Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Srácok jó olvasni a sorokat, hogy szívesen benne lenétek egy taliban... Szerintem (nem tudom) de lehet csak jövőre vagy akár kari után...Ti hogy látjátok (ebben a szar időben)?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. december 18., péntek 17:49 |
|
|
baranyi0518
Csatlakozott: 2015. augusztus 20., csütörtök 22:32 Hozzászólások: 126
|
Én tudok egyet. De az messze van nektek.Ecséden.En Szívesen vállalom a házigazda szerepét.
Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el
|
2015. december 18., péntek 13:59 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
baranyi0518 írta: Az előkészületek meg is vannak. Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el A kukoricást stoppolnám...már csak egy jó helyett kellene találni... , van valakinek ötlete? Valamilyen akvarisztikával foglalkozó bolt.... nem is tudom....hmm..hmmm...jó lenne ha lenne ott 1-2 növényes aki hmmm.hmmm....nem is tudom egyszer kétszer már jártam ilyen helyen... ....Segítsetek nem tud valaki egy erre alkalmas helyet?
|
2015. december 18., péntek 13:46 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Én vállalom a pálinkahordó szerepét ill 1köbméter 0.4 homok ha esetleg berendezős buli lesz lenne... Alkalmazzunk egy kis társadalmi nyomást?
|
2015. december 18., péntek 8:21 |
|
|
baranyi0518
|
Az előkészületek meg is vannak. Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el
|
2015. december 18., péntek 8:19 |
|
|
baranyi0518
|
Én is szívesen részt vennék egy osszejovetelbe. A pizzát én viszem házhoz szállítva! [WINKING FACE]
Tapatalk-kal küldve az én SM-N910F-el
|
2015. december 18., péntek 8:16 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
papó írta: Köszi a képeket Edit ! A fenébe . Ilyenkor látszik , hogy csak jó lett volna a fotókra több energiát áldozni A lényeg ... A mai napon Ritók Lajos festőművész barátom ajándékozta meg az baráti társaságot két óra hosszan a művészetével a filozófiájával . Festményeit összefonva az akváriummal megértette velünk az aranymetszés az erővonalak lényegét . A tárgyak energia kivetítését és beavatott minket a perspektivikus ábrázolás rejtelmeibe. nagyon igaz az a mondás , hogy aki kimaradt az lemaradt , de az biztos , hogy egy megismételhetetlen előadásról -beszélgetésről - maradt le aki nem vett részt a mai összejövetelen. Igaz sokkal többen nem fértünk volna el , hiszen a bolt előterét teljesen megtöltötte a baráti társaság. a képek sajnos nem sikerültek , de néhányat azért közzé teszek . Vendégekre várva Bevezető 1 Bevezető 2 Feszült figyelem Köszönet annak a több mint 20 akvaristának akik részt vettek a ami délutáni programon. De jó kis buli lehetett! Mint " ujjonc" nem us sejtettem mit takar az a topi..remélem egyszer még részesei lehetünk v.mi hasonlónak.
|
2015. december 18., péntek 6:55 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szabi írta: nem tudom mire van lehetőség Billiárd - sör. Ez a két lehetőség amiből az egyik kötelező, és nem a billiárd.
_________________ K.Tamás
|
2015. augusztus 25., kedd 20:23 |
|
|
Szabi
|
Sziasztok, Akkor én megkezdeném a sort Nagyon jó ötletnek tartom a kezdeményezést és amiben csak tudom támogatom és segítek, hogy összejöjjön egy ilyen esemény. Ahogy nézegettem a tavaly szeptemberi rendezvényről a képeket, hááát nagyon bánom hogy én nem lehettem ott. Több ötletem is van, hogy mit is lehetne összehozni. (nem tudom milyen lehetőségek vannak, úgyhogy csak ötletelés szinten dobok be pár dolgot) -Lehetne egy a tavalyihoz hasonló előadást csinálni, csak annyi módosítással, hogy lenne egy akva építés is, mondjuk Papó előadásában (ezt annyira bírnám! ) -Vagy lehetne előadás valamelyik márka képviselete által (hydor és hasonló feltörekvő márkákra gondolok, de természetesen akármelyik márka szóba jöhet) -de lehet ezeknek egy keveréke is termék ismertetővel és szemináriummal Nagy vonalakban ennyi, még egyszer hangsúlyozom nem tudom mire van lehetőség és mire nem, ezek csak ötletek. Remélem összejön a dolog. Üdv, Szabi
|
2015. augusztus 25., kedd 17:00 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
jack írta: SlyChocolate írta: A minap benn jártam a Mesternél és beszéltük újra lehetne valamit összehozni... Mi benne vagyunk. Ti, hogy látjárltok, ötletek? Milyen összejövetelre gondolsz ? Mint ami ebben a topicban eddig látható volt... Bármiben benne vagyunk csak legyen egy jó ötlet...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. augusztus 23., vasárnap 20:29 |
|
|