|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 6:37
|
Akvárium konferencia (I.T.A.C)
Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az a füles amivel Skype-olsz, msn-ezel azon van nem de? (ha szoktál) Szerintem épp jó a célra.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 31., szerda 19:37 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Program kipróbálva,már csak valami tropical fish-es bevezető képet kell megcsinálni.Holnap benézek az üzletbe és akkor megtudjuk beszélni ha lenne rá igény.Meg esetleg azt kéne megbeszélni hogy lenne e igény egy mikrofonos kommentálásra,mert akkor ahoz is be kellene valakitől szerezni egy mikrofont.
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. augusztus 31., szerda 19:29 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
DeKol írta: Sziasztok!
Mint már Papónak jeleztem a boltba kedden 11 óra körül,én is részt veszek a találkozón.
Apropó:Ma eszembe jutott egy öltet mert van akinek kikell hagynia ezt az esemény egyéb elfoglaltságok és Km-rek miatt.Létezik egy olyan weblap amin élő adást lehet csinálni.Teljesen ingyenes ,akár többen is tudják nézni ezt az adás.Adáshoz elegendő egy webkamera és esetleg egy mikrofon/nekem van egy jobb webkamerám HD képet tud szolgáltatni, szóval ha kell akkor betudom vinni./Ez az öltet azért fordult meg a fejembe mert van aki nem tudja megnézni élőbe,de így legalább gépen keresztül akár ő is beletud szólni, mivel a adás mellet van egy chat felület.Ezen a weboldalon az adás rögzítésére is van lehetőség, így akárki akármikor megtudja nézni.Elég egy notebook és mehet is az adás.Most így hirtelen ennyi jut eszembe, eltudom jobban is magyarázni ha van érdeklődés felőle. Akkor ezt a project-et szerintem megnyerted Gabi bánál. Nagyon örülnék egy online adásnak! Ha már nem leszek itthon.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 31., szerda 17:42 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: Ilcsi N' Robi írta: Sziasztok!
Szeretnék részt venni a rendezvényen amennyiben ez még lehetséges. (1 fő)
köszönöm
üdv, Robi Sok jó ember kis helyen is elfér. Pontosan így van: "Sok jó ember kis helyen is sok jó ember"
|
2011. augusztus 31., szerda 17:40 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
daniel018 írta: DeKol írta: Sziasztok!
Mint már Papónak jeleztem a boltba kedden 11 óra körül,én is részt veszek a találkozón.
Apropó:Ma eszembe jutott egy öltet mert van akinek kikell hagynia ezt az esemény egyéb elfoglaltságok és Km-rek miatt.Létezik egy olyan weblap amin élő adást lehet csinálni.Teljesen ingyenes ,akár többen is tudják nézni ezt az adás.Adáshoz elegendő egy webkamera és esetleg egy mikrofon/nekem van egy jobb webkamerám HD képet tud szolgáltatni, szóval ha kell akkor betudom vinni./Ez az öltet azért fordult meg a fejembe mert van aki nem tudja megnézni élőbe,de így legalább gépen keresztül akár ő is beletud szólni, mivel a adás mellet van egy chat felület.Ezen a weboldalon az adás rögzítésére is van lehetőség, így akárki akármikor megtudja nézni.Elég egy notebook és mehet is az adás.Most így hirtelen ennyi jut eszembe, eltudom jobban is magyarázni ha van érdeklődés felőle. Oo dejó, tetszene a gondolat Annyi hogy nekem nincs laptop om de ahogy láttam Atiéknak van:)
|
2011. augusztus 31., szerda 17:39 |
|
|
daniel018
Csatlakozott: 2011. augusztus 17., szerda 19:18 Hozzászólások: 49 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
DeKol írta: Sziasztok!
Apropó:Ma eszembe jutott egy öltet mert van akinek kikell hagynia ezt az esemény egyéb elfoglaltságok és Km-rek miatt.Létezik egy olyan weblap amin élő adást lehet csinálni.Teljesen ingyenes ,akár többen is tudják nézni ezt az adás.Adáshoz elegendő egy webkamera és esetleg egy mikrofon/nekem van egy jobb webkamerám HD képet tud szolgáltatni, szóval ha kell akkor betudom vinni./Ez az öltet azért fordult meg a fejembe mert van aki nem tudja megnézni élőbe,de így legalább gépen keresztül akár ő is beletud szólni, mivel a adás mellet van egy chat felület.Ezen a weboldalon az adás rögzítésére is van lehetőség, így akárki akármikor megtudja nézni.Elég egy notebook és mehet is az adás.Most így hirtelen ennyi jut eszembe, eltudom jobban is magyarázni ha van érdeklődés felőle. Oo dejó, tetszene a gondolat
|
2011. augusztus 31., szerda 17:31 |
|
|
DeKol
|
Sziasztok!
Apropó:Ma eszembe jutott egy öltet mert van akinek kikell hagynia ezt az esemény egyéb elfoglaltságok és Km-rek miatt.Létezik egy olyan weblap amin élő adást lehet csinálni.Teljesen ingyenes ,akár többen is tudják nézni ezt az adás.Adáshoz elegendő egy webkamera és esetleg egy mikrofon/nekem van egy jobb webkamerám HD képet tud szolgáltatni, szóval ha kell akkor betudom vinni./Ez az öltet azért fordult meg a fejembe mert van aki nem tudja megnézni élőbe,de így legalább gépen keresztül akár ő is beletud szólni, mivel a adás mellet van egy chat felület.Ezen a weboldalon az adás rögzítésére is van lehetőség, így akárki akármikor megtudja nézni.Elég egy notebook és mehet is az adás.Most így hirtelen ennyi jut eszembe, eltudom jobban is magyarázni ha van érdeklődés felőle.
|
2011. augusztus 31., szerda 17:03 |
|
|
deck
Adminisztrátor
|
Mostmár lassan valami belépőt is szedhetnénk Főnök, neem?!... Természetesen levásárolható lenne, italjegy light... Illetve majd meglátjuk ,hogy mit sikerül kialkudni tesóméknál a kocsmában Leszünk páran, az a lényeg!
|
2011. augusztus 31., szerda 15:56 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
J ó lenne ha valaki tudna nagyon jól angolul......bejelentkeztek páran a határon túlról is Atti -aki perkekt - sajna nem lesz itthol.
2011. augusztus 31., szerda 15:45 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ilcsi N' Robi írta: Sziasztok!
Szeretnék részt venni a rendezvényen amennyiben ez még lehetséges. (1 fő)
köszönöm
üdv, Robi Sok jó ember kis helyen is elfér.
2011. augusztus 31., szerda 14:33 |
|
|