Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: SlyChocolate írta: papó írta: Ha eltömődne a felület akkor egy alapos takarítás után egy kis bacikultúrával újra tudod indítani. Az alapos takarítást Te, hogy csinálod? Mondjuk csapvízzel sterimó jelleggel erős vízsugárral? Vagy épp a főzéssel? Szerintem erős vízsugárral semmiképpen sem mivel ha összetörik akkor elveszti a szűrő képességét. Így van.Erős vízsugárral ami a csapon kifér .
2013. június 23., vasárnap 10:39 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: papó írta: Ha eltömődne a felület akkor egy alapos takarítás után egy kis bacikultúrával újra tudod indítani. Az alapos takarítást Te, hogy csinálod? Mondjuk csapvízzel sterimó jelleggel erős vízsugárral? Vagy épp a főzéssel? Szerintem erős vízsugárral semmiképpen sem mivel ha összetörik akkor elveszti a szűrő képességét.
_________________ K.Tamás
|
2013. június 23., vasárnap 6:59 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Ha eltömődne a felület akkor egy alapos takarítás után egy kis bacikultúrával újra tudod indítani. Az alapos takarítást Te, hogy csinálod? Mondjuk csapvízzel sterimó jelleggel erős vízsugárral? Vagy épp a főzéssel?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. június 23., vasárnap 5:28 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: Nagyon -nagyon hosszú ideig használható a legtöbb minőségű bio szűrőanyag.
Ez alatt kb hány évre gondoljak? 2-3 vagy akár több tÍz év is lehet? Akár 10 év is lehet
2013. június 22., szombat 21:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: Nagyon -nagyon hosszú ideig használható a legtöbb minőségű bio szűrőanyag.
Ez alatt kb hány évre gondoljak? 2-3 vagy akár több tÍz év is lehet? Akár 10 év is lehet
2013. június 22., szombat 21:39 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Nagyon -nagyon hosszú ideig használható a legtöbb minőségű bio szűrőanyag.
Ez alatt kb hány évre gondoljak? 2-3 vagy akár több tÍz év is lehet?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. június 22., szombat 21:33 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Szerintetek mennyi ideig látják el a feladatukat a biológiai szűrő anyagok? Van-e összefüggés a szűrő takarítások gyakorisága és a szűrőanyagok élettartama közt? Kivi vagyok a tapasztalataitokra? Nagyon -nagyon hosszú ideig használható a legtöbb minőségű bio szűrőanyag. Ha eltömődne a felület akkor egy alapos takarítás után egy kis bacikultúrával újra tudod indítani.
2013. június 22., szombat 21:17 |
|
|
SlyChocolate
|
Szerintetek mennyi ideig látják el a feladatukat a biológiai szűrő anyagok? Van-e összefüggés a szűrő takarítások gyakorisága és a szűrőanyagok élettartama közt? Kivi vagyok a tapasztalataitokra?
|
2013. június 22., szombat 20:24 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: papó írta: Hathor írta: Eltűnt a hozzászólásom. De mindegy. Csak azt tudakoltam, van-e személyes tapasztalatod a cuccal
/Ill. Bocs . Fotozás előtt tettünk már be SZAT ot , hogy tök átlátszó legyen a víz./ Nem is látom értelmét . Afrikai sügéres akváriumban van jogosultsága , hiszen ott nincsenek -illetve megeszik a halak - növények. Van amúgy látható eredménye, hogy tisztább tőle a víz? Legyen az SZAT vagy purigen Természetesen. De mivel kiszedi a nitrátot így felteszem a kérdést , mi a fenének adagolsz az akváriumba ? Fotózás előtt más a szitu. , de ez rövidtáv.
2013. január 11., péntek 19:51 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
Fentebb leírtam saját tapasztalatomat
|
2013. január 11., péntek 19:49 |
|
|