|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 19:38
|
Külső szűrők/szűrés elmélete, amit érdemes tudni.
Szerző |
Üzenet |
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi nagy nehezen megtaláltam a beszélgetést róla. Nekem kifejezetten bejön ez a szűrő Lehet hogy befektetek majd egyre, ha úgy állok.
2014. január 29., szerda 12:02 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
A JBL is hasonlóan működik,imádom.
|
2014. január 29., szerda 8:59 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
tommyv írta: Sziasztok, ki milyen véleménnyel van a SERA külső szűrőkről? Annyit veszek észre, hogy nem nagyon használ ilyet senki és a neten sem találok a világon semmit róluk, a nagyon alapokon kívül. Szerintem jó árban vannak, főleg az UV-s változatok. Valaki valami infoval tudna szolgálni ? viewtopic.php?f=66&t=1004&start=20Itt van írva egy két dolog. asera írta: Szerintem nagyon praktikus az a fordított elrendezés! Szerintem is. Az biztos, hogy jobban védi a biológiai szűrőanyagot mint a többi. Mondom ezt úgy, hogy Tetra-m van.
_________________ K.Tamás
|
2014. január 29., szerda 8:43 |
|
|
asera
Csatlakozott: 2012. április 28., szombat 16:25 Hozzászólások: 2075 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem nagyon praktikus az a fordított elrendezés!
|
2014. január 28., kedd 21:48 |
|
|
tommyv
Csatlakozott: 2013. február 4., hétfő 18:24 Hozzászólások: 570 Tartózkodási hely: Debrecen
|
asera írta: tommyv írta: Sziasztok, ki milyen véleménnyel van a SERA külső szűrőkről? Annyit veszek észre, hogy nem nagyon használ ilyet senki és a neten sem találok a világon semmit róluk, a nagyon alapokon kívül. Szerintem jó árban vannak, főleg az UV-s változatok. Valaki valami infoval tudna szolgálni ? Uhhh ez már annyiszor ki lett vesézve Pedig, a fórumon is sokat keresgettem ez ügyben, valahol a múltkor láttam valamit, de nem találtam meg Annyit tudok, hogy valami fordítva megy bennük, de tényleg ennyi.. sosem volt külső szűrőm, és nem értek hozzájuk.
2014. január 28., kedd 21:42 |
|
|
asera
|
tommyv írta: Sziasztok, ki milyen véleménnyel van a SERA külső szűrőkről? Annyit veszek észre, hogy nem nagyon használ ilyet senki és a neten sem találok a világon semmit róluk, a nagyon alapokon kívül. Szerintem jó árban vannak, főleg az UV-s változatok. Valaki valami infoval tudna szolgálni ? Uhhh ez már annyiszor ki lett vesézve
|
2014. január 28., kedd 21:42 |
|
|
tommyv
|
Sziasztok, ki milyen véleménnyel van a SERA külső szűrőkről? Annyit veszek észre, hogy nem nagyon használ ilyet senki és a neten sem találok a világon semmit róluk, a nagyon alapokon kívül. Szerintem jó árban vannak, főleg az UV-s változatok. Valaki valami infoval tudna szolgálni ?
2014. január 28., kedd 21:32 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
De ez nem fullra takarítás,csak kimosom vagy ha úgy látom akkor perlon csere.... Max kétszer szedem ki a kosarakat a szűrőből,de akkor sem mosom át az anyagokat,csak perlon csere meg üllepítő tisztítás.
|
2014. január 18., szombat 22:57 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: Jah,3-4 havonta Az szerintem bőven jó, kb én is ennyi időnkét takarítom fullra.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2014. január 18., szombat 22:47 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
SlyChocolate írta: T.Tamás30 írta: Pedig nem az,amikor perlont cserélek (nem.amikor tisztítom csak) kiöntöm a szűrő üllepítőjét is,és isakkor meglesem a szűrőanyagokat is,és csak a bacitelep van rajta,abszolúte nem nyálkás. Még a végén kiderül csak takarítod Te rendesen azt a szűrőt csak eddig titkoltad...? Jah,3-4 havonta
|
2014. január 18., szombat 22:43 |
|
|