Pontos idő: 2024. november 30., szombat 17:40

Hozzászólás a témához  [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 72  Következő
 Akvárium konferencia (I.T.A.C) 
Szerző Üzenet

Köszi Levi az érzelemhullámodat,Andrisnak pedig a fotókat.
Kép
Van itt a képen, aki nem gesztikulál? :) Én, én viszont vigyorgok, mint akit b@..ni visznek.
Gyerekek, csúcs volt a szombat, szívemből sajnálom, hogy az after party második felvonásán és a harmadikon (Atti vs. Andris) nem lehettem jelen.

2011. szeptember 12., hétfő 12:18

Legalább ifjú kollégánk kialudhatta magát rendesen, nekem még a mai napig nem sikerült 8-) (ettől függetlenül, akár már holnap újból nekivágnék az eseményeknek, annyira jól éreztem magam :lol: )

2011. szeptember 12., hétfő 12:13

myk74 írta:
Köszönjük a részletes beszámolót N-dee.Egy kis enyhítésnek tökéletes, ha már nem lehettem ott!Azért látom volt akit az álom elnyomott még idő előtt,vagy éppen red moor fákról álmodik(ugye mardelboy :mrgreen: ).Fiatalemberke balra az oszlopnál! :D

Én is kiszúrtam korábban, csak nem akartam felhívni rá a figyelmet, mert még kiderül, hogy milyen unalmas figurák vagyunk. :lol:

2011. szeptember 12., hétfő 12:04

Nem-nem! Ébren voltam :) Éppen csak pislantottam! de a pillanatlopó gyorsabb volt mint a szemem!

2011. szeptember 12., hétfő 11:58

Köszönjük a részletes beszámolót N-dee.Egy kis enyhítésnek tökéletes, ha már nem lehettem ott!Azért látom volt akit az álom elnyomott még idő előtt,vagy éppen red moor fákról álmodik(ugye mardelboy :mrgreen: ).Fiatalemberke balra az oszlopnál! :D
Kép

2011. szeptember 12., hétfő 11:54

N-dee írta:
Atti nekünk van még egy befejezetlen beszélgetésünk, ami reggel 5-kor valamilyen érthetetlen okból félbemaradt! Figyelj, majd azért válaszoljál már légyszi, ha egyáltalán eszembe jut, hogy mit is kérdeztem? :lol: :lol: :lol:

Ez így van, csak az a baj, hogy a kérdés feltevésekor pont "üzenetrögzítő üzemmódba" kapcsoltam. A négy órás áramszünet viszont törölte a memóriát... :lol:

2011. szeptember 12., hétfő 9:15
Profil Honlap

N-dee írta:
:twisted:
Kép

Ha valaki nem lenne képbe, hogy ki kicsoda, akkor ide írom:
Jobb alulról indulva: Vendéglátónk Papó, fölötte Orpheus majd Deck, mellette Béci, alatta az örök álmodozó Kaze :), jómagam és a sort zárja Atti76, illetve a szemünkből tükröződik egy fényképezős srác, N-dee. :)

2011. szeptember 12., hétfő 9:10

[quote="N-dee"]Levi, neked külön köszönet, hogy visszahoztad a telefonomat! :D :D :D Mondtam én, hogy egyszer majd a fejemet fogom elhagyni valahol. Ha már itt tartunk Gábor, szerintem bent hagytam nálatok az üzletben a sisakomat úgyhogy, ha legközelebb rendelek tőletek, akkor légyszi applikáld már be nekem valahogy a csomi mellé :lol: Előre is hálás köszönet![quote="N-dee"]

Érdekes, Papón van most is egy sapka -ami történetesen hasonló a tiedhez-, de váltig állítja, hogy az övé... :lol:

2011. szeptember 12., hétfő 8:54

Nagyon, Nagyon, Nagyon, köszönöm Fiúk az őszinte érzelmeket.
Ezer köszönet a fáradtságot nem kímélve feltöltött fotókért.
Most már tényleg lehet érezni a Feelinget, azt, hogy miről is maradt le aki nem volt ott Veletek.

2011. szeptember 12., hétfő 7:27

Na, kérem szépen. Nekem pár órával ezelőtt ért véget a tréning, miután részletesen("szakmai" kitérőket mellőzve) megtartottam beszámolómat a fényes eseményről kicsiny családomnak és elvittem csemetéimet, hogy válasszanak maguknak "vásárfiát" a helyi kínálatból(mivel apa messziföldről érkezett, ezért ez jár!) :D

Akkor bele is vágnék a köszönetnyilvánítások sorába és egy kis képes beszámolót is feltolnék a komment végére, nehogy kimaradjak a sorból! :lol:

Először is hálás köszönet a vendégeknek, akik részvételükkel és figyelmükkel emelték az esemény fényét és sokan közülük bizony aktívan be is kapcsolódtak a dolgok pörgésébe. Többen segédkeztek ötleteikkel, meglátásaikkal az akvárium berendezésénél és még a fotók elkészítéséhez is jutott pár ügyes kéz! ;)
Köszönet a Tropicalfish csapatának, akik tényleg beleadtak anyait/apait, hogy minden a lehető legzökkenőmentesebben haladhasson. Papó, holnap mikor bemész az üzletbe, simogasd meg szépen mindenki buksiját! :D
Köszönet a Tropicalfishnek és az Aquapetnek a szupi ajándékokért!
A legnagyobb köszönet pedig nektek jár Gábor, Zoli, Levi, Atti, Hunor és Robi!!! Köszönöm, hogy együtt tölthettem veletek ezt csodálatos napot, hogy ennyire jól egymás keze alá tudtunk dolgozni, köszönöm a rengeteg hasznos gondolatot amit megosztottatok az "egybegyültekkel" beleértve magamat is és nem utolsó sorban hálás köszönet - azt hiszem már nyugodtan mondhatom így - a barátságotokért!!! Ezt a napot most jól elteszem a fejemben és mikor azon gondolkozom, hogy kis családom mellett mik/kik az igazi értékek az életemben, majd mindig előveszlek titeket és a hozzátok fűződő személyes emlékeket, élményeket!

Levi, neked külön köszönet, hogy visszahoztad a telefonomat! :D :D :D Mondtam én, hogy egyszer majd a fejemet fogom elhagyni valahol. Ha már itt tartunk Gábor, szerintem bent hagytam nálatok az üzletben a sisakomat úgyhogy, ha legközelebb rendelek tőletek, akkor légyszi applikáld már be nekem valahogy a csomi mellé :lol: Előre is hálás köszönet!

Atti nekünk van még egy befejezetlen beszélgetésünk, ami reggel 5-kor valamilyen érthetetlen okból félbemaradt! Figyelj, majd azért válaszoljál már légyszi, ha egyáltalán eszembe jut, hogy mit is kérdeztem? :lol: :lol: :lol:

Robi, te meg légyszi agyaljál, hogy hogyan is tudnánk kivitelezni Atti "Hörcsög, aláb...tt forgáccsal" című layoutját, persze víz alatt :D

Na, akkor az "ölelkezés" után jöjjön pár kép az én masinámból is, egy kis kommenttel:

A nap első megállója Zoliéknál(KaZe) volt. Zoli, a tőle megszokott kedvességével és energikusságával beinvitált minket csodás kis birodalmába, ahol megismerkedhettünk szeretetre méltó kis családjával, majd pár kupica pálinka kíséretében megmutatta nekünk a "kis" böszmét is. Na, ekkor hasított belém ismét a gondolat, nem biztos, hogy hosszú távon 73l-ben szeretném én űzni ezt a sportot :lol: Csattintottam róla gyorsan pár képet, az egyiket most meg is osztanám, remélem KaZe kolléga nem tépi le érte a fejem. :? (azért azt figyeljük meg, hogy az amúgy gyönyörű összképbe, mennyire nem illik bele az én "pici" buksi fejem tükörképe :D)
Kép

Zoliéktól elindultunk Debrecenbe, ahova a megbeszéltektől eltérően egy kis késéssel érkeztünk :oops: . Gyorsan lejelentkeztünk Gáboréknál, majd Attit(atti76) is felvéve az "éhezők" listájára elmentünk ebédelni, nehogy Gábor beszédét elnyomja a gyomrunkból előtörő hatalmas hangzavar :) Ezután már szerintem mindenki ismeri az eseményeket, de azért pár képet én is beteszek a közösbe, hogy akik sajnos nem tudtak részt venni a rendezvényen, azok is minél több vizuális élményre tehessenek szert.

Íme a lelkes közönség(egy része) és Zoli mellett pedig, az áldozat akvárium még üresen.
Kép

Nagyon aktív volt a közönség és izgatottan vártuk kérdéseiket, melyekre megpróbáltunk legjobb tudásunk szerint válaszokat adni.
Kép

Gábor még mesterfodrász múltját is felidézte egy hajhálóval a kezében :D
Kép

Zoli nagyon érzi a témát, már a megnyerő Knott-os mosoly is kiválóan megy neki 8-)
Kép

Munkában a májsztró :D
Kép

Én azért közben elosontam hátra is "gyöngyszemeket" fotózni, többek közt őt is :o :
Kép
Kép

Mindig jutott egy vigyázó szempár, a készülő akira:
Kép

Közös izgulás, hogy az emelkedő vízszint mozgását, lehetőleg ne kövesse le a H.C. is :)
Kép

Levi miután gondosan leellenőrizte az áramlatok megfelelő haladási irányát, elvégezte az utolsó simításokat is.
Kép

Már feltöltött állapotban:
Kép

és íme a "bűnösök" én itt vagyok a masina másik oldalán! Nem látjátok? :twisted:
Kép

Na mára ennyi, kezdek megdögleni, úgyhogy mindenkinek cépjóccakát!

2011. szeptember 12., hétfő 0:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 720 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 72  Következő