Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Szóval felejtős ez a talaj? Gondolkodom mit lehetne helyette???... Van ugye a Knott és van az Ista . A manadóval sokan szenvednek. De azt is hozzá kell tenni , hogy DZ nagyon szép akváriumot üzemeltet Manadóval. Maga csak a beszámolók alapján tudok véleményt alkotni és az nem éppen pozitív. Tehát én csak népszámlálást végeztem ez ügyben Értelek. Akkor hadjuk. Valami lehet kéne mert a mostani kavicsban sokáig nem túl sikeres az akvarizálás. Bár lehet én variáltam túl sokat az elmúlt fél évben? És épp e-miatt gyűlt fel sok olyan dolog ami amúgy nem? Hisz ha jól emlékszem Molnár Úrnak is hasonlóan ilyen kavicsban vannak a növényei?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 26., péntek 19:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Szóval felejtős ez a talaj? Gondolkodom mit lehetne helyette???... Van ugye a Knott és van az Ista . A manadóval sokan szenvednek. De azt is hozzá kell tenni , hogy DZ nagyon szép akváriumot üzemeltet Manadóval. Maga csak a beszámolók alapján tudok véleményt alkotni és az nem éppen pozitív. Tehát én csak népszámlálást végeztem ez ügyben
2013. április 26., péntek 19:14 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szóval felejtős ez a talaj? Gondolkodom mit lehetne helyette???...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 26., péntek 18:58 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: SlyChocolate írta: Nagyon sok pró-kontra véleményt hallottam erről a talajról. Végül is mi az igazság? Alkalmas növényes akvába vagy sem? Nagyon rég használtam de azt nem neveztem volna ilyennek. Szóval érdekel a dolog mert van itthon egy marékkal. Használjam vagy sem? Attól függ mire szeretnéd használni Kb arra amire eddig. Csak kicsit elbizonytalanítanak azok a dolgok amit a T.Tom írt a naplójában róla. Az-az, hogy keményíti a vizet. Holnap tolok egy restart-t vagy mondhatnám new boot lesz. Eddig nehezéknek használtad . Arra jó lesz ezután is .
2013. április 26., péntek 18:57 |
|
|
SlyChocolate
|
papó írta: SlyChocolate írta: Nagyon sok pró-kontra véleményt hallottam erről a talajról. Végül is mi az igazság? Alkalmas növényes akvába vagy sem? Nagyon rég használtam de azt nem neveztem volna ilyennek. Szóval érdekel a dolog mert van itthon egy marékkal. Használjam vagy sem? Attól függ mire szeretnéd használni Kb arra amire eddig. Csak kicsit elbizonytalanítanak azok a dolgok amit a T.Tom írt a naplójában róla. Az-az, hogy keményíti a vizet. Holnap tolok egy restart-t vagy mondhatnám new boot lesz.
|
2013. április 26., péntek 18:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Nagyon sok pró-kontra véleményt hallottam erről a talajról. Végül is mi az igazság? Alkalmas növényes akvába vagy sem? Nagyon rég használtam de azt nem neveztem volna ilyennek. Szóval érdekel a dolog mert van itthon egy marékkal. Használjam vagy sem? Attól függ mire szeretnéd használni
2013. április 26., péntek 18:47 |
|
|
SlyChocolate
|
Nagyon sok pró-kontra véleményt hallottam erről a talajról. Végül is mi az igazság? Alkalmas növényes akvába vagy sem? Nagyon rég használtam de azt nem neveztem volna ilyennek. Szóval érdekel a dolog mert van itthon egy marékkal. Használjam vagy sem?
|
2013. április 26., péntek 17:08 |
|
|