Szerző |
Üzenet |
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
JANNUS333 írta: Molroth írta: herQmanOne írta: Sziasztok. Feljavithato e egy majdnem 1 éves taptalaj plusz egy évre? Gondolok itt jbl tapgolyora es teljes értékű NPK taptablettara. Low tech akvariumrol van szó. Fedő talaj az manado.
Üdv herQman Állítólag a tropica kapszulái nagyon jók. Rendszeresen adagolva működhet a dolog. Csatlakozom az előttem szólóhoz...a tropica kapszula brutal...indítottam meg javítottam is vele...mint minden kapszulára aranyszabály...talaj fölé véletlen se kerűljön.. Köszi!! Idő hiányában ez a verzió marad. Üdv herQman
|
2016. szeptember 16., péntek 20:28 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Molroth írta: herQmanOne írta: Sziasztok. Feljavithato e egy majdnem 1 éves taptalaj plusz egy évre? Gondolok itt jbl tapgolyora es teljes értékű NPK taptablettara. Low tech akvariumrol van szó. Fedő talaj az manado.
Üdv herQman Állítólag a tropica kapszulái nagyon jók. Rendszeresen adagolva működhet a dolog. Csatlakozom az előttem szólóhoz...a tropica kapszula brutal...indítottam meg javítottam is vele...mint minden kapszulára aranyszabály...talaj fölé véletlen se kerűljön..
|
2016. szeptember 16., péntek 20:02 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
herQmanOne írta: Sziasztok. Feljavithato e egy majdnem 1 éves taptalaj plusz egy évre? Gondolok itt jbl tapgolyora es teljes értékű NPK taptablettara. Low tech akvariumrol van szó. Fedő talaj az manado.
Üdv herQman Állítólag a tropica kapszulái nagyon jók. Rendszeresen adagolva működhet a dolog.
2016. szeptember 16., péntek 19:10 |
|
|
herQmanOne
Csatlakozott: 2015. november 1., vasárnap 12:02 Hozzászólások: 380 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Sziasztok. Feljavithato e egy majdnem 1 éves taptalaj plusz egy évre? Gondolok itt jbl tapgolyora es teljes értékű NPK taptablettara. Low tech akvariumrol van szó. Fedő talaj az manado.
Üdv herQman
|
2016. szeptember 16., péntek 19:05 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
zoi írta: papó írta: rosti írta: Csak simán táptalajt lerakom majd mehet rá a homok és bele a növény? Körülbelül milyen vastagsággal számoljak? Ha aljnövényzetet is szeretnél akkor érdemes egy kis subsratot a kvarchomok alá tenned . Olyan 5-6 cm vastagon legyen . Nem mm-t akartál irni? Substratból nekem soknak tűnik az 5-6 cm. A talaj vastagságára értettem . Köszi ..
2016. május 29., vasárnap 11:51 |
|
|
zoi
Csatlakozott: 2011. szeptember 26., hétfő 19:03 Hozzászólások: 692 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: rosti írta: Csak simán táptalajt lerakom majd mehet rá a homok és bele a növény? Körülbelül milyen vastagsággal számoljak? Ha aljnövényzetet is szeretnél akkor érdemes egy kis subsratot a kvarchomok alá tenned . Olyan 5-6 cm vastagon legyen . Nem mm-t akartál irni? Substratból nekem soknak tűnik az 5-6 cm.
|
2016. május 29., vasárnap 8:36 |
|
|
rosti
Csatlakozott: 2015. február 19., csütörtök 10:00 Hozzászólások: 12
|
Köszönöm szépen.
|
2016. május 27., péntek 12:36 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
rosti írta: Csak simán táptalajt lerakom majd mehet rá a homok és bele a növény? Körülbelül milyen vastagsággal számoljak? Ha aljnövényzetet is szeretnél akkor érdemes egy kis subsratot a kvarchomok alá tenned . Olyan 5-6 cm vastagon legyen a talaj vastagsága
2016. május 25., szerda 13:42 |
|
|
rosti
Csatlakozott: 2015. február 19., csütörtök 10:00 Hozzászólások: 12
|
Csak simán táptalajt lerakom majd mehet rá a homok és bele a növény? Körülbelül milyen vastagsággal számoljak?
|
2016. május 25., szerda 13:40 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
rosti írta: Ősszel szeretném megújítani az akváriumom. Cserélnem kell az aljzatot és a táptalajom is. Felmerült bennem egy kérdés, ha szeretnék páncélosharcsákat is, akkor melyik aljzat + táptalaj kombinációt használjam. (Jelenleg JBL AquaBasis Plus + Manado van, ezt cserélném le.) Tudom, nem kell nekem páncélosharcsa, de mégis, hátha valaki próbálta már, van tapasztalata Nagyon sok helyen kvarchomokot használok . talán néhány növény lassabban terjeszkedik benne. A manadóval - szerintem - bőven egyenértékű egy jó minőségű kvarchomok .
2016. május 25., szerda 13:05 |
|
|