Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Hathor írta: Eltűnt a hozzászólásom. De mindegy. Csak azt tudakoltam, van-e személyes tapasztalatod a cuccal papó írta: Természetesen lehet. Hasonló mint a SZAT , de pontosan meg kellene nézni , hogy mennyire lúgbázisú a regenerálása.
Que? Nem használom. /Ill. Bocs . Fotozás előtt tettünk már be SZAT ot , hogy tök átlátszó legyen a víz./ Nem is látom értelmét . Afrikai sügéres akváriumban van jogosultsága , hiszen ott nincsenek -illetve megeszik a halak - növények. Van amúgy látható eredménye, hogy tisztább tőle a víz? Legyen az SZAT vagy purigen
_________________ K.Tamás
|
2013. január 11., péntek 19:47 |
|
|
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
papó írta: Hathor írta: Fenéket vagy tudatlan. Szeretnék én annyira tudatlan lenni mint Te Az akvarizálás területén inkább csendben és áhítattal figyelem, akit kell.
|
2013. január 11., péntek 19:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Hathor írta: papó írta: Hathor írta: Eltűnt a hozzászólásom. De mindegy. Csak azt tudakoltam, van-e személyes tapasztalatod a cuccal Köszönöm szépen. Tudatlan vagyok. Fenéket vagy tudatlan. Szeretnék én annyira tudatlan lenni mint Te
2013. január 11., péntek 19:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
papó írta: Hathor írta: Eltűnt a hozzászólásom. De mindegy. Csak azt tudakoltam, van-e személyes tapasztalatod a cuccal papó írta: Természetesen lehet. Hasonló mint a SZAT , de pontosan meg kellene nézni , hogy mennyire lúgbázisú a regenerálása.
Que? Nem használom. /Ill. Bocs . Fotozás előtt tettünk már be SZAT ot , hogy tök átlátszó legyen a víz./ Nem is látom értelmét . Afrikai sügéres akváriumban van jogosultsága , hiszen ott nincsenek -illetve megeszik a halak - növények. Lehet a garnéláknál is tudod használni , de annál te pedánsabb vagy , hogy ne takarítanád ki a kajamaradékot ha sierül őket túletetni.
2013. január 11., péntek 19:23 |
|
|
Hathor
|
Que? Nem használom. /Ill. Bocs . Fotozás előtt tettünk már be SZAT ot , hogy tök átlátszó legyen a víz./ Nem is látom értelmét . Afrikai sügéres akváriumban van jogosultsága , hiszen ott nincsenek -illetve megeszik a halak - növények. Köszönöm szépen. Tudatlan vagyok.
|
2013. január 11., péntek 19:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hathor írta: Eltűnt a hozzászólásom. De mindegy. Csak azt tudakoltam, van-e személyes tapasztalatod a cuccal papó írta: Természetesen lehet. Hasonló mint a SZAT , de pontosan meg kellene nézni , hogy mennyire lúgbázisú a regenerálása.
Que? Nem használom. /Ill. Bocs . Fotozás előtt tettünk már be SZAT ot , hogy tök átlátszó legyen a víz./ Nem is látom értelmét . Afrikai sügéres akváriumban van jogosultsága , hiszen ott nincsenek -illetve megeszik a halak - növények.
2013. január 11., péntek 19:14 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Én használtam a cuccot,de mióta kivettem sem koszosabb vizem,mint benne volt.Szép kristály tiszta,csak az üvegen van némi "motyó" nálam
|
2013. január 11., péntek 19:00 |
|
|
Hathor
|
Eltűnt a hozzászólásom. De mindegy. Csak azt tudakoltam, van-e személyes tapasztalatod a cuccal papó írta: Természetesen lehet. Hasonló mint a SZAT , de pontosan meg kellene nézni , hogy mennyire lúgbázisú a regenerálása.
Que?
|
2013. január 11., péntek 18:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hathor írta: De nem, nem használok ilyet. Azt szeretném tudni, garnélás akváriumban lehet-e biztonságosan alkalmazni az ilyen szűrőanyagot... Nitrát szokott megölni garnélát ? Annyira nem szokták túletetni őket. Tévedek ?
2013. január 11., péntek 18:46 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hathor írta: De nem, nem használok ilyet. Azt szeretném tudni, garnélás akváriumban lehet-e biztonságosan alkalmazni az ilyen szűrőanyagot... Természetesen lehet. Hasonló mint a SZAT , de pontosan meg kellene nézni , hogy mennyire lúgbázisú a regenerálása.
2013. január 11., péntek 18:45 |
|
|