Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Garold írta: Ennek csak az ára nem tetszik, néztem már én is. Eddig a Tetra a nyerő ár/érték arányban. Köszönöm mindenkinek a megerősítést! Ár érték arányban a Hydor most a jó választás , míg ezen az áron tudjuk adni. Mire kicseréled a Tetra szűrőanyagát bőven túlléped a Hydor árát. De legjobb ha beugrassz a boltba és megtapogatod őket
2013. szeptember 8., vasárnap 21:36 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
kensington írta: SlyChocolate írta: Kicsit nézelődve a hazai növényes site-okon a Csabi kolléga rendesen felkavarta a szűrők állóvizes témáját... Pró-és-a-kontrás-és-az-oda-és-visza-és-a-többi. Mindenki mindenre esküszik és gyalázza a másikét. Esküszöm ez nem más mint far.k méregetés... Sorry nem ez volt a cél Szerintem meg nem volt baj felhozni a témát. Bár én Eheim párti vagyok és soha nem vennék Sera szűrőt de ettől még lehetnek jók. Viszont egyszer lehet egy tetrát majd bevállalok. Elég dizájnos, szép darabok. Csak kár, hogy a szűrő kosaruk nem időtálló műanyagból készült. Idővel porlani kezdenek. De hát egyik széria sem tökéletes sehol sem... Viszont nekem ennél sokkal fontosabb a gar idő és a support.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. szeptember 8., vasárnap 21:30 |
|
|
Garold
|
Ennek csak az ára nem tetszik, néztem már én is. Eddig a Tetra a nyerő ár/érték arányban. Köszönöm mindenkinek a megerősítést!
|
2013. szeptember 8., vasárnap 21:24 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem a nagytesója van Ex 1200. Tökéletesen működik lassan 4 éve. Szűrőanyagot én is kicseréltem. Viszont fejtömítést cserélni fogok mert legutolsó tisztításnál szívtam vele.
_________________ Pé.Zoli
|
2013. szeptember 8., vasárnap 20:26 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Garold írta: 180l-es akvát készülök venni, növényes-halas vegyes lenne. Ki milyen szűrőt ajánlana hozzá? Amivel eddig szemeztem: Tetratec EX 700
Mennyire ajánlott ez a típus, márka? Vagy van e hasonló árkategóriában (20-25 körül szánnék rá) ajánlott szűrő.
@Papó: Van nálatok ilyen? Ha igen mennyibe fáj? Ez sem lehet rossz: http://shop.tropicalfish.hu/edesvizi-akvarisztika/szuro-aramoltato/kulso-szurok/hydor-kulso-szurok/hydor-ext-professional-filter-250?p=0
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. szeptember 8., vasárnap 20:20 |
|
|
Icepeak
|
Garold írta: 180l-es akvát készülök venni, növényes-halas vegyes lenne. Ki milyen szűrőt ajánlana hozzá? Amivel eddig szemeztem: Tetratec EX 700
Mennyire ajánlott ez a típus, márka? Vagy van e hasonló árkategóriában (20-25 körül szánnék rá) ajánlott szűrő.
@Papó: Van nálatok ilyen? Ha igen mennyibe fáj? 2éve van ilyenem. Sose folyt , nem volt hangos , nem deformálódtak el a kosarak. Szűrőanyag csere után tökéletesen teszi a dolgát (kb 4liter szürőanyag fér bele).
2013. szeptember 8., vasárnap 20:12 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
@Papó: Van nálatok ilyen? Ha igen mennyibe fáj? Van , de csak holnap tudom megnézni az árat. Egy kiegészítő belső gyorsfíltert mindenképpen beüzemelnék a halak miatt .
2013. szeptember 8., vasárnap 20:10 |
|
|
Garold
|
180l-es akvát készülök venni, növényes-halas vegyes lenne. Ki milyen szűrőt ajánlana hozzá? Amivel eddig szemeztem: Tetratec EX 700
@Papó: Van nálatok ilyen? Ha igen mennyibe fáj?
|
2013. szeptember 8., vasárnap 19:43 |
|
|
kensington
Csatlakozott: 2013. július 13., szombat 10:16 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Kicsit nézelődve a hazai növényes site-okon a Csabi kolléga rendesen felkavarta a szűrők állóvizes témáját... Pró-és-a-kontrás-és-az-oda-és-visza-és-a-többi. Mindenki mindenre esküszik és gyalázza a másikét. Esküszöm ez nem más mint far.k méregetés... Sorry nem ez volt a cél
|
2013. szeptember 2., hétfő 7:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: Kicsit nézelődve a hazai növényes site-okon a Csabi kolléga rendesen felkavarta a szűrők állóvizes témáját... Pró-és-a-kontrás-és-az-oda-és-visza-és-a-többi. Mindenki mindenre esküszik és gyalázza a másikét. Esküszöm ez nem más mint far.k méregetés... Mi a dolga egy szűrőnek? Legyen benne hely különböző szűrőanyagoknak, amiken stabilan, hosszú ideig áramoltatja a vizet és amiből megköti-és-vagy-lebontja az ártalmas anyagokat és magában tartja. Erre egy 110-es lefolyó csőből készült vízpumpás cucc is megfelelő. Vagy amit anno sokan csináltak/csinálnak a hordós szűrő. A többi csak belemagyarázás... Igazad is van meg nincs is igazad. Ha beteszed egy bútorba és azt eláztatja a szűrő mert ereszt valahol akkor ugye rögtön a gyártót szidjuk : a fene a Sera -Tetra stb ősi foglalkozású szülőjét. Ha egy szobában alszol a motorral és álmatlanság gyötör , akkor az előbbi verzió érvényes. Ha távol vagy a háztól és az első eset előferdül akkor bármi megtörténhet a lakásban -akár a száraz menettől tűz is üthet ki- ez esetben lehet még a nyelvgyakorlatok mellett Rambónak is beöltözöl. Napi szinten találkozom a technikai problémákkal reklamációkkal segélykérésekkel. Nagyon nem mind egy ...
2013. augusztus 30., péntek 20:56 |
|
|