Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: Mexx2 írta: Szerintem csak szimplán rossz szögben lett fényképezve az akvárium. Nem? Ebből a szemszögből egészen máshogy néz ki, mivel itt magasabban van rá látás nem pedig egy szintben. Ezen a képen már sokkal dúsabb,fejlettebb ez az akvárium,nem előnyös szerintem ilyen magasról fotózni,számold azt is,hogy ez a fotó távolról készült,közelről esetlen lenne(sztem).Azonkívűl úgy kell megépíteni az tájat,hogy szem magasságból(kb.az üveg közepe)mutasson a legjobban.Később lehet vele játszani,hogy lentebb,vagy fentebb állítgatom a masinát fotózáskor,de nem előnyös kb. 10 centinél jobban eltérni az ideális síktól. A távolság egyértelműen probléma, csak nem találtam közelebbi képet. Viszont ennél az akváriumnál is magasabban van fényképezve. http://hac-aquascaping-contest.com/2013 ... ai-79.htmlDe mondjuk ti jobban tudjátok, én csak a véleményemet mondtam, hogy szerintem a fényképezés szöge nem lett jól eltalálva. De én csak a HUGO akváriumára értem.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 17., kedd 9:27 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: asera írta: Az enyémnek még kell egy kis idő,a háttérnövények most indúltak még csak be. Jobb ha meg sem szólalok Ezt nem értem
|
2013. december 17., kedd 8:37 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Szerintem csak szimplán rossz szögben lett fényképezve az akvárium. Nem? Ebből a szemszögből egészen máshogy néz ki, mivel itt magasabban van rá látás nem pedig egy szintben. Ezen a képen már sokkal dúsabb,fejlettebb ez az akvárium,nem előnyös szerintem ilyen magasról fotózni,számold azt is,hogy ez a fotó távolról készült,közelről esetlen lenne(sztem).Azonkívűl úgy kell megépíteni az tájat,hogy szem magasságból(kb.az üveg közepe)mutasson a legjobban.Később lehet vele játszani,hogy lentebb,vagy fentebb állítgatom a masinát fotózáskor,de nem előnyös kb. 10 centinél jobban eltérni az ideális síktól.
|
2013. december 17., kedd 8:35 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem csak szimplán rossz szögben lett fényképezve az akvárium. Nem? Ebből a szemszögből egészen máshogy néz ki, mivel itt magasabban van rá látás nem pedig egy szintben.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 16., hétfő 22:14 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: papó írta: asera írta: Papó,ennyit tudtak az akváink,én személy szerint kb ilyen eredményre számítottam. Mindekettőnk akvája túl fiatal volt még akkor. Valóban. Most vannak toppon az akváriumaitok Az enyémnek még kell egy kis idő,a háttérnövények most indúltak még csak be. Jobb ha meg sem szólalok
2013. december 16., hétfő 21:05 |
|
|
asera
|
papó írta: asera írta: Papó,ennyit tudtak az akváink,én személy szerint kb ilyen eredményre számítottam. Mindekettőnk akvája túl fiatal volt még akkor. Valóban. Most vannak toppon az akváriumaitok Az enyémnek még kell egy kis idő,a háttérnövények most indúltak még csak be.
|
2013. december 16., hétfő 21:04 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
asera írta: Papó,ennyit tudtak az akváink,én személy szerint kb ilyen eredményre számítottam. Mindekettőnk akvája túl fiatal volt még akkor. Valóban. Most vannak toppon az akváriumaitok
2013. december 16., hétfő 20:55 |
|
|
asera
|
Papó,ennyit tudtak az akváink,én személy szerint kb ilyen eredményre számítottam. Mindekettőnk akvája túl fiatal volt még akkor.
|
2013. december 16., hétfő 20:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: HUGO írta: Az a csúnya fekete csík az akvárium része! Vagy nem jól tudom?! 8. Akvánál is ott a fekete csík. Az zöld
2013. december 16., hétfő 20:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
HUGO írta: Az a csúnya fekete csík az akvárium része! Vagy nem jól tudom?! De jól tudod . Mégis ha ezt megnézed akkor látható , hogy nem bántja a szemed . http://hac-aquascaping-contest.com/gale ... al-01.htmlSajnos nem lehet másolni a képeket . Ezt lehet csak én látom így Hugó .
2013. december 16., hétfő 20:11 |
|
|