|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 4:49
|
Akvárium konferencia (I.T.A.C)
Szerző |
Üzenet |
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Hathor írta: Borzasztó hálás lennék, ha a trigont rendeznétek be, mert nálam épp ez az aki áll átrendezés/újratelepítés előtt. Papó anno azt javasolta, őszig ne kezdjek hozzá. Hozd be a boltba, összedobjuk azt is.
2011. augusztus 30., kedd 18:36 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
KaZe írta: Gábor, ez-e az a 210-es akvárium, ami alant juwel trigon 190 névre hallgat egy másik témában? http://forum.tropicalfish.hu/viewtopic.php?f=35&t=154#p2979Fotóval alátámasztva: (a te fotódat nem tudtam belinkelni, mert az valahogy tükkösen van csatolva a megjegyzésekhez, én meg nem értek a számítástechnikához.) Jól sejtem ugye, hogy az ilyen sarok akváriumot a legbonyolultabb berendezni? Van kihívás. Mondjuk csak megfelelő mennyiségű sör kérdése és jobb lesz, mint újkorába' Csak ne olyan legyen, mint a falra hányt borsó. Apropó borsó: viszek pirosaranyat, mert nincs olyan hányás, amiben vagy pirosarany, vagy répa ne lenne. Ezt sose nem tudtam megérteni, hogy hogyan lehetséges. Ja, a pirosarany egyébként is jól mutat a falon, ha valaki unatkozna... Borzasztó hálás lennék, ha a trigont rendeznétek be, mert nálam épp ez az aki áll átrendezés/újratelepítés előtt. Papó anno azt javasolta, őszig ne kezdjek hozzá.
|
2011. augusztus 30., kedd 18:29 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Gábor, ez-e az a 210-es akvárium, ami alant juwel trigon 190 névre hallgat egy másik témában? http://forum.tropicalfish.hu/viewtopic.php?f=35&t=154#p2979Fotóval alátámasztva: (a te fotódat nem tudtam belinkelni, mert az valahogy tükkösen van csatolva a megjegyzésekhez, én meg nem értek a számítástechnikához.) Jól sejtem ugye, hogy az ilyen sarok akváriumot a legbonyolultabb berendezni? Van kihívás. Mondjuk csak megfelelő mennyiségű sör kérdése és jobb lesz, mint újkorába' Csak ne olyan legyen, mint a falra hányt borsó. Apropó borsó: viszek pirosaranyat, mert nincs olyan hányás, amiben vagy pirosarany, vagy répa ne lenne. Ezt sose nem tudtam megérteni, hogy hogyan lehetséges. Ja, a pirosarany egyébként is jól mutat a falon, ha valaki unatkozna...
2011. augusztus 30., kedd 17:46 |
|
|
KaZe
|
Hathor írta: atti76 írta: Teljesen elbizonytalanítotok. 200 km egyedül, vagy 600 de társasággal... Nem is tudom, melyiket válasszam Segítek. A 600 km-t a kiváló, nagyszerű, tudós, vidám társasággal. Mennyire irigyellek... Timi, a banda kétharmada Eger után már fordulatban lesz.
2011. augusztus 30., kedd 17:38 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
atti76 írta: Teljesen elbizonytalanítotok. 200 km egyedül, vagy 600 de társasággal... Nem is tudom, melyiket válasszam Segítek. A 600 km-t a kiváló, nagyszerű, tudós, vidám társasággal. Mennyire irigyellek...
|
2011. augusztus 30., kedd 14:58 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Egyébként köszönöm az invitálást, még letárgyaljuk István dolgozni fog a jövő hétvégén (is) sajnos, úgyhogy vele nem számolhatok.
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. augusztus 30., kedd 12:09 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Teljesen elbizonytalanítotok. 200 km egyedül, vagy 600 de társasággal... Nem is tudom, melyiket válasszam
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. augusztus 30., kedd 11:37 |
|
|
KaZe
|
Levinen írta: atti76 írta: Sziasztok! Ha minden jól megy, én is szívesen elmennék partyzni... Azért jó lenne, ha nem egyedül kellene a 200 kilométert letekerni (mert vagy elunom magam, vagy 180-al tolom, az meg drága ) Szia Atti, Persze gyere, téged is szívesen várunk. Gondolom amíg feltöltődik az akid vízzel, pont meg is járnád oda-vissza. A mi forgatókönyvünk úgy néz ki, hogy N-Dee felrobban Keszthelyről péntek este Pestre (rokoni látogatással egybekötve) és szombat reggel az én autómmal indulunk Debrecen felé. Sajnos nem tudok olyanról aki a környéketekről startolna, de ha mondjuk Pestre eljönnél, velünk tarthatnál te is. Tudom, egy kicsi pali kör, de legalább nem kell egyedül megdöntened a pályacsúcsot. Hogy tovább ne vigyem a beszélgetés fonalát csak Egerig, mert a fiúkkal (Levi, Andris, annyi változás van, hogy felkérnélek Titeket egy egri látogatásig, az autód természetesen a garázsunkban lakhatna, cserébe megnéznétek a medencémet) innen mennénk tovább. Persze nálunk legy egy velkám kávé a pálinka mellé, de ezt csak az Egerbe ellátogató kiváltságosok élvezhetik ki. (a hideg sör mellett) Papónak meg viszem a részegeket lefele. Bár Debrecenig józanodni is lehet..
2011. augusztus 30., kedd 11:33 |
|
|
Levinen
|
atti76 írta: Sziasztok! Ha minden jól megy, én is szívesen elmennék partyzni... Azért jó lenne, ha nem egyedül kellene a 200 kilométert letekerni (mert vagy elunom magam, vagy 180-al tolom, az meg drága ) Szia Atti, Persze gyere, téged is szívesen várunk. Gondolom amíg feltöltődik az akid vízzel, pont meg is járnád oda-vissza. A mi forgatókönyvünk úgy néz ki, hogy N-Dee felrobban Keszthelyről péntek este Pestre (rokoni látogatással egybekötve) és szombat reggel az én autómmal indulunk Debrecen felé. Sajnos nem tudok olyanról aki a környéketekről startolna, de ha mondjuk Pestre eljönnél, velünk tarthatnál te is. Tudom, egy kicsi pali kör, de legalább nem kell egyedül megdöntened a pályacsúcsot.
|
2011. augusztus 30., kedd 11:29 |
|
|
KaZe
|
daniel018 írta: Hú de elszaporodtak az elképzelések Kaze, ami képet linkeltél én mielőtt belevágtam a növényesbe csurgó nyállal nézegettem perceken keresztül majd másnap, meg azután.... áhh nekem is a ,,gyengém'' dehát én ehhez olyan messze vagyok mint Makó Jeruzsálemtől.... Miért lennél olyan messze tőle? Tréning és kitartó legózással tuti, összehoznád. Komolyan, meg kell próbálni.
2011. augusztus 30., kedd 11:27 |
|
|