Szerző |
Üzenet |
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: stevbig írta: Sziasztok! Remekül éreztem magam, nagyon nem bántam meg hogy a szombat délutánom feláldoztam ezért a fantasztikus programért. Jó volt a társaság és remek emberekkel ismerkedtem meg akik hasznos tanácsokkal láttak el. Aminek most kivételesen nagy hasznát veszem mivel most vagyok egy nagyobb átalakítás előtt. Többek között ezért is jó volt látni, hogy a profik milyen szempontok alapján rendeznek be egy növényes akváriumot amit kellő képen kommentáltak is. A tulajdonosok jól megszervezték ezt a délutánt. További sok sikert nekik! Még egyszer köszönöm! Ja és az ajándékokat is köszi! Üdv: István Nagyon jó érzés , hogy velünk töltötted ezt a "maratoni" délutánt. Sok-sok információt sikerült egymással megosztanunk. Ha lesz folytatás akkor is várunk Mindenképp!!
|
2011. szeptember 11., vasárnap 14:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
stevbig írta: Sziasztok! Remekül éreztem magam, nagyon nem bántam meg hogy a szombat délutánom feláldoztam ezért a fantasztikus programért. Jó volt a társaság és remek emberekkel ismerkedtem meg akik hasznos tanácsokkal láttak el. Aminek most kivételesen nagy hasznát veszem mivel most vagyok egy nagyobb átalakítás előtt. Többek között ezért is jó volt látni, hogy a profik milyen szempontok alapján rendeznek be egy növényes akváriumot amit kellő képen kommentáltak is. A tulajdonosok jól megszervezték ezt a délutánt. További sok sikert nekik! Még egyszer köszönöm! Ja és az ajándékokat is köszi! Üdv: István Nagyon jó érzés , hogy velünk töltötted ezt a "maratoni" délutánt. Sok-sok információt sikerült egymással megosztanunk. Ha lesz folytatás akkor is várunk
2011. szeptember 11., vasárnap 14:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Peti írta: Szia Papó!Remélem emlékszel rám,én vagyok a karcagi srác,aki a talaj és a szűrőanyag felől érdeklődött!Ne haragudj,hogy olyan hamar eljöttünk tőletek,de sajnos tesómék akik ott ültek hátul,menniük kellett dolgozni!Nagyon sajnáljuk,hogy nem tudtunk maradni végig,de az addigi is nagyon tetszett!Reméljük,hogy lesz még ilyen bemutató a közeljövőben is és majd azt a napunkat szabaddá tesszük teljesen!Nagyon szépen köszönünk mindent!Peti karcagról Megtisztelő , hogy ilyen messziről el tudtatok jönni és velünk töltöttétek a szabadidőtöket. Nagyon sajnálatos , hogy nem tudtatok végig ott lenni.
2011. szeptember 11., vasárnap 14:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
mardelboy írta: Megragadom az alkalmat hogy megköszönjem a lehetőséget a részvételért és gratuláljak a "minden" irányú információt magába foglaló előadásokat. Örülök hogy megismertelek titeket és remélem még sok közös programban lesz részünk! Ellenben sajnos én fél hétkor leléptem mert indult a vonatom, és már akkor csodaszép volt az aki. Na de a Zoli féle pálinka remélem csak a profi munkára sarkallt titeket Az akva félkészen is gyönyörű "gyerek" csak hiányolom belőle a köveket Nagyon jó , hogy el tudtál jönni , köszönet érte. A pálinka "bemelegítésnek jó volt .... Sajna nem találtunk elég követ
2011. szeptember 11., vasárnap 14:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Úraim ha lehet pár képpel emelhetnétek a topic fényét.? Innen a messzi távolból megöl a kiváncsiság! Mit is csinálhattatok odahaza szombat délután? Legalább lássam miről maradtam le. Este 8 -ra lett készen az akvárium. Hajnal háromra haza is értem
2011. szeptember 11., vasárnap 13:35 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nagyon köszönöm mindenkinek a részvételt. Reményeim szerint mindenki egy tartalmas szombat délutánt? tudhat maga mögött. Este töltök fel képeket. Köszönöm , hogy nem kell egész héten pogácsát ennem Közben én is írtam. Alig várom...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 11., vasárnap 13:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Úraim ha lehet pár képpel emelhetnétek a topic fényét.? Innen a messzi távolból megöl a kiváncsiság! Mit is csinálhattatok odahaza szombat délután? Legalább lássam miről maradtam le.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. szeptember 11., vasárnap 13:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Nagyon köszönöm mindenkinek a részvételt. Reményeim szerint mindenki egy tartalmas szombat délutánt? tudhat maga mögött. Este töltök fel képeket. Köszönöm , hogy nem kell egész héten pogácsát ennem
2011. szeptember 11., vasárnap 13:20 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok! Remekül éreztem magam, nagyon nem bántam meg hogy a szombat délutánom feláldoztam ezért a fantasztikus programért. Jó volt a társaság és remek emberekkel ismerkedtem meg akik hasznos tanácsokkal láttak el. Aminek most kivételesen nagy hasznát veszem mivel most vagyok egy nagyobb átalakítás előtt. Többek között ezért is jó volt látni, hogy a profik milyen szempontok alapján rendeznek be egy növényes akváriumot amit kellő képen kommentáltak is. A tulajdonosok jól megszervezték ezt a délutánt. További sok sikert nekik! Még egyszer köszönöm! Ja és az ajándékokat is köszi! Üdv: István
|
2011. szeptember 11., vasárnap 11:15 |
|
|
Daníí
|
Én is kedvet kaptam egy berendezéshez/átrendezéshez, lehet ha meglesz a co2 rendszer részei én is kicsit átalakítom a mostanit
|
2011. szeptember 10., szombat 22:00 |
|
|