Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atti76 írta: SlyChocolate írta: Helyesbítek. Nálam nem tört el a kar hanem belül már nem mozgatja a két golyós csapot. Magyarul mechanikailag ment szét belül valami. ? Mindegy, kicserélik. Köszi az infókat. Jut eszembe hallottam Eheim sprayről Te ilyet használsz? Az jó ezeknek a csapoknak a késére?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 2., vasárnap 20:51 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
SlyChocolate írta: Helyesbítek. Nálam nem tört el a kar hanem belül már nem mozgatja a két golyós csapot. Magyarul mechanikailag ment szét belül valami. ? Mindegy, kicserélik.
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. október 2., vasárnap 20:48 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
atti76 írta: Az Eheim kijött közben egy megerősített csappal. Hívd a F i s c h Kft.-t. Számla (bármelyik Mo-i viszonteladójától vetted) ellenében garanciálisan kicserélik. Nekem mindkettőt kicserélték, azóta - kopp-kopp - nem tört el. Köszi Atti az infót. Helyesbítek. Nálam nem tört el a kar hanem belül már nem mozgatja a két golyós csapot. Magyarul mechanikailag ment szét belül valami. ?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 2., vasárnap 20:14 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
Az Eheim kijött közben egy megerősített csappal. Hívd a F i s c h Kft.-t. Számla (bármelyik Mo-i viszonteladójától vetted) ellenében garanciálisan kicserélik. Nekem mindkettőt kicserélték, azóta - kopp-kopp - nem tört el.
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. október 2., vasárnap 19:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
SlyChocolate írta: Elméletileg igen, mivel 3 év a hivatalos Eheim garancia. Én pedig 2010.Február 01-én vettem. Lehet én visszaküldeném oda ahonnan vásároltad , de a postaköltséget is kérném.
2011. október 2., vasárnap 19:18 |
|
|
SlyChocolate
|
Utólag belátom, jobb lett volna ha nem a prof 3-ast választok hanem régebbi szériát. Sajnos a 3-as szériának a gyenge pontja az elzárócsap. Mivel egyszerre nyitja-zárja mindkét csőben vizet. Mechanikailag ez az alkatrész nem túl erős ahhoz, hogy mind a két csapot egyszerre mozgassa. Így idővel valami szétmegy benne. Ez már a második eset, tavaly decemberben is ugyanez történt.
|
2011. október 2., vasárnap 19:02 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Úgy látom nem is olyan megbizható az Eheim szűrő!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. október 2., vasárnap 18:55 |
|
|
SlyChocolate
|
Elméletileg igen, mivel 3 év a hivatalos Eheim garancia. Én pedig 2010.Február 01-én vettem.
|
2011. október 2., vasárnap 18:49 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ez jó megoldás a baciknak. semmi bajuk nem lesz . Csak az a szűrő ... Garanciális még ?
2011. október 2., vasárnap 18:47 |
|
|
SlyChocolate
|
Sajnos megint tönkrement a 2073-as csapja. Ez már a második csap és egyszerűen nem értem mi esik szét benne. Simán elzártam, vízcsere előtt majd mikor feltöltöttem az akvát nyitottam volna de már csak fityegett a kar. Sem nyitni sem zárni nem lehetett vele. Szerintetek így életben tudom tartani a szűrőanyagban lévő bacikat?
|
2011. október 2., vasárnap 18:22 |
|
|