|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 4:47
|
Akvárium konferencia (I.T.A.C)
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hathor írta: papó írta: Mint látjátok ez az akvárium nagyon le van sajnálva mostanában részemről. Igazi kihívás lesz egy sarokakváriumot berendezni . Zoli rád vár megtalálni benne az aranymetszést Timike is legalább kap némi segítséget .........ha sikerül Apropó Timike ! Nem az lenne az igazi meglepetés a szülinapon , ha én ugranék elő a tortából ? Azon biztosan megdöbbene az az ünnepelt, de az én szemem is biztosan kerekre nyílna, sőt, egy meglepett "Ó" is elhagyná a számat! Nem várhatnál a tortából kiugrással én szülinapomig? Zoli, tényleg segíthetnél, vagy legalább adhatnál ötletet a berendezést illetően. Hátha a te tortádból is kiugrik majd valaki hálából a szülinapodon (na persze nem én!) A következő program a tortából való kiugrálás gyakorolása lesz . Az én pici habtestemmel .. mondhatom guszta lenne
2011. augusztus 30., kedd 19:25 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Mint látjátok ez az akvárium nagyon le van sajnálva mostanában részemről. Igazi kihívás lesz egy sarokakváriumot berendezni . Zoli rád vár megtalálni benne az aranymetszést Timike is legalább kap némi segítséget .........ha sikerül Apropó Timike ! Nem az lenne az igazi meglepetés a szülinapon , ha én ugranék elő a tortából ? Ha nem találunk aranymetszést, majd metszek egyet a karomon.
2011. augusztus 30., kedd 19:25 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atti76 írta: papó írta: atti76 írta: Egyébként köszönöm az invitálást, még letárgyaljuk István dolgozni fog a jövő hétvégén (is) sajnos, úgyhogy vele nem számolhatok. Szia Atti ! Üdv végre a fórumon ! Nem irigyellek a távolságért , de hátha lesz útitárs. No meg egyedül nem is kis költség ... Megmondom őszintén, nem tudtam erről a fórumról korábban (vagy elfelejthettem).... István barátom is most regisztrált- A távolságot le...arom, a múltkor is ugye egy nap alatt gond nélkül - gyerekkel- lenyomtuk oda-vissza. Igaz, jobban örülnék egy szegedi helyszínnek, de a jó társaságért az ember sok mindenre képes Üdv Atti a fórumon. Jó, hogy Te is itt vagy.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 30., kedd 19:17 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
papó írta: Mint látjátok ez az akvárium nagyon le van sajnálva mostanában részemről. Igazi kihívás lesz egy sarokakváriumot berendezni . Zoli rád vár megtalálni benne az aranymetszést Timike is legalább kap némi segítséget .........ha sikerül Apropó Timike ! Nem az lenne az igazi meglepetés a szülinapon , ha én ugranék elő a tortából ? Azon biztosan megdöbbene az az ünnepelt, de az én szemem is biztosan kerekre nyílna, sőt, egy meglepett "Ó" is elhagyná a számat! Nem várhatnál a tortából kiugrással én szülinapomig? Zoli, tényleg segíthetnél, vagy legalább adhatnál ötletet a berendezést illetően. Hátha a te tortádból is kiugrik majd valaki hálából a szülinapodon (na persze nem én!)
|
2011. augusztus 30., kedd 19:16 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: atti76 írta: Egyébként köszönöm az invitálást, még letárgyaljuk István dolgozni fog a jövő hétvégén (is) sajnos, úgyhogy vele nem számolhatok. Szia Atti ! Üdv végre a fórumon ! Nem irigyellek a távolságért , de hátha lesz útitárs. No meg egyedül nem is kis költség ... Megmondom őszintén, nem tudtam erről a fórumról korábban (vagy elfelejthettem).... István barátom is most regisztrált- A távolságot le...arom, a múltkor is ugye egy nap alatt gond nélkül - gyerekkel- lenyomtuk oda-vissza. Igaz, jobban örülnék egy szegedi helyszínnek, de a jó társaságért az ember sok mindenre képes
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. augusztus 30., kedd 19:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: atti76 írta: Egyébként köszönöm az invitálást, még letárgyaljuk István dolgozni fog a jövő hétvégén (is) sajnos, úgyhogy vele nem számolhatok. Szia Atti ! Üdv végre a fórumon ! Nem irigyellek a távolságért , de hátha lesz útitárs. No meg egyedül nem is kis költség ...
2011. augusztus 30., kedd 19:00 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
atti76 írta: Egyébként köszönöm az invitálást, még letárgyaljuk István dolgozni fog a jövő hétvégén (is) sajnos, úgyhogy vele nem számolhatok. Szia Atti ! Üdv végre a fórumon ! Nem irigyellek a távolságért , de hátha lesz útitárs. No meg egyedül nem is kis költség ...
2011. augusztus 30., kedd 18:58 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Nem az lenne az igazi meglepetés a szülinapon , ha én ugranék elő a tortából ? Biztos nagy sikered lenne.....
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. augusztus 30., kedd 18:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mint látjátok ez az akvárium nagyon le van sajnálva mostanában részemről. Igazi kihívás lesz egy sarokakváriumot berendezni . Zoli rád vár megtalálni benne az aranymetszést Timike is legalább kap némi segítséget .........ha sikerül Apropó Timike ! Nem az lenne az igazi meglepetés a szülinapon , ha én ugranék elő a tortából ?
2011. augusztus 30., kedd 18:52 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
KaZe írta: Hathor írta: Borzasztó hálás lennék, ha a trigont rendeznétek be, mert nálam épp ez az aki áll átrendezés/újratelepítés előtt. Papó anno azt javasolta, őszig ne kezdjek hozzá. Hozd be a boltba, összedobjuk azt is. Számtalan pálesz, sör, falra hányt borsó, répa és pirosarany után? Bár ha meggondolom, ezzel a sok színnel Akira Kurosawa is megirigyelné a "scenariót".
|
2011. augusztus 30., kedd 18:42 |
|
|