Szerző |
Üzenet |
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Idézet: Nem tudom mi bajotok ezzel a márkával. Ide is leírom , nehogy irigykedjetek. Az egyik,hogy a sera helyenként kétszer annyit fogyaszt,mint bár melyik.Eheim,Tetra,Jbl,Hydor. Emellett a legdrágább is. Annak idején én is nézegettem a Serát,de a fogyasztás és az ár miatt azonnal töröltem a listáról. Még a sokat szidott Atman is jóval kevesebbet fogyaszt.
2013. augusztus 28., szerda 13:15 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Angol írta: kensington írta: papó írta: Mit akart Neked eladni a Zegigyerek és mennyiért ? Egy túlárazott Eheim 2215 -öst . De nem érdekelt, nem ezzel a céllal kérdeztem . A zegigyerek nagy seftes . Csodálom hogy megtűrik. Lassan de biztosan halad a kertész az akvarista.hu utja felé. Hozzáteszem : sajnos . Pedig még ő mondta, hogy azért törölte magát az akvaristáról mert tele van seftes emberekkel.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 28., szerda 12:15 |
|
|
Angol
|
kensington írta: papó írta: Mit akart Neked eladni a Zegigyerek és mennyiért ? Egy túlárazott Eheim 2215 -öst . De nem érdekelt, nem ezzel a céllal kérdeztem . A zegigyerek nagy seftes . Csodálom hogy megtűrik. Lassan de biztosan halad a kertész az akvarista.hu utja felé. Hozzáteszem : sajnos .
|
2013. augusztus 27., kedd 21:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
kensington írta: Mexx2 írta: Kicsit felkavartam az álló vizet. Meglátjuk mi lesz. Igen épp most olvasom. Köszi kíváncsi vagyok én is. Szeretném megérteni mit miért mondanak. Megfogják magyarázni , lesz rá ember. Hagyni kellett volna maxx a fenébe. csak növeled a kattintást
2013. augusztus 27., kedd 20:46 |
|
|
kensington
Csatlakozott: 2013. július 13., szombat 10:16 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mexx2 írta: Kicsit felkavartam az álló vizet. Meglátjuk mi lesz. Igen épp most olvasom. Köszi kíváncsi vagyok én is. Szeretném megérteni mit miért mondanak.
|
2013. augusztus 27., kedd 20:37 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kicsit felkavartam az álló vizet. Meglátjuk mi lesz.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 27., kedd 20:36 |
|
|
kensington
Csatlakozott: 2013. július 13., szombat 10:16 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: kensington írta: papó írta: Mit akart Neked eladni a Zegigyerek és mennyiért ? Egy túlárazott Eheim 2215 -öst . De nem érdekelt, nem ezzel a céllal kérdeztem . Annyira ismerlek , hogy nem ezért kérdezted. Csak a srác hátsó szándékára voltam kíváncsi Spontán csak információkat gyűjtök. De úgy látom kerülnöm kell a másik site-ot, mert ott forgatás megy
|
2013. augusztus 27., kedd 20:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
kensington írta: papó írta: Mit akart Neked eladni a Zegigyerek és mennyiért ? Egy túlárazott Eheim 2215 -öst . De nem érdekelt, nem ezzel a céllal kérdeztem . Annyira ismerlek , hogy nem ezért kérdezted. Csak a srác hátsó szándékára voltam kíváncsi
2013. augusztus 27., kedd 20:27 |
|
|
kensington
|
papó írta: Mit akart Neked eladni a Zegigyerek és mennyiért ? Egy túlárazott Eheim 2215 -öst . De nem érdekelt, nem ezzel a céllal kérdeztem .
|
2013. augusztus 27., kedd 20:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
kensington írta: papó írta: kensington írta: [ Na most ha felülről megy be a koszos víz akkor is "eltömítheti" a szűrőanyagokat ugyan úgy ha pont fordítva megy a folyamat nem? Szűrés lényege hogy 1. fázis fizikailag kiszür, 2.-4. fázis biológiailag szűr. Ha először megfogja a fizikai szűrőanyag akkor tiszta víz fog menni amit csak biológiailag kell szűrni. A fizikai szűrőanyag lényege, hogy eltömődik ahogy szűri a vizet én azt nem értem mi a jelentősége hogy felülről vagy alulról szűrünk. Hisz a végeredmény a tiszta víz. Nem jól értem? MI a fene a baj ennek működési elvével ? Mindent jó értesz , csak én meg téged nem értelek. Beteg embereket hagyni kell gyógyulni , nem leállni vitatkozni velük. Mérnökként úgy vagyok, hogy mindent meg akarok érteni. És most is úgy gondolom jól értem, de nem értem azt mi a jelentősége hogy most felülről kezdődik a szűrés vagy alulról Nos beleolvastam a topicba . Mit akart Neked eladni a Zegigyerek és mennyiért ?
2013. augusztus 27., kedd 20:20 |
|
|