Szerző |
Üzenet |
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Látom azért kapaszkodtatok a dákóba! Remélem 2 hét múlva is ennyien leszünk!?
_________________ Pé.Zoli
|
2014. augusztus 31., vasárnap 10:19 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Csoki ! Többiekről nincs fotó ? Igaz , köszi , hogy legalább ennyi van Sajnos ennyi van. Lassú a vakum a kis gépen így sok kép használhatatlan lett, kuka. Ti meg gyorsan mozogtatok. Legközelebb többet fotózommm....
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. augusztus 31., vasárnap 10:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Csoki ! Többiekről nincs fotó ? Igaz , köszi , hogy legalább ennyi van
2014. augusztus 31., vasárnap 10:13 |
|
|
stevbig
Csatlakozott: 2011. szeptember 11., vasárnap 5:47 Hozzászólások: 884 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok! Véget ért a II. konferencia, ami számomra és remélhetőleg a résztvevők számára is egy nagyon kellemes összejövetelre sikerült! Jó volt látni ebben a rohanó világban, ennek a szűk hobbynak hódoló emberek arcát a nick nevek mögött bár én személy szerint majd mindegyiket ismertem! Az már csak hab a tortán hogy egy kis szakmát is belevittünk a beszélgetésbe és kielemeztük (bár én nem voltam részese) az idei világversenyt, ami sok tanulsággal szolgált! Jó lenne ha ezt a hobbyt nem fertőzné meg a gazdasági érdek, de szerintem ez csak álom marad ! Képeket majd Sly tesz fel mert ő volt a krónikás e téren ! Az valóban igaz hogy a döntőt mi nyertük egy igazán remekbe szabott gurításnak köszönhetően ami mérnöki pontossággal lett kivitelezve és amit természetesen én végeztem el , de remélhetőleg ez senkinek nem szegte kedvét hogy jövőre megismételjük ezt a találkozót! Köszönet Gábornak a szervezésért és akik részt vettek! Ja és egészségedre !
|
2014. augusztus 31., vasárnap 6:59 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. augusztus 31., vasárnap 6:48 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Képek készültek ?
|
2014. augusztus 31., vasárnap 5:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Na most értem haza . Jó buli volt srácok !. Igaz a döntőben kikaptunk , de lesz visszavágó Köszi Stevbig a szílvóriumot !
2014. augusztus 30., szombat 21:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Molnár Béla írta: papó írta: zoi írta: Jó szórakozást kívánok. Kár, hogy picit messze van. Gyűjtenék némi inspirációt a projektemhez. Szórakozás ???? Tudományosan fogunk gurítani . Egy kis sört és néhány golyót .. Na tessék akvarisztikáról szó sem lesz pedig inkább azt kellene erőltettni Arról beszélgetsz amiről szeretnél , amihez kedved lesz
2014. augusztus 30., szombat 8:57 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
papó írta: zoi írta: Jó szórakozást kívánok. Kár, hogy picit messze van. Gyűjtenék némi inspirációt a projektemhez. Szórakozás ???? Tudományosan fogunk gurítani . Egy kis sört és néhány golyót .. Na tessék akvarisztikáról szó sem lesz pedig inkább azt kellene erőltettni
|
2014. augusztus 30., szombat 8:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
zoi írta: Jó szórakozást kívánok. Kár, hogy picit messze van. Gyűjtenék némi inspirációt a projektemhez. Szórakozás ???? Tudományosan fogunk gurítani . Egy kis sört és néhány golyót ..
2014. augusztus 30., szombat 7:51 |
|
|