Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Na .. meg van ezzel az akváriummal kerültünk egy szintre. Hihetetlen 1349 Gustavo Novakowskii BRASIL A poén , hogy megelőzte ezt : 1540 Rodrigo Novais Istchuk BRASIL
2013. augusztus 13., kedd 19:09 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Mexx2 írta: Jaj Slychocolate bocsi, nem gonodltam volna, hogy te is törlöd az üzenetet. ??? Amikor papó írta a harca induló szövegeket akkor te is válaszoltál rá. És azt kétszer tette be én az egyiket kitöröltem de valamiért mind a kettő eltünt. Erre fel írtam, azt hittem, hogy te is észrevetted és törölted velem egy időben.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 13., kedd 18:56 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Jaj Slychocolate bocsi, nem gonodltam volna, hogy te is törlöd az üzenetet. ???
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. augusztus 13., kedd 17:32 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Azért Aquviktor akváriumához : Nagyon szép az akváriumában az Ug Igazi út menti hangulata van az akváriumnak, azzal a megdőlt villanypóznával. Szinte hallani a tücsök ciripelést , érezni a pollent a levegőben. Mindenki szeretne ilyen Ug mezőt . Egy másik fórumon ha egy nem itthoni kertész elültet egy szál Ug t már külön topicot nyitnak neki. A hazai Ug pedig nem ug. Azt nem szabad észrevenni... Nagyon köszönöm a dícsérő szavakat! Én elsősorban a HAC pontozásával nem voltam megelégedve... Itt ennek az 526. helynek még tudok is örülni, mivel javítottam kb. 700 helyet tavalyhoz képest. (Itt viszont Béci akváriumát nem értem, de nagyon, víz feletti rész ide, vagy oda az az akvárium akkor sem az 1353. helyre való.) Nekem így tetszett az akvárium, próbáltam fa nélkül is, de úgy nekem gyenge volt a bal oldal. A következő akvámban megint nevelek UG-t, hiába nem érdekli a zsűrit, nekem tetszik.
|
2013. augusztus 13., kedd 16:50 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Lehet olaj a tűzre, de ahogy olvasom lesz egy brazil akvakerész verseny is.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 13., kedd 13:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Azért Aquviktor akváriumához : Nagyon szép az akváriumában az Ug Igazi út menti hangulata van az akváriumnak, azzal a megdőlt villanypóznával. Szinte hallani a tücsök ciripelést , érezni a pollent a levegőben. Mindenki szeretne ilyen Ug mezőt . Egy másik fórumon ha egy nem itthoni kertész elültet egy szál Ug t már külön topicot nyitnak neki. A hazai Ug pedig nem ug. Azt nem szabad észrevenni...
2013. augusztus 12., hétfő 20:46 |
|
|
Itlosz
Csatlakozott: 2012. szeptember 16., vasárnap 7:12 Hozzászólások: 393 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Én is köszi papó (meg a másodkertész is ) Dekol nem szabad csüggedni, én még annyira bátor sem voltam, hogy indítsam a növényesem a versenyen...de ha mindenképp így döntesz, a low tech medencéd is szívesen megnézném itt a fórumon.
2013. augusztus 12., hétfő 20:04 |
|
|
edit86
Csatlakozott: 2012. június 29., péntek 10:16 Hozzászólások: 4276 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Bizony hogy sokan vagyunk !!!!
2013. augusztus 12., hétfő 19:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Jajj csak nehogy megsértődjön akit kihagytam. Kihagytam : Zeppelint aki mindenért morog Tibicuk aki már mindent megjavított , bár még autó alatt nem láttam , de ami késik nem múlik.. Mexx aki nagyon jó vicceket másol valahonnan Hathor aki néha nagyon lelkes és nagyon ért a garnélákhoz de titkolja .. Quatro akit mindig söröskorsókkal látok a Facen itt meg jó nagyokat hallgat . No és vagyunk még sokan ........
2013. augusztus 12., hétfő 19:54 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Ebben le volt írva minden amit gondolok,köszi papó
|
2013. augusztus 12., hétfő 19:53 |
|
|