Pontos idő: 2024. november 30., szombat 13:45

Hozzászólás a témához  [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 72  Következő
 Akvárium konferencia (I.T.A.C) 
Szerző Üzenet

KaZe írta:
Hölgyek, Urak!
Nagyon szépen köszönjük a nagyszámú érdeklődést, ürölünk ha mindenkinek tetszett a tegnapi nap. Ezúton szeretném ismét megköszönni minden kedves ellátogatónak a részvételt, nagyon jó volt Veletek együtt lenni és kicsit megmutatni, hogy lássátok, mi, miért és hogyan működik az akváriumban. Sajnáltam, hogy a hely szűke miatt nem tudtatok többen eljönni, mert véleményem szerint nagyon tanulságos volt az egész. Örülök, hogy minden résztvevőnek ajándékkal kedveskedhettek szponzoraink, mint ahogyan annak a különleges, forgalomban nem kapható algairtó és növénytápsó szernek, melyet kifejezetten Gábor kedvéért készített a barátja.

Köszönöm Gábornak, hogy megoszott néhány morzsát a huszonsokéves tapasztalatából és kicsit megvillantotta annak a mérhetetlen tudásának egy szösszenetét, mely miatt én is úgy éreztem magam az akváriumai előtt, hogy az enyém csak öregedő növényekkel teli algabánya. Igazán jó volt látni élőben is azokat az egyébként nem szokványos versenyméretű nehezen berendezhető akváriumokat, melyek apró kis ékkőként (hála a HQI világításoknak szó szerint) csodálatos fényükkel ragyognak. El is irigyeltem tőle a helyet, hogy mindennap láthatja azokat az ékköveket.

Megköszönöm a segítséget Gábor lelkes kollégáinak, akik mindenben segítségünkre voltak egészen addig a pillanatig, míg este 9 után bezárta Gábor a boltot. Köszönöm fiúk, nem volt olyan dolog vagy kérés, amit ne kaphattunk volna meg, illetőleg ha a keresett dolog nem volt kéznél, rögtön volt rá alternatíva. Köszönöm Urak!

Köszönöm oRphEusnak, mint kedves vendékünknek, hogy időt tudott ránk szakítani és aktív résztvevője volt a rendezvénynek. Köszönjük az akvárium bemutatót, amivel betekintést adott nekünk a saját akváriumáról.

Köszönöm Levinek a rendezvényen tett "Free style" irányítói segítségét, igazi Joker személy volt, mert mindenhol ott volt és minden kérésre kimerítő választ adott (már amikor éppen hagytam beszélni :D ), elkápráztatva vele mind minket szervezőket, mind pedig a népes jelenlévő társaságot.

Attila (Atti76), köszönöm, hogy olyan messziről eljöttél és segítettél nekünk az oly sokszor nehéznek tűnő feladatok elvégzésében és tudásoddal, szakértelmeddel hozzánk járultál. :)

Végül, de nem utolsó sorban a létező legnagyobb tisztelettel köszönöm N-Dee Andrinak a segítségét, akinek a tehetsége és zseniális érzéke nélkül igen komoly gondban lettünk volna az egyébként régóta működő és többször átrendezett trigon akvárium berendezése kapcsán. Köszönöm Andris, hogy segíthettem Neked. ;)
Az általam készített fotókat hamarosan felteszem mert tudom, mindenki arra kíváncsi...

Ja, és mégegyszer mindenkinek köszönöm a részvételt!

Világbéke! :D Király voltál Zoli!

2011. szeptember 11., vasárnap 18:31

tibicuk írta:
papó írta:
Este töltök fel képeket.

Este van! 8-)
:lol: :lol:
Közben én is visszaértem, minnyá jönnek a fotókok.

2011. szeptember 11., vasárnap 18:27

papó írta:
Este töltök fel képeket.

Este van! 8-)

2011. szeptember 11., vasárnap 18:19

deck írta:

Végre betekintést nyertünk a hörcsög tartás rejtelmeibe is :D :D :D

;)
:twisted:

2011. szeptember 11., vasárnap 17:52
Profil Honlap
Adminisztrátor

Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a tegnap "délután" és meg kell mondjam, az sem volt negatívum számomra, hogy ennyi remek embert ismerhettem meg ;)
Végre betekintést nyertünk a hörcsög tartás rejtelmeibe is :D :D :D

Az after party, meg egyenesen zseniális volt, talán pont az ilyenek miatt :D

2011. szeptember 11., vasárnap 17:38

Sziasztok!

Elsősorban szeretnék köszönetet mondani azért hogy részt vehettem ezen az eseményen.Szeretnék köszönetet mondani Gabibának, Bécinek, és Robinak hogy így kitettek magukért.És a neves Akvakertészeknek hogy eljöttek és csináltak egy bemutatót.És köszönöm a csomagot az Aquapetnek.

Egy kérdésem lenne:Este ahogy hazajöttem átnéztem a csomagom, és ez a Carbos flakonba lévő keverék amire az van írva hogy heti10ml/100 liter ez milyen szer?Elvétve halottam hogy beszélnek róla de mindig valami más elvonta a figyelmem.

Remélem lesz még ilyen alkalom itt Debrecenbe, még ha állnom kell végig akkor is elmennék.Mert nekem minden dolog tetszett.Külön élmény az akváriumfotózás volt.Hogy milyen profi módszerekkel csináljátok a képeket.

Ui.: aki nem ismerne így nick alapján rám:farmer gatya,világoskék póló és egy piros tornacipő volt rajtam :D

2011. szeptember 11., vasárnap 17:36

Hölgyek, Urak!
Nagyon szépen köszönjük a nagyszámú érdeklődést, ürölünk ha mindenkinek tetszett a tegnapi nap. Ezúton szeretném ismét megköszönni minden kedves ellátogatónak a részvételt, nagyon jó volt Veletek együtt lenni és kicsit megmutatni, hogy lássátok, mi, miért és hogyan működik az akváriumban. Sajnáltam, hogy a hely szűke miatt nem tudtatok többen eljönni, mert véleményem szerint nagyon tanulságos volt az egész. Örülök, hogy minden résztvevőnek ajándékkal kedveskedhettek szponzoraink, mint ahogyan annak a különleges, forgalomban nem kapható algairtó és növénytápsó szernek, melyet kifejezetten Gábor kedvéért készített a barátja.

Köszönöm Gábornak, hogy megoszott néhány morzsát a huszonsokéves tapasztalatából és kicsit megvillantotta annak a mérhetetlen tudásának egy szösszenetét, mely miatt én is úgy éreztem magam az akváriumai előtt, hogy az enyém csak öregedő növényekkel teli algabánya. Igazán jó volt látni élőben is azokat az egyébként nem szokványos versenyméretű nehezen berendezhető akváriumokat, melyek apró kis ékkőként (hála a HQI világításoknak szó szerint) csodálatos fényükkel ragyognak. El is irigyeltem tőle a helyet, hogy mindennap láthatja azokat az ékköveket.

Megköszönöm a segítséget Gábor lelkes kollégáinak, akik mindenben segítségünkre voltak egészen addig a pillanatig, míg este 9 után bezárta Gábor a boltot. Köszönöm fiúk, nem volt olyan dolog vagy kérés, amit ne kaphattunk volna meg, illetőleg ha a keresett dolog nem volt kéznél, rögtön volt rá alternatíva. Köszönöm Urak!

Köszönöm oRphEusnak, mint kedves vendékünknek, hogy időt tudott ránk szakítani és aktív résztvevője volt a rendezvénynek. Köszönjük az akvárium bemutatót, amivel betekintést adott nekünk a saját akváriumáról.

Köszönöm Levinek a rendezvényen tett "Free style" irányítói segítségét, igazi Joker személy volt, mert mindenhol ott volt és minden kérésre kimerítő választ adott (már amikor éppen hagytam beszélni :D ), elkápráztatva vele mind minket szervezőket, mind pedig a népes jelenlévő társaságot.

Attila (Atti76), köszönöm, hogy olyan messziről eljöttél és segítettél nekünk az oly sokszor nehéznek tűnő feladatok elvégzésében és tudásoddal, szakértelmeddel hozzánk járultál. :)

Végül, de nem utolsó sorban a létező legnagyobb tisztelettel köszönöm N-Dee Andrinak a segítségét, akinek a tehetsége és zseniális érzéke nélkül igen komoly gondban lettünk volna az egyébként régóta működő és többször átrendezett trigon akvárium berendezése kapcsán. Köszönöm Andris, hogy segíthettem Neked. ;)
Az általam készített fotókat hamarosan felteszem mert tudom, mindenki arra kíváncsi...

Ja, és mégegyszer mindenkinek köszönöm a részvételt!

2011. szeptember 11., vasárnap 16:57

Sziasztok!

Először is köszönöm, hogy részt vehettem a szombat délutáni találkozó! Jó volt találkozni közvetlenbe a magyar akvakertészet magyar ikonjaival, akik közvetlenül és önzetlenül próbálták átadni azt amit évek alatti gyakorlat és tapasztalat során szereztek. Rendkívül fontosnak tartottam, hogy Papó az akvakertészet alapjaival kezdett, bevezetett minket a vízkémia alapjaiba, melynek megértése és "használata" a siker kulcsa. Köszönöm még egyszer!
Amennyiben lehetne a foszfátos táblázatot tegyétek már fel valamilyen formában.

Dredd

2011. szeptember 11., vasárnap 15:19

Én is köszönök mindent! Mikor lesz a következő?! :lol:

2011. szeptember 11., vasárnap 15:16

Nagyon köszönöm a meghívást és a szíveslátást!
Remek hangulatban telt el a délután SZUPER társaságban!

papó írta:
Este 8 -ra lett készen az akvárium.
Hajnal háromra haza is értem :D

Mi még Andrissal hajnal 5-ig akit rendeztünk...fejben... :D

Ui.: javulást a derekadnak! ;)
(szerintem ráhúzódott a pálinka...) :lol:

2011. szeptember 11., vasárnap 14:55
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 72  Következő