|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 21:55
|
Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
asera írta: papó írta: asera írta: Nekem van egy Tetram,és egy régi fekete serafil 900-asom.Ami tulajdonképpen kölcsön van nálam,isten tudja mennyi idős.Mielőtt hozzám került éveket állt.Én kb.2 éve használom,nagyon szeretem,az egyik csapja amikor elzárom 2-3 cseppet ereszt.Amibe belekötnék talán a mai viszonylatban kicsi tartály a 900 liter/h-hoz képest,azon kívűl hibátlan.A tetra nem biztos hogy ki fog bírni ennyit,és van egy két dolog ami miatt nem szeretem,főleg a vetemedő kosarai,na az egy rémálom. Ati ! Nem tarthatok mindent a boltban , de ha szükséges bármit egy.két nap alatt megkerítek. Ezt most nem értem,mire írtad Akkor megismétlem,rövidebben: A SERA az egy jó szűrő. Hülyén reagáltam. Tudod a gondolataim tekeregtek össze-vissza. Arra gondoltam , hogy mindenfajta szűrőt nem tudok levenni egyből a polcról. De a Te gondolataidra semmiképpen nem passzol a mondanivalóm
2013. augusztus 28., szerda 18:16 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: asera írta: Nekem van egy Tetram,és egy régi fekete serafil 900-asom.Ami tulajdonképpen kölcsön van nálam,isten tudja mennyi idős.Mielőtt hozzám került éveket állt.Én kb.2 éve használom,nagyon szeretem,az egyik csapja amikor elzárom 2-3 cseppet ereszt.Amibe belekötnék talán a mai viszonylatban kicsi tartály a 900 liter/h-hoz képest,azon kívűl hibátlan.A tetra nem biztos hogy ki fog bírni ennyit,és van egy két dolog ami miatt nem szeretem,főleg a vetemedő kosarai,na az egy rémálom. Ati ! Nem tarthatok mindent a boltban , de ha szükséges bármit egy.két nap alatt megkerítek. Ezt most nem értem,mire írtad Akkor megismétlem,rövidebben: A SERA az egy jó szűrő.
|
2013. augusztus 28., szerda 17:40 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
papó írta: Az új hydor messze veri most az összest Papó kifejtenéd ezt bővebben, sajnos valóban nincs nagy hírverése, ezért megoszthatnád velünk a tapasztalataidat. Én nem vagyok márkabolond, ezért is érdekelnek más márkák.
|
2013. augusztus 28., szerda 16:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
asera írta: Nekem van egy Tetram,és egy régi fekete serafil 900-asom.Ami tulajdonképpen kölcsön van nálam,isten tudja mennyi idős.Mielőtt hozzám került éveket állt.Én kb.2 éve használom,nagyon szeretem,az egyik csapja amikor elzárom 2-3 cseppet ereszt.Amibe belekötnék talán a mai viszonylatban kicsi tartály a 900 liter/h-hoz képest,azon kívűl hibátlan.A tetra nem biztos hogy ki fog bírni ennyit,és van egy két dolog ami miatt nem szeretem,főleg a vetemedő kosarai,na az egy rémálom. Ati ! Nem tarthatok mindent a boltban , de ha szükséges bármit egy.két nap alatt megkerítek.
2013. augusztus 28., szerda 16:27 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Mexx2 írta: Az egészben az a vicc, hogy számomra nem igazán tudtak olyan érvet mondani amivel elijesztenének a sera-tól mint márkától ha potenciális vevő lennék. Mert amit írtak, hogy visszafelé folyik a víz 5w különbség van a két szűrő között. Kit érdekel merre folyik a víz ha teszi a dolgát?! Mit érdekel, hogy miből áll a benzin ha beleöntöm akkor megy a kocsi?!?! Kicsit fura, hogy ezen akadnak fenn.
A boltban milyen időközönként tisztítják ki a szűrőket papó? A Juwel alatt olyan 3-4 havonta a bejáratnál. Béci akváriumán soha nem volt takarítva , csak most , hogy szét lett szedve.
