|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 4:32
|
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
AQViktor írta: SlyChocolate írta: DeKol írta: az akvakertész pályafutásom itt ér véget, mert így nincs nagyon értelme versenyeztetni egy aki-t. További jó kertészkedést kívánok mindenkinek. Ezt azért Te sem gondolod komolyan??? Csak azért csináltad ezt a szép hobbit, hogy megfeleljél versenyeken??? Ahol ha nem értékelnek bizonyos szint felett akkor feladsz mindent??? Akkor Barátom Te valamit nagyon benéztél... Teljesen igaza van Sly-nak. A saját örömödre csináld a hobbyt, hogy a szobád dísze lehessen az akvárium, ne azért, hogy másoknak megfelelj. Ott a szó Nálad!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 12., hétfő 10:37 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
SlyChocolate írta: DeKol írta: az akvakertész pályafutásom itt ér véget, mert így nincs nagyon értelme versenyeztetni egy aki-t. További jó kertészkedést kívánok mindenkinek. Ezt azért Te sem gondolod komolyan??? Csak azért csináltad ezt a szép hobbit, hogy megfeleljél versenyeken??? Ahol ha nem értékelnek bizonyos szint felett akkor feladsz mindent??? Akkor Barátom Te valamit nagyon benéztél... Teljesen igaza van Sly-nak. A saját örömödre csináld a hobbyt, hogy a szobád dísze lehessen az akvárium, ne azért, hogy másoknak megfelelj.
|
2013. augusztus 12., hétfő 10:34 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: az akvakertész pályafutásom itt ér véget, mert így nincs nagyon értelme versenyeztetni egy aki-t. További jó kertészkedést kívánok mindenkinek. Ezt azért Te sem gondolod komolyan??? Csak azért csináltad ezt a szép hobbit, hogy megfeleljél versenyeken??? Ahol ha nem értékelnek bizonyos szint felett akkor feladsz mindent??? Akkor Barátom Te valamit nagyon benéztél...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 12., hétfő 10:19 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok! Hétvégén én is rátaláltam az IAPLC idei eredményeire.Nekem a célom az volt az idei évvel hogy javítsak a tavalyi helyezésen.Tavaly a 84.% ba voltam benne, most ugye a #1808 lettem vagyis fél százalékot javítottam tavalyhoz képest ami szinte semmi. Tegnap este végignézegettem topicba feltöltött IAPLC-s képeket és látván hogy milyen "akváriumok" végeztek előttem eldöntöttem hogy nekem az akvakertész pályafutásom itt ér véget, mert így nincs nagyon értelme versenyeztetni egy aki-t. Végezetül az aki amivel idén a #1808 lettem: További jó kertészkedést kívánok mindenkinek.
_________________ Sólyom Gábor
|
2013. augusztus 12., hétfő 9:13 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
2013. augusztus 11., vasárnap 19:37 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Csak engem zavarnak a fotók minőségei? Mintha kicsit homályosak lennének.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 11., vasárnap 18:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
2013. augusztus 11., vasárnap 18:15 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
tibicuk írta: papó írta: Lehetséges , hogy azért lett Béci akváriuma lepontozva , mert a víz feletti rész is fotózva lett. Azt szeretem benned,hogy azért tudsz reálisan gondolkodni. Egyébként ez nekem is eszembe jutott. Egyébként érdekes pár helyezés,de ez egy szubjektív "szakma". Az természetes , hogy keresem a kudarc okát. "Tárgy Édesvízi akvárium ültetett (terrárium, tengeri akvárium nem alkalmazható) * A nyílt típusú akvárium, csak a víz alatti rész tárgya osztályozás. Belépés Bárki, aki érdekelt a telepített akvárium alkalmazni a versenyen. Csak a munka által létrehozott versenyző (egyéni) elfogadott. Nincs korlátozás akvárium tartály mérete. Minden versenyző csak azokra egy beadvány. * Ha újrafelhasználása ugyanazt az elrendezést motívumok, mint a múlt verseny, ugyanazt az elrendezést anyagok reformja az elrendezés megváltoztatása által növények, vagy a mirrorreversed layout design, lesz témája pont levonás. * Az akvárium elrendezés rendkívül hasonló a múlt díjazott művek hatálya alá a pont levonás. * Az alkalmazás csak a layout képet készít egy éven belül. * Használata szobanövények vagy marginális növények alig marad életben olyan vízben, vagy használja a layout anyag nehéz fenntartani egy hosszú idő alatt válhat pont levonás. * Az elrendezés kép kell venni az előlapon (képeket hozott más oldalról és / vagy amely csak egy része az akvárium válhat tárgya pont levonás). " Itt annyit ír , hogy : " A nyílt típusú akvárium, csak a víz alatti rész tárgya osztályozás." Pont levonást nem ír. De lehet annak veszik. A szubjektivitásnak is vannak határai
2013. augusztus 11., vasárnap 18:09 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
papó írta: Lehetséges , hogy azért lett Béci akváriuma lepontozva , mert a víz feletti rész is fotózva lett. Azt szeretem benned,hogy azért tudsz reálisan gondolkodni. Egyébként ez nekem is eszembe jutott. Egyébként érdekes pár helyezés,de ez egy szubjektív "szakma".
2013. augusztus 11., vasárnap 18:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Lehetséges , hogy azért lett Béci akváriuma lepontozva , mert a víz feletti rész is fotózva lett.
2013. augusztus 11., vasárnap 17:55 |
|
|