Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
atti76 írta: Sziasztok! Ha minden jól megy, én is szívesen elmennék partyzni... Azért jó lenne, ha nem egyedül kellene a 200 kilométert letekerni (mert vagy elunom magam, vagy 180-al tolom, az meg drága ) Szia Attila, István barátunk nem érzi magáénak a társaságod? Van még valaki, aki arról a környékről jön(ne)? Egyúttal köszönjük a részvételt. Gábor írkálja a jelentkezőket papír alapon.
2011. augusztus 30., kedd 11:24 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Sziasztok! Ha minden jól megy, én is szívesen elmennék partyzni... Azért jó lenne, ha nem egyedül kellene a 200 kilométert letekerni (mert vagy elunom magam, vagy 180-al tolom, az meg drága )
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. augusztus 30., kedd 11:03 |
|
|
daniel018
Csatlakozott: 2011. augusztus 17., szerda 19:18 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: daniel018 írta: Hú de elszaporodtak az elképzelések Kaze, ami képet linkeltél én mielőtt belevágtam a növényesbe csurgó nyállal nézegettem perceken keresztül majd másnap, meg azután.... áhh nekem is a ,,gyengém'' dehát én ehhez olyan messze vagyok mint Makó Jeruzsálemtől.... A fenét . A harmadik akváriumod már ilyen lesz Az igazság szóljon belőled
|
2011. augusztus 29., hétfő 23:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
daniel018 írta: Hú de elszaporodtak az elképzelések Kaze, ami képet linkeltél én mielőtt belevágtam a növényesbe csurgó nyállal nézegettem perceken keresztül majd másnap, meg azután.... áhh nekem is a ,,gyengém'' dehát én ehhez olyan messze vagyok mint Makó Jeruzsálemtől.... A fenét . A harmadik akváriumod már ilyen lesz
2011. augusztus 29., hétfő 23:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
N-dee ! Ha nem kell a pagoda köveket hetente sikálnom az algától az minden sört meg ér . Soha többet pagoda követ
2011. augusztus 29., hétfő 23:10 |
|
|
Daníí
|
papó írta: daniel018 írta: Hú de elszaporodtak az elképzelések Kaze, ami képet linkeltél én mielőtt belevágtam a növényesbe csurgó nyállal nézegettem perceken keresztül majd másnap, meg azután.... áhh nekem is a ,,gyengém'' dehát én ehhez olyan messze vagyok mint Makó Jeruzsálemtől.... Ez nagyon tetszik. A 210 literes sarokakváriumot tudnám elképzelni így berendezve. A mostani már amúgy is unalmas , nem sok kedvem van hozzá. Igazi kihívás Szerintetek ? Lehet ilyen barna köveim nem lesznek , csak feketék . Gondolom nem véletlenül van benne a plecó jó elgondolás
|
2011. augusztus 29., hétfő 23:01 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
papó írta: A 210 literes sarokakváriumot tudnám elképzelni így berendezve. A mostani már amúgy is unalmas , nem sok kedvem van hozzá.
Na kérem, alakul ez! Még kicsit mutogatunk gyöngyszemeket, aztán csak összejön Zoli megalomániája...pff
|
2011. augusztus 29., hétfő 23:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
daniel018 írta: Hú de elszaporodtak az elképzelések Kaze, ami képet linkeltél én mielőtt belevágtam a növényesbe csurgó nyállal nézegettem perceken keresztül majd másnap, meg azután.... áhh nekem is a ,,gyengém'' dehát én ehhez olyan messze vagyok mint Makó Jeruzsálemtől.... Ez nagyon tetszik. A 210 literes sarokakváriumot tudnám elképzelni így berendezve. A mostani már amúgy is unalmas , nem sok kedvem van hozzá. Igazi kihívás Szerintetek ? Lehet ilyen barna köveim nem lesznek , csak feketék . Gondolom nem véletlenül van benne a plecó
2011. augusztus 29., hétfő 22:55 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
papó írta: KaZe írta: Sokáig gyengém volt ez a medence: Valami ilyesmi ...hát .. kössük akkor fel a gatyánkat. ŐőőŐőőő....van ennyi sör?
|
2011. augusztus 29., hétfő 22:53 |
|
|
daniel018
Csatlakozott: 2011. augusztus 17., szerda 19:18 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Hú de elszaporodtak az elképzelések Kaze, ami képet linkeltél én mielőtt belevágtam a növényesbe csurgó nyállal nézegettem perceken keresztül majd másnap, meg azután.... áhh nekem is a ,,gyengém'' dehát én ehhez olyan messze vagyok mint Makó Jeruzsálemtől....
|
2011. augusztus 29., hétfő 22:45 |
|
|