2013. augusztus 28., szerda 16:26 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem van egy Tetram,és egy régi fekete serafil 900-asom.Ami tulajdonképpen kölcsön van nálam,isten tudja mennyi idős.Mielőtt hozzám került éveket állt.Én kb.2 éve használom,nagyon szeretem,az egyik csapja amikor elzárom 2-3 cseppet ereszt.Amibe belekötnék talán a mai viszonylatban kicsi tartály a 900 liter/h-hoz képest,azon kívűl hibátlan.A tetra nem biztos hogy ki fog bírni ennyit,és van egy két dolog ami miatt nem szeretem,főleg a vetemedő kosarai,na az egy rémálom.
|
2013. augusztus 28., szerda 16:15 |
|
|
kensington
Csatlakozott: 2013. július 13., szombat 10:16 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Tisztázzunk valamit . Nekem teljesen mindegy milyen szűrőt adok el. A legnagyobb kedvezménnyel tudom megvásárolni az importőröktől bármelyik típust A vevő kontaktus jövője szempontjából nem mind egy mit adok el , mert ha meg van elégedve akkor mosolyogva tér vissza az üzletbe. Bármit -ismétlem - BÁRMIT forgalomba hozunk először kipróbáljuk , működtetjük a boltban , mert másképpen nem tudunk véleményt alkotni , tanácsot adni. Nem az internetről szedtük össze az ismereteinket , hanem hosszú évek alatt "kifizettük " a tandíjat.. A legfiatalabb kollégám is 10 éve dolgozik a szakmában úgy hogy mellette halakat és garnélákat tenyészt. Bárkinek a szemébe tudunk nézni bármikor , mert tudjuk , hogy a legjobb indulattal állunk a problémájához , legyen az szűrőbeszerzés vagy halbetegség. És ez a nem mind egy Ezért is hiszek egy tapasztalt vén rókának (na ezt nehogy félreértsd )
|
2013. augusztus 28., szerda 16:12 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Az egészben az a vicc, hogy számomra nem igazán tudtak olyan érvet mondani amivel elijesztenének a sera-tól mint márkától ha potenciális vevő lennék. Mert amit írtak, hogy visszafelé folyik a víz 5w különbség van a két szűrő között. Kit érdekel merre folyik a víz ha teszi a dolgát?! Mit érdekel, hogy miből áll a benzin ha beleöntöm akkor megy a kocsi?!?! Kicsit fura, hogy ezen akadnak fenn.
A boltban milyen időközönként tisztítják ki a szűrőket papó?
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 28., szerda 16:03 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Tisztázzunk valamit . Nekem teljesen mindegy milyen szűrőt adok el. A legnagyobb kedvezménnyel tudom megvásárolni az importőröktől bármelyik típust A vevő kontaktus jövője szempontjából nem mind egy mit adok el , mert ha meg van elégedve akkor mosolyogva tér vissza az üzletbe. Bármit -ismétlem - BÁRMIT forgalomba hozunk először kipróbáljuk , működtetjük a boltban , mert másképpen nem tudunk véleményt alkotni , tanácsot adni. Nem az internetről szedtük össze az ismereteinket , hanem hosszú évek alatt "kifizettük " a tandíjat.. A legfiatalabb kollégám is 10 éve dolgozik a szakmában úgy hogy mellette halakat és garnélákat tenyészt. Bárkinek a szemébe tudunk nézni bármikor , mert tudjuk , hogy a legjobb indulattal állunk a problémájához , legyen az szűrőbeszerzés vagy halbetegség.
2013. augusztus 28., szerda 15:55 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tibicuk írta: Idézet: Nem tudom mi bajotok ezzel a márkával. Ide is leírom , nehogy irigykedjetek. Az egyik,hogy a sera helyenként kétszer annyit fogyaszt,mint bár melyik.Eheim,Tetra,Jbl,Hydor. Emellett a legdrágább is. Annak idején én is nézegettem a Serát,de a fogyasztás és az ár miatt azonnal töröltem a listáról. Még a sokat szidott Atman is jóval kevesebbet fogyaszt. Tibicuk itt nálunk ha jól tudom 25 Ft 1Kw áram. Nem hiszem hogy olyan nagyon bele kell nyúlni a zsebbe hónap végén a plussz kiadás miatt.
_________________ K.Tamás
|
2013. augusztus 28., szerda 15:21 |
|
|