Szerző |
Üzenet |
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
A substrat pro mellett mi lehet a másik szűrőanyag?
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2014. február 8., szombat 8:04 |
|
|
zeppelin
Csatlakozott: 2010. december 18., szombat 20:18 Hozzászólások: 422
|
papó írta: Örömmel közlöm veletek , hogy akik eddig kételkedtek a matrix trop szűrőanyagunkban azoknak csattanós válasz született. Mint sokan tudjátok a debreceni egyetem biológiai tanszéke megfigyelés és oktatás céljából több giga akváriumot épített. Több szűrőanyagot is megvizsgáltak a szűrés kialakítása előtt és az általunk forgalmazott matrix trop anyagot találták a legmegfelőbbnek az akváriumok biológiai szűrésére. http://www.dehir.hu/debrecen/tudomanyos ... 013/07/09/A cikk helytelenül írja le az akváriumok méreteit de a mi szempontunkból ez nem is érdekes. Már Wotrax is azt állapította meg hogy az egyik legjobb biológiai szűrőanyag . Aki elolvasta az igen alapos munkáját az eddig sem kételkedett , legfeljebb rosszindulatú volt.
|
2013. december 29., vasárnap 20:37 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: Örömmel közlöm veletek , hogy akik eddig kételkedtek a matrix trop szűrőanyagunkban azoknak csattanós válasz született. Mint sokan tudjátok a debreceni egyetem biológiai tanszéke megfigyelés és oktatás céljából több giga akváriumot épített. Több szűrőanyagot is megvizsgáltak a szűrés kialakítása előtt és az általunk forgalmazott matrix trop anyagot találták a legmegfelőbbnek az akváriumok biológiai szűrésére. http://www.dehir.hu/debrecen/tudomanyos ... 013/07/09/A cikk helytelenül írja le az akváriumok méreteit de a mi szempontunkból ez nem is érdekes. Lehet én vagyok a figyelmetlen, de sehol sem írtak róla. Vagy nem is ezért lett belinkelve a honlap? Milyen alternatívák közül választhattak, hogy a matrix-ot választották? Jó lenne egy tudományos disszertáció az eredményekről. Több cikk is jelent meg Mexx , hiszen májusban már átadás lesz. Ez egy több milliárdos beruházás. Tolunk bekértek Tetra -Sera , Resun Tropicalfish , Hydor szűrőanyagot . Csak az eredményt ismerem mert most kértek rá árat. Te vagy az egyetemista , járj utána a disszertációnak . Bár anno Wotrax ugye ebből diplomamunkázott , mint az az akvakertészen fellelhető . https://www.google.hu/search?q=matrix+t ... B712%3B484
2013. december 29., vasárnap 18:43 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Örömmel közlöm veletek , hogy akik eddig kételkedtek a matrix trop szűrőanyagunkban azoknak csattanós válasz született. Mint sokan tudjátok a debreceni egyetem biológiai tanszéke megfigyelés és oktatás céljából több giga akváriumot épített. Több szűrőanyagot is megvizsgáltak a szűrés kialakítása előtt és az általunk forgalmazott matrix trop anyagot találták a legmegfelőbbnek az akváriumok biológiai szűrésére. http://www.dehir.hu/debrecen/tudomanyos ... 013/07/09/A cikk helytelenül írja le az akváriumok méreteit de a mi szempontunkból ez nem is érdekes. Lehet én vagyok a figyelmetlen, de sehol sem írtak róla. Vagy nem is ezért lett belinkelve a honlap? Milyen alternatívák közül választhattak, hogy a matrix-ot választották? Jó lenne egy tudományos disszertáció az eredményekről.
_________________ K.Tamás
|
2013. december 29., vasárnap 18:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Örömmel közlöm veletek , hogy akik eddig kételkedtek a matrix trop szűrőanyagunkban azoknak csattanós válasz született. Mint sokan tudjátok a debreceni egyetem biológiai tanszéke megfigyelés és oktatás céljából több giga akváriumot épített. Több szűrőanyagot is megvizsgáltak a szűrés kialakítása előtt és az általunk forgalmazott matrix trop anyagot találták a legmegfelőbbnek az akváriumok biológiai szűrésére. http://www.dehir.hu/debrecen/tudomanyos ... 013/07/09/A cikk helytelenül írja le az akváriumok méreteit de a mi szempontunkból ez nem is érdekes.
2013. december 29., vasárnap 18:20 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: SlyChocolate írta: Végül is a Mester tanácsára a következő került alulra. A mátrix majd felé sipó a felett az eheim bio mech landolt és ez kapott két réteg perlont. Annyi szuperlatinuszt írtak a mártixról, hogy gondoltam kipróbálom...kap pár hetet a dolog... Egy kis nitrivec jót tesz indításnál... Ja-ja toltam a mátrixra még akkor miután ozmóval bőven le lett öblítve. Most megint szép szürke az akva.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. július 2., kedd 19:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Végül is a Mester tanácsára a következő került alulra. A mátrix majd felé sipó a felett az eheim bio mech landolt és ez kapott két réteg perlont. Annyi szuperlatinuszt írtak a mártixról, hogy gondoltam kipróbálom...kap pár hetet a dolog... Egy kis nitrivec jót tesz indításnál...
2013. július 2., kedd 19:55 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Végül is a Mester tanácsára a következő került alulra. A mátrix majd felé sipó a felett az eheim bio mech landolt és ez kapott két réteg perlont. Annyi szuperlatinuszt írtak a mártixról, hogy gondoltam kipróbálom...kap pár hetet a dolog...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. július 2., kedd 19:45 |
|
|
SlyChocolate
|
lakly írta: SlyChocolate írta: lakly írta: ezt szennyvíztisztításban eleven iszappal oldjuk meg. Miket tudsz Te! Komolyra fordítva a szót. Abból mi bajunk lehet ha egy tálcában különböző bio anyagok vannak? Csak a formájuk okozhat problémát, mert nem lesz egyenletes az áramlás, holtterek alakulhatnak ki (ami a szűrés hatékonyságát rontja). Szerinted a három közül melyiket számüzem?
|
2013. július 1., hétfő 20:03 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
SlyChocolate írta: lakly írta: ezt szennyvíztisztításban eleven iszappal oldjuk meg. Miket tudsz Te! Komolyra fordítva a szót. Abból mi bajunk lehet ha egy tálcában különböző bio anyagok vannak? Csak a formájuk okozhat problémát, mert nem lesz egyenletes az áramlás, holtterek alakulhatnak ki (ami a szűrés hatékonyságát rontja).
|
2013. július 1., hétfő 19:48 |
|
|