Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
wágner úr írta: Mexx2 írta: Kicsit nyersen fogalmaztál nem? "Sajnos nincs rá magyarázatom miért ennyire erős a közepes méret Magyarországon, és miért hanyagolják ennyire a nagyobb akváriumokat. Ha valakinek van jó magyarázata, szívesen meghallgatnám!" Nem azért mert nincs rá pénz? A blog tartalmát nem ide szánta Növényesakváriumok. Pontosan ezért azt nem is itt kell megvitatni. Szerintem . Mintha csak magam írtam volna .... Jogos.
2013. december 20., péntek 10:48 |
|
|
wágner úr
|
Mexx2 írta: Kicsit nyersen fogalmaztál nem? "Sajnos nincs rá magyarázatom miért ennyire erős a közepes méret Magyarországon, és miért hanyagolják ennyire a nagyobb akváriumokat. Ha valakinek van jó magyarázata, szívesen meghallgatnám!" Nem azért mert nincs rá pénz? A blog tartalmát nem ide szánta Növényesakváriumok. Pontosan ezért azt nem is itt kell megvitatni. Szerintem .
|
2013. december 20., péntek 10:04 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
Mexx2 írta: Kicsit nyersen fogalmaztál nem? "Sajnos nincs rá magyarázatom miért ennyire erős a közepes méret Magyarországon, és miért hanyagolják ennyire a nagyobb akváriumokat. Ha valakinek van jó magyarázata, szívesen meghallgatnám!" Nem azért mert nincs rá pénz? Erre is gondoltam, h penzhiany. De nem hiszem, mivel a kozepes akvariumok eleg draga technikaval mennek. Emellett eladhatoak az ADA, Giesmann cuccok is itthon, es ha ez igy van, akkor penzhianyrol beszelni felesleges. De nezzed meg itt a forumot, hany ember akvarisztizal 200 liter felett. Nem sok, ellenben a kozepes kategoria meg porog rendesen. Mas otlet esetleg?
|
2013. december 20., péntek 7:27 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kicsit nyersen fogalmaztál nem? "Sajnos nincs rá magyarázatom miért ennyire erős a közepes méret Magyarországon, és miért hanyagolják ennyire a nagyobb akváriumokat. Ha valakinek van jó magyarázata, szívesen meghallgatnám!" Nem azért mert nincs rá pénz?
_________________ K.Tamás
|
2013. december 20., péntek 6:29 |
|
|
novenyesakvariumok
Csatlakozott: 2011. augusztus 24., szerda 16:16 Hozzászólások: 846
|
|
2013. december 19., csütörtök 16:03 |
|
|
dentalman
|
Gratulálok minden résztvevőnek . Sokat fejlődött egy év alatt a növényezés . Szemüveget a bírónak asera írta: zeppelin írta: Asera koppintottál és ráadásul hülyeséget a zsűri szerint Az eredeti és a másolat . Na de a kritika a sokatmondó "Mint ahogy nem veszünk a kedvesünknek páros számú virágot, úgy az akváriumban sem használunk páros számú követ. " Hát,na...ez van.Nem mindenki láthatja meg benne a szépséget,ehhez különleges érzékre van szükség,Nigrónak úgy látszik nincs meg
|
2013. december 18., szerda 23:14 |
|
|
Bálint
|
Gratulálok minden résztvevőnek. Szép akváriumokat építettetek
|
2013. december 18., szerda 22:35 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
Pemete írta: nebula írta: Pemete írta: Továbbá azt sem szeretem hogy a halak tárgyként vannak kezelve. Az akvarisztika maga van háttérbe szorítva. "... aquascaping contest". ez erről szól, nem a halakról. ebben a nézetben a halak igenis berendezési tárgyak. nem értem, ez miért meglepő. Nálam egy élőlény soha nem lesz berendezési tárgy. Nem meglepő hanem elítélendő. Még valami . Van olyan akvárium amelynek a növény sem tartozéka
|
2013. december 18., szerda 16:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Lökött asera írta: zeppelin írta: Asera koppintottál és ráadásul hülyeséget a zsűri szerint Az eredeti és a másolat . Na de a kritika a sokatmondó "Mint ahogy nem veszünk a kedvesünknek páros számú virágot, úgy az akváriumban sem használunk páros számú követ. " Hát,na...ez van.Nem mindenki láthatja meg benne a szépséget,ehhez különleges érzékre van szükség,Nigrónak úgy látszik nincs meg
2013. december 18., szerda 16:29 |
|
|
Pemete
Csatlakozott: 2011. március 26., szombat 15:51 Hozzászólások: 145
|
nebula írta: Pemete írta: Továbbá azt sem szeretem hogy a halak tárgyként vannak kezelve. Az akvarisztika maga van háttérbe szorítva. "... aquascaping contest". ez erről szól, nem a halakról. ebben a nézetben a halak igenis berendezési tárgyak. nem értem, ez miért meglepő. Nálam egy élőlény soha nem lesz berendezési tárgy. Nem meglepő hanem elítélendő.
|
2013. december 18., szerda 15:38 |
|
|