Szerző |
Üzenet |
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
A táptalaj egyrészt folyamatosan engedi ki a nyomelemeket, amit a felette lévő talaj "felvesz", és onnan veszik fel a növények, de egy idő után már leér a gyökerük a tömény táptalajhoz. A növények gyökere mellé bedugott "tápkapszulákhoz pedig azonnal hozzáfér a növény.
|
2012. február 11., szombat 13:41 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mexx2 írta: Növény táptalaj nélkül mennyire sikeres a növények növekedése, ha a gyökerébe tablettát nyom az ember, vagy folyékonyat adagol? A táptalajoknak más szerepe is van . Nem csak a nyomelemek tárolásánál van fontos szerepe , hanem a nyomelemek feldolgozásánál is Szóval a növényeknek csak fel kell venni és nem kell maguknak feldolgozni? Míg a hagyományosnál fel is kell dolgozniuk, és ezért lassabb a növekedés?
_________________ K.Tamás
|
2012. február 11., szombat 10:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: Növény táptalaj nélkül mennyire sikeres a növények növekedése, ha a gyökerébe tablettát nyom az ember, vagy folyékonyat adagol? A táptalajoknak más szerepe is van . Nem csak a nyomelemek tárolásánál van fontos szerepe , hanem a nyomelemek feldolgozásánál is
2012. február 10., péntek 23:03 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Növény táptalaj nélkül mennyire sikeres a növények növekedése, ha a gyökerébe tablettát nyom az ember, vagy folyékonyat adagol?
_________________ K.Tamás
|
2012. február 10., péntek 21:50 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
A Tropica már az elején beteszi a táprudacskákat a videóiban...
|
2012. február 3., péntek 11:26 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi Fiúk a válaszokat.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. november 5., szombat 20:00 |
|
|
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Szerintetek mikor, mennyi idő után kell elkezdeni a gyökér tápozást? Például a sokunk által használt TPN táptalajok esetében. Szia Sly! Személy szerint nekem az TPN táptalaj 1 évig bírta,de szerintem még bírta volna tovább is csak ugye szétszedtem:)
_________________ Sólyom Gábor
|
2011. november 5., szombat 19:46 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
SlyChocolate írta: Szerintetek mikor, mennyi idő után kell elkezdeni a gyökér tápozást? Például a sokunk által használt TPN táptalajok esetében. Sztem a Stauro.-n látni fogod. A leghamarabb jelzi, ha tápanyaghiánya van. Amíg ilyen szép, mint a képeiden, nincs ilyen gond
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. november 5., szombat 18:59 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintetek mikor, mennyi idő után kell elkezdeni a gyökér tápozást? Például a sokunk által használt TPN táptalajok esetében.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. november 5., szombat 17:19 |
|
|