Szerző |
Üzenet |
Icepeak
|
Es akkor egy ujabb valtozo a kepletben. Sugeres es novenyes megint eleg messze all egymastol...
2013. augusztus 19., hétfő 15:18 |
|
|
Molnár Béla
Csatlakozott: 2012. december 30., vasárnap 6:37 Hozzászólások: 1494
|
Icepeak írta: Csináld ahogy akarod , én megmondom őszintén szarok a véleményedre. Nincs kedvem felkúrni az agyamat a fa...gokkal főleg egy olyantól aki max a csapban lát édesvizet , de még sose látott akváriumban...
Várom az édesvizