Szerző |
Üzenet |
flotyesz
|
GRATULA Megérte illetve meg is érdemled... üdv papó írta: Soha jobbkor Aquatic Gardeners Association sent you $100.00 USD Hello Gábor ! Just thought you'd like to know Aquatic Gardeners Association sent you $100.00 USD. Note from Aquatic Gardeners Association: Congratulations on winning a first place award in the 2014 Aquatic Gardeners Association International Aquascaping Contest. We appreciate your participation and look forward to next year!
|
2014. december 22., hétfő 21:02 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Soha jobbkor Aquatic Gardeners Association sent you $100.00 USD Hello Gábor ! Just thought you'd like to know Aquatic Gardeners Association sent you $100.00 USD. Note from Aquatic Gardeners Association: Congratulations on winning a first place award in the 2014 Aquatic Gardeners Association International Aquascaping Contest. We appreciate your participation and look forward to next year!
2014. december 22., hétfő 20:00 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Pár kép a debi naplóból...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. december 7., vasárnap 11:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Még egyszer köszönöm srácok .. Valóban számtalan fát "gyártottam " míg nagyjából rátaláltam a megfelelő méretűre. Rengeteg fénykép készült . Naponta többször átgondoltam az elrendezést . Azt hiszem visszaéltem -nem kicsit, a fiaim és a munkatársaim - no meg a vevőink / igaz srácok / türelmével - mikor hetente többször véleményalkotásra leültettem őket az akvárium elé. Az egyik órában megnyugtattatok , hogy ne nyúljak semmihez , most oké minden , erre egy óra múlva már át is rendeztem a fél akváriumot. Végül is az akvárium majdnem nem készült el , hiszen a fotózás előtti héten eltörtem a fő fámat vízcsere közben. Még szerencse , hogy a víz alatt nincsenek viharok , mert akkor egy természeti katasztrófa lett volna megörökítve . Tehát köszönettel tartozom mindannyitoknak
2014. december 5., péntek 20:58 |
|
|
gézsé
Csatlakozott: 2014. november 26., szerda 21:43 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: Bonyhád
|
Ilyen nagy nevek elől elhozni az aranyat...na ez még külön emeli az értékét az első helyezésednek! Nagyon nagy gratula Ezek a diorama stílusú akváriumok mostanság egyre jobban tetszenek.Az arányérzékét biztosan próbára teszi a gyanútlan növényfejnek.
|
2014. december 5., péntek 18:25 |
|
|
woctrax
Csatlakozott: 2014. december 5., péntek 14:33 Hozzászólások: 22 Tartózkodási hely: Chemnitz
|
Gyönyörü eredmény és aki Had gratuláljak itt is
_________________"A kezdet mindig tiszta. Mindig izgalmas... Aztán jönnek a hibák... És kompromisszumok... Így teremtjük a saját démonainkat..." http://woctrax.wordpress.com/
|
2014. december 5., péntek 15:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
N-emy írta: Látszik ,hogy nem vagyok fent túl sokat manapság ! A minap hívták fel a figyelmem a nagy eseményre ,gyorsan fel is ütöttem az AGA témát és... döbbenet ,Atyám!!! . Papó ,ez valami eszméletlen , nagyon eltaláltad és a fotó is nagyon jól sikerült. Nagy gratula! Megérdemelt győzelem! Végre összejött . Köszönöm Mivel felbukkantál neki is foghatsz alkotni
2014. december 1., hétfő 21:42 |
|
|
N-emy
Barkács Szaki
Csatlakozott: 2011. szeptember 23., péntek 12:41 Hozzászólások: 590 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Látszik ,hogy nem vagyok fent túl sokat manapság ! A minap hívták fel a figyelmem a nagy eseményre ,gyorsan fel is ütöttem az AGA témát és... döbbenet ,Atyám!!! . Papó ,ez valami eszméletlen , nagyon eltaláltad és a fotó is nagyon jól sikerült. Nagy gratula! Megérdemelt győzelem! Végre összejött .
|
2014. december 1., hétfő 7:09 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
jack írta: Jó kis cikk ez . Büszke vagyok , hogy ismerhetlek . Én meg azért mert ismerhetlek
2014. november 30., vasárnap 22:50 |
|
|
jack
|
Jó kis cikk ez . Büszke vagyok , hogy ismerhetlek .
|
2014. november 30., vasárnap 22:17 |
|
|