DeKol írta:
Sziasztok!
Hétvégén én is rátaláltam az IAPLC idei eredményeire.Nekem a célom az volt az idei évvel hogy javítsak a tavalyi helyezésen.Tavaly a 84.% ba voltam benne, most ugye a #1808 lettem vagyis fél százalékot javítottam tavalyhoz képest ami szinte semmi.
Tegnap este végignézegettem topicba feltöltött IAPLC-s képeket és látván hogy milyen "akváriumok" végeztek előttem eldöntöttem hogy nekem az akvakertész pályafutásom itt ér véget, mert így nincs nagyon értelme versenyeztetni egy aki-t.
Végezetül az aki amivel idén a #1808 lettem:
További jó kertészkedést kívánok mindenkinek.
Gabi !
Magunk és egymás örömére építjük az akváriumokat .
Elhiszem , hogy az ide-is- feltöltött akváriumok látványa kiábrándít a versenyzésből .
Valóban érthetetlen a zsűri pontozása.
Nagyon jó példa erre Aqviktor aksija.
Talán az egyedüli akvárium a kétezres mezőnyben aki Utriculariaval ültette be a talajt.
A zsűrit nem érdekelte milyen növényeket gondoz az akvarista ,mennyi törődést kíván az épített akvárium .
Két kő megfelelő szögben való fényképezését többre tartott.
Van olyan akvárium ahol a köveken még talán a tengeri mészalga kirakódások is rajta vannak :
Még sem olvastam olyat senkitől , hogy a hobbit befejezné , hiszen itt a fórumon többet jelent egy dicsérő mondat
mint egy 300 . hely a számunkra ismeretlen virtuális "nagyon tudoktól "
Míg olyan emberekkel dumcsizhatsz itt mint pld Hugó, aki letojja a versenyeket , de építi a következő akváriumát
.A maga -no meg a mi- örömére.
Azután Icepeak, aki mire készen lenne egy akváriummal a cél előtt mindig valami baleset éri.
Edit, aki szerintem éjjelente barkácsol férfiakat megszégyenítő cuccokat.
T Tomi akinek nehézkes lépései vannak lassan két éve és szereti
és mi is szeretjük .
Asera, aki két olajcsere közben tápoz és közben babázik.
Stevbig aki utaztatja a hobbiját ,de nem hanyagolja , inkább telefonon irányítja a növénynyírást.
Itlosz akinek másodkertésze van , mert soha nincs itthon.
Csoki aki mindig aggódik.
Bocsi akit kihagytam .....
Sorolhatnám reggelig .
De felteszem a kérdést ... Te ezt akarod itt hagyni ?