|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 17:32
|
Akvárium konferencia (I.T.A.C)
Szerző |
Üzenet |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Földalatti mozgalom. Nézzük csak ,ki kicsoda.Azt a képet,ahol Levi poharazgat. Orf,N-dee,Levi,Titeket már "jól" ismerlek. Atti,Téged meg onnan,amikor a Ga-nak volt a berendező partija,egy képen úgy rácsodálkoztál az egyik akira. Ez annyira bennem maradt,Ő ATTI! Az idősebb úr N-dee mellett,Ő gondolom Papo,vagyis Gábor(?) A világoskék ingben mellette pedig KaZE? A szemben lévő fiatalemberre nincs tippem. Lentebb a bolt előtt készült képen a bejárat előtt álló göndör hajú fiú? Szerk. Úgy látom Hathor megelőzött , Ő is kielemezett benneteket.
2011. szeptember 12., hétfő 17:11 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
KaZe írta: Afterparti I. (ezen még ott tudtam lenni): Köszi Fiúk! Na, jól van. Úgy látom tehetséges/és szép kis társaság jött össze. Zoli elégedetten mosolyog, miközben azért szinte védekezőn szorítja a poharát. Deck a főnökét kémleli, aki visszapillant rá (vagy mellé?) Levi és Andris kedvesen mosolyognak, Orpheus és a balkezes (?) Atti szintén. Épp heten vagytok. Mint a gonoszok. Vagy a Hétalvók. Vagy a hét mesterlövész/szamuráj. Lesztek többen is, ha jól sejtem... Egyvalamit nem tudok: mi az a szürke valami Zoli söre előtt az asztalon. Kanszatyor? T.
|
2011. szeptember 12., hétfő 17:07 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
myk74 írta: Levinen írta: tibicuk írta: A boltban van egy pince is,ahol bor is van és sör? Csak lementetek egy kicsit hűsőlni.... Levi itt még egész józannak látszik,bár van a kezében egy pohár. Vannak ott evőeszközök is,ettetek is valamit? Akvárium berendezés teljes ellátással. A kellemes kocsma vagy inkább étterem, vagy hívjuk akárhogy, egy köpésre van a bolttól. Bár csak a pinyóba kellett volna csak lemenni. Jól mondod, csak "látszik". Bár valójában ez még az eleje, később már nem látszódott. Ettünk is de még milyet!! -ezért élek még A köpés az lefelé van ! Jól mondod Tibicuk.Ez a titkos konferencia terem,a bolt alatt,hogy a fáradt ügynökök kiengedjék a gőzt! Földalatti mozgalom!
2011. szeptember 12., hétfő 15:30 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Levinen írta: tibicuk írta: A boltban van egy pince is,ahol bor is van és sör? Csak lementetek egy kicsit hűsőlni.... Levi itt még egész józannak látszik,bár van a kezében egy pohár. Vannak ott evőeszközök is,ettetek is valamit? Akvárium berendezés teljes ellátással. A kellemes kocsma vagy inkább étterem, vagy hívjuk akárhogy, egy köpésre van a bolttól. Bár csak a pinyóba kellett volna csak lemenni. Jól mondod, csak "látszik". Bár valójában ez még az eleje, később már nem látszódott. Ettünk is de még milyet!! -ezért élek még A köpés az lefelé van ! Jól mondod Tibicuk.Ez a titkos konferencia terem,a bolt alatt,hogy a fáradt ügynökök kiengedjék a gőzt!
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2011. szeptember 12., hétfő 14:40 |
|
|
Levinen
|
tibicuk írta: A boltban van egy pince is,ahol bor is van és sör? Csak lementetek egy kicsit hűsőlni.... Levi itt még egész józannak látszik,bár van a kezében egy pohár. Vannak ott evőeszközök is,ettetek is valamit? Akvárium berendezés teljes ellátással. A kellemes kocsma vagy inkább étterem, vagy hívjuk akárhogy, egy köpésre van a bolttól. Bár csak a pinyóba kellett volna csak lemenni. Jól mondod, csak "látszik". Bár valójában ez még az eleje, később már nem látszódott. Ettünk is de még milyet!! -ezért élek még
|
2011. szeptember 12., hétfő 14:26 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
A boltban van egy pince is,ahol bor is van és sör? Csak lementetek egy kicsit hűsőlni.... Levi itt még egész józannak látszik,bár van a kezében egy pohár. Vannak ott evőeszközök is,ettetek is valamit? Akvárium berendezés teljes ellátással.
2011. szeptember 12., hétfő 14:20 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
N-dee írta: Bakker Zoli, pedig eddig azt hittem, sikerült meglógnom minden fényképező elől Most miért kell zaklatni mások szép érzékét? Sejtettem, hogy erre bazírozol. Egyébként meg ha te így, én is így. Valamit valamiért. Te megmutattad az én inkább titkolnivaló medencémet, én pedig megmutatom azt az embert, aki megtervezte és kivitelezte a trigont. Íme N-Dee szenszei!
2011. szeptember 12., hétfő 13:16 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Bakker Zoli, pedig eddig azt hittem, sikerült meglógnom minden fényképező elől Most miért kell zaklatni mások szép érzékét?
|
2011. szeptember 12., hétfő 12:58 |
|
|
KaZe
|
Afterparti I. (ezen még ott tudtam lenni): és velem kiegészítve: Köszi Fiúk!
2011. szeptember 12., hétfő 12:53 |
|
|
angyalföld69
|
Gyönyörü lett az akva!! Gratula hozzá mindenkinek! Jártam mostanában jó néháy boltban,de ilyet!!?
|
2011. szeptember 12., hétfő 12:43 |
|
|