Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:55

Hozzászólás a témához  [ 231 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Következő
 Milyen szűrőt vegyek? 
Szerző Üzenet
Adminisztrátor

asera írta:
papó írta:
asera írta:
Nekem van egy Tetram,és egy régi fekete serafil 900-asom.Ami tulajdonképpen kölcsön van nálam,isten tudja mennyi idős.Mielőtt hozzám került éveket állt.Én kb.2 éve használom,nagyon szeretem,az egyik csapja amikor elzárom 2-3 cseppet ereszt.Amibe belekötnék talán a mai viszonylatban kicsi tartály a 900 liter/h-hoz képest,azon kívűl hibátlan.A tetra nem biztos hogy ki fog bírni ennyit,és van egy két dolog ami miatt nem szeretem,főleg a vetemedő kosarai,na az egy rémálom.

Ati ! Nem tarthatok mindent a boltban , de ha szükséges bármit egy.két nap alatt megkerítek.

Ezt most nem értem,mire írtad :D
Akkor megismétlem,rövidebben:
A SERA az egy jó szűrő.

Hülyén reagáltam.
Tudod a gondolataim tekeregtek össze-vissza.
Arra gondoltam , hogy mindenfajta szűrőt nem tudok levenni egyből a polcról.
De a Te gondolataidra semmiképpen nem passzol a mondanivalóm :D :D :oops:

2013. augusztus 28., szerda 18:16

papó írta:
asera írta:
Nekem van egy Tetram,és egy régi fekete serafil 900-asom.Ami tulajdonképpen kölcsön van nálam,isten tudja mennyi idős.Mielőtt hozzám került éveket állt.Én kb.2 éve használom,nagyon szeretem,az egyik csapja amikor elzárom 2-3 cseppet ereszt.Amibe belekötnék talán a mai viszonylatban kicsi tartály a 900 liter/h-hoz képest,azon kívűl hibátlan.A tetra nem biztos hogy ki fog bírni ennyit,és van egy két dolog ami miatt nem szeretem,főleg a vetemedő kosarai,na az egy rémálom.

Ati ! Nem tarthatok mindent a boltban , de ha szükséges bármit egy.két nap alatt megkerítek.

Ezt most nem értem,mire írtad :D
Akkor megismétlem,rövidebben:
A SERA az egy jó szűrő.

2013. augusztus 28., szerda 17:40

papó írta:
Az új hydor messze veri most az összest

Papó kifejtenéd ezt bővebben, sajnos valóban nincs nagy hírverése, ezért megoszthatnád velünk a tapasztalataidat. Én nem vagyok márkabolond, ezért is érdekelnek más márkák.

2013. augusztus 28., szerda 16:48
Adminisztrátor

asera írta:

2013. augusztus 28., szerda 16:27
Adminisztrátor

Mexx2 írta:
Az egészben az a vicc, hogy számomra nem igazán tudtak olyan érvet mondani amivel elijesztenének a sera-tól mint márkától ha potenciális vevő lennék.
Mert amit írtak, hogy visszafelé folyik a víz 5w különbség van a két szűrő között.
Kit érdekel merre folyik a víz ha teszi a dolgát?!
Mit érdekel, hogy miből áll a benzin ha beleöntöm akkor megy a kocsi?!?!
Kicsit fura, hogy ezen akadnak fenn.

A boltban milyen időközönként tisztítják ki a szűrőket papó?

A Juwel alatt olyan 3-4 havonta a bejáratnál.
Béci akváriumán soha nem volt takarítva , csak most , hogy szét lett szedve.

2013. augusztus 28., szerda 16:26

2013. augusztus 28., szerda 16:15

papó írta:
Tisztázzunk valamit .
Nekem teljesen mindegy milyen szűrőt adok el.
A legnagyobb kedvezménnyel tudom megvásárolni az importőröktől bármelyik típust
A vevő kontaktus jövője szempontjából nem mind egy mit adok el , mert ha meg van elégedve akkor mosolyogva tér vissza az üzletbe.
Bármit -ismétlem - BÁRMIT forgalomba hozunk először kipróbáljuk , működtetjük a boltban , mert másképpen nem tudunk véleményt alkotni , tanácsot adni.
Nem az internetről szedtük össze az ismereteinket , hanem hosszú évek alatt "kifizettük " a tandíjat..
A legfiatalabb kollégám is 10 éve dolgozik a szakmában úgy hogy mellette halakat és garnélákat tenyészt.
Bárkinek a szemébe tudunk nézni bármikor , mert tudjuk , hogy a legjobb indulattal állunk a problémájához , legyen az szűrőbeszerzés vagy halbetegség.

És ez a nem mind egy :pápá: ;) Ezért is hiszek egy tapasztalt vén rókának (na ezt nehogy félreértsd :D )

2013. augusztus 28., szerda 16:12
Sasszem

Az egészben az a vicc, hogy számomra nem igazán tudtak olyan érvet mondani amivel elijesztenének a sera-tól mint márkától ha potenciális vevő lennék.
Mert amit írtak, hogy visszafelé folyik a víz 5w különbség van a két szűrő között.
Kit érdekel merre folyik a víz ha teszi a dolgát?!
Mit érdekel, hogy miből áll a benzin ha beleöntöm akkor megy a kocsi?!?!
Kicsit fura, hogy ezen akadnak fenn.

A boltban milyen időközönként tisztítják ki a szűrőket papó?

2013. augusztus 28., szerda 16:03
Adminisztrátor

Tisztázzunk valamit .
Nekem teljesen mindegy milyen szűrőt adok el.
A legnagyobb kedvezménnyel tudom megvásárolni az importőröktől bármelyik típust
A vevő kontaktus jövője szempontjából nem mind egy mit adok el , mert ha meg van elégedve akkor mosolyogva tér vissza az üzletbe.
Bármit -ismétlem - BÁRMIT forgalomba hozunk először kipróbáljuk , működtetjük a boltban , mert másképpen nem tudunk véleményt alkotni , tanácsot adni.
Nem az internetről szedtük össze az ismereteinket , hanem hosszú évek alatt "kifizettük " a tandíjat..
A legfiatalabb kollégám is 10 éve dolgozik a szakmában úgy hogy mellette halakat és garnélákat tenyészt.
Bárkinek a szemébe tudunk nézni bármikor , mert tudjuk , hogy a legjobb indulattal állunk a problémájához , legyen az szűrőbeszerzés vagy halbetegség.

2013. augusztus 28., szerda 15:55
Sasszem

tibicuk írta:
Idézet:
Nem tudom mi bajotok ezzel a márkával.

Ide is leírom , nehogy irigykedjetek.
Az egyik,hogy a sera helyenként kétszer annyit fogyaszt,mint bár melyik.Eheim,Tetra,Jbl,Hydor.
Emellett a legdrágább is.
Annak idején én is nézegettem a Serát,de a fogyasztás és az ár miatt azonnal töröltem a listáról.
Még a sokat szidott Atman is jóval kevesebbet fogyaszt.

Tibicuk itt nálunk ha jól tudom 25 Ft 1Kw áram.
Nem hiszem hogy olyan nagyon bele kell nyúlni a zsebbe hónap végén a plussz kiadás miatt.

2013. augusztus 28., szerda 15:21
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 231 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 24  Következő