Na, kérem szépen. Nekem pár órával ezelőtt ért véget a tréning, miután részletesen("szakmai" kitérőket mellőzve) megtartottam beszámolómat a fényes eseményről kicsiny családomnak és elvittem csemetéimet, hogy válasszanak maguknak "vásárfiát" a helyi kínálatból(mivel apa messziföldről érkezett, ezért ez jár!)
Akkor bele is vágnék a köszönetnyilvánítások sorába és egy kis képes beszámolót is feltolnék a komment végére, nehogy kimaradjak a sorból!
Először is hálás köszönet a vendégeknek, akik részvételükkel és figyelmükkel emelték az esemény fényét és sokan közülük bizony aktívan be is kapcsolódtak a dolgok pörgésébe. Többen segédkeztek ötleteikkel, meglátásaikkal az akvárium berendezésénél és még a fotók elkészítéséhez is jutott pár ügyes kéz!
Köszönet a Tropicalfish csapatának, akik tényleg beleadtak anyait/apait, hogy minden a lehető legzökkenőmentesebben haladhasson. Papó, holnap mikor bemész az üzletbe, simogasd meg szépen mindenki buksiját!
Köszönet a Tropicalfishnek és az Aquapetnek a szupi ajándékokért!
A legnagyobb köszönet pedig nektek jár Gábor, Zoli, Levi, Atti, Hunor és Robi!!! Köszönöm, hogy együtt tölthettem veletek ezt csodálatos napot, hogy ennyire jól egymás keze alá tudtunk dolgozni, köszönöm a rengeteg hasznos gondolatot amit megosztottatok az "egybegyültekkel" beleértve magamat is és nem utolsó sorban hálás köszönet - azt hiszem már nyugodtan mondhatom így - a barátságotokért!!! Ezt a napot most jól elteszem a fejemben és mikor azon gondolkozom, hogy kis családom mellett mik/kik az igazi értékek az életemben, majd mindig előveszlek titeket és a hozzátok fűződő személyes emlékeket, élményeket!
Levi, neked külön köszönet, hogy visszahoztad a telefonomat!
Mondtam én, hogy egyszer majd a fejemet fogom elhagyni valahol. Ha már itt tartunk Gábor, szerintem bent hagytam nálatok az üzletben a sisakomat úgyhogy, ha legközelebb rendelek tőletek, akkor légyszi applikáld már be nekem valahogy a csomi mellé
Előre is hálás köszönet!
Atti nekünk van még egy befejezetlen beszélgetésünk, ami reggel 5-kor valamilyen érthetetlen okból félbemaradt! Figyelj, majd azért válaszoljál már légyszi, ha egyáltalán eszembe jut, hogy mit is kérdeztem?
Robi, te meg légyszi agyaljál, hogy hogyan is tudnánk kivitelezni Atti "Hörcsög, aláb...tt forgáccsal" című layoutját, persze víz alatt
Na, akkor az "ölelkezés" után jöjjön pár kép az én masinámból is, egy kis kommenttel:
A nap első megállója Zoliéknál(KaZe) volt. Zoli, a tőle megszokott kedvességével és energikusságával beinvitált minket csodás kis birodalmába, ahol megismerkedhettünk szeretetre méltó kis családjával, majd pár kupica pálinka kíséretében megmutatta nekünk a "kis" böszmét is. Na, ekkor hasított belém ismét a gondolat, nem biztos, hogy hosszú távon 73l-ben szeretném én űzni ezt a sportot
Csattintottam róla gyorsan pár képet, az egyiket most meg is osztanám, remélem KaZe kolléga nem tépi le érte a fejem.
(azért azt figyeljük meg, hogy az amúgy gyönyörű összképbe, mennyire nem illik bele az én "pici" buksi fejem tükörképe
)
Zoliéktól elindultunk Debrecenbe, ahova a megbeszéltektől eltérően egy kis késéssel érkeztünk
. Gyorsan lejelentkeztünk Gáboréknál, majd Attit(atti76) is felvéve az "éhezők" listájára elmentünk ebédelni, nehogy Gábor beszédét elnyomja a gyomrunkból előtörő hatalmas hangzavar
Ezután már szerintem mindenki ismeri az eseményeket, de azért pár képet én is beteszek a közösbe, hogy akik sajnos nem tudtak részt venni a rendezvényen, azok is minél több vizuális élményre tehessenek szert.
Íme a lelkes közönség(egy része) és Zoli mellett pedig, az áldozat akvárium még üresen.
Nagyon aktív volt a közönség és izgatottan vártuk kérdéseiket, melyekre megpróbáltunk legjobb tudásunk szerint válaszokat adni.
Gábor még mesterfodrász múltját is felidézte egy hajhálóval a kezében
Zoli nagyon érzi a témát, már a megnyerő Knott-os mosoly is kiválóan megy neki
Munkában a májsztró
Én azért közben elosontam hátra is "gyöngyszemeket" fotózni, többek közt őt is
:
Mindig jutott egy vigyázó szempár, a készülő akira:
Közös izgulás, hogy az emelkedő vízszint mozgását, lehetőleg ne kövesse le a H.C. is
Levi miután gondosan leellenőrizte az áramlatok megfelelő haladási irányát, elvégezte az utolsó simításokat is.
Már feltöltött állapotban:
és íme a "bűnösök" én itt vagyok a masina másik oldalán! Nem látjátok?
Na mára ennyi, kezdek megdögleni, úgyhogy mindenkinek cépjóccakát!