Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
Ez a kedvencem!!! Még néhány észrevétel... Az ELOS a kezdetek figyeltem, de sajnos az árai elég magasak, így azt nem hoztuk be, pedig már évek óta lehetőség lett volna rá... A kiállításokon az akváriumai mindig picit opálosak voltak, de letudtam azzal, hogy frissen rendezték be, de mindig így volt Attól függetlenül, ha design-ról van szó, akkor az olaszok verhetetlenek... Az ADA német standját már a facebook-on is láttam, de nem értettem, hogy miért ilyen pici...
_________________Üdv. Bevi
|
2012. május 21., hétfő 16:06 |
|
|
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
_________________Üdv. Bevi
|
2012. május 21., hétfő 16:01 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
Köszi a beszámolót . Örök hála , hogy az idődet nem sajnáltad rá , csak , hogy megoszd velünk
|
2012. május 21., hétfő 10:37 |
|
|
Tamás
|
"De a japánok haladnak az élen, hogy hasznot húzzanak a természet adta lehetőségeken' Delfinek bálnák
|
2012. május 20., vasárnap 22:09 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Tamás írta: "Ha megteheti akkor miért ne?" Nem lehet így hozzáállni a környezetünkhöz , mert oda vezet , hogy a gyermekeinknek semmi nem marad a földből. Legalább a felvilágosult világ jobbik felén meg kellene becsülni a körülöttünk lévő élővilágot. Szumátrán a napokban felgyújtottak egy kis részt az őserdőből mert kell a terület a pálmaolajfa ültetvényeknek. Megtehették. 100 orángután égett meg a tűzben. Tudom ez kicsit szélsőséges példa de, gondolj az olajkitermelésekre. Kell az energia a közlekedési eszközökhöz a vilamos erőművekhez és lehet folytatni a sort. Nagyon nagy árat fog fizetni érte az emberiség és ha fiatal vagy akkor Te is nemsokára. Nekem már lassan mind egy a korom miatt Az oké, ebben én is egyetértek. De a japánok haladnak az élen, hogy hasznot húzzanak a természet adta lehetőségeken, azért is mert lassan kinövik a szigetüket. Nem azért, hogy védjem őket, de ott vannak a napelemek, szélerőmű, vízenergia amiket hasznosítani lehet, és a szélerőművet is lehet már vízbe rakni nem kell fákat kivágni.
_________________ K.Tamás
|
2012. május 20., vasárnap 21:32 |
|
|
Tamás
|
"Ha megteheti akkor miért ne?" Nem lehet így hozzáállni a környezetünkhöz , mert oda vezet , hogy a gyermekeinknek semmi nem marad a földből. Legalább a felvilágosult világ jobbik felén meg kellene becsülni a körülöttünk lévő élővilágot. Szumátrán a napokban felgyújtottak egy kis részt az őserdőből mert kell a terület a pálmaolajfa ültetvényeknek. Megtehették. 100 orángután égett meg a tűzben. Tudom ez kicsit szélsőséges példa de, gondolj az olajkitermelésekre. Kell az energia a közlekedési eszközökhöz a vilamos erőművekhez és lehet folytatni a sort. Nagyon nagy árat fog fizetni érte az emberiség és ha fiatal vagy akkor Te is nemsokára. Nekem már lassan mind egy a korom miatt
|
2012. május 20., vasárnap 21:26 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: Mexx2 írta: Tamás írta: Gondolj pld az új bemutató akvárium megvilágítására. Pénzre gondolsz, és amiket felhasználnak technikai eszközök? Nem a technika eszközökre elköltött pénzre gondolt hanem azok működtetéséhez szükséges energiára / Pl a 4400wattos világítás/ Ha megteheti akkor miért ne? Viszont én inkább attól aggódnék ,hogy lekapcsolták az atomerőműveket és nincs eneriájuk, szóval ,hogy ők hogyan oldják meg.
|
2012. május 20., vasárnap 20:43 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Tamás írta: Gondolj pld az új bemutató akvárium megvilágítására. Pénzre gondolsz, és amiket felhasználnak technikai eszközök? Nem a technika eszközökre elköltött pénzre gondolt hanem azok működtetéséhez szükséges energiára / Pl a 4400wattos világítás/
_________________ Sólyom Gábor
|
2012. május 20., vasárnap 20:36 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Tamás írta: Gondolj pld az új bemutató akvárium megvilágítására. Pénzre gondolsz, és amiket felhasználnak technikai eszközök?
|
2012. május 20., vasárnap 20:32 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Tényleg Gabi ! Pont a napokban volt ez téma . Úgy néz ki másnak is szemet szúrt .
2012. május 20., vasárnap 19:01 |
|
|