Kedves Vendégek, Szervezők, Segítők, Szponzorok, Hölgyek és Urak!
Azzal kezdeném, hogy azért csak most ültem le a gépem mellé, mert a hajnali háromig tartó I.T.A.C. After Partyt mostanra sikerült kipihennem, úgy is mondhatnám, hogy most tértem magamhoz. Az a sok bor............
Azzal fojtatnám, hogy amióta az akvarisztika mélyebb bugyraiban kalandozok, még nem voltam ennyire lelkesítő, barátságos, szuper hangulatú, kifogástalan akvarista rendezvényen. A csapat melynek része lehettem egyszerűen felülmúlhatatlan (köszönöm nektek Kaze, Orpheus, N-dee, Atti76, szuper emberek vagytok), a helyszín mely vendégül látott minket barátságosabb, családiasabb, vendég marasztalóbb már nem is lehetett volna, a közönség meg igazi színfoltját jelentette az egész eseménynek. Meg mondom őszintén elég sok kérdőjellel érkeztünk Debrecenbe, nem tudtuk előre, hogy is fog lebonyolódni az egész, de az első fél órában minden kétségem szerte foszlott. Kis csapatunk úgy dolgozott össze, mintha együtt nőttünk volna fel. Külön respekt a Tropicalfish csapatnak, akik olyan erőbedobással segítették a napot, melyet még nem láttam a pályafutásom alatt (Gábor! Büszke lehetsz a téged körbevevő emberekre!).
Köszönjük a szponzoroknak is (Aquapet, Tropicalfish) a támogatást, nem sokszor találkoztam ilyennel, hogy a kedves nagyérdeműt ilyen szép ajándékokkal kényeztetik el!
Mindig nagy örömömre szolgál, hogy olyan emberekkel találkozhatok személyesen, akiket már régóta ismerek a virtuális világban, a fórumokról, így jó volt találkozni Artegorral, HUGOval és még sok más régi "névvel".
Nagyon nem is tudok most annyit leírni, amit a következő blogbeírásomba szeretnék, de remélem átmegy az az érzés ami bennem van.
Végül de nem utolsó sorban nagyon köszönöm neked Gábor ezt a fantasztikus élményt, egy igazán egyenes, becsületes, lelkes, az új világra teljesen nyitott embert ismerhettem meg személyedben!!
maradok tisztelettel
Levinen
UI: Ha nevet szeretnétek adni a művünknek, akkor lenne egy javaslatom. Szerintem nagyon nemes cél, ha egy ilyen rendezvény keretén belül valamilyen formában megemlékezünk a természet védelméről, mert az akvakertészetnek ilyen üzenete is van. Mivel az akvárium egy erdő vágást imitál, így az emberek figyelmének a felkeltése szepontjából is legyen a név: Future Of The Rainforest azaz Az esőerdők jövője.
A cím talán egy kicsit pesszimista, egy kicsit lehúzó, de a valóságra nem lehet elégszer felhívni a figyelmet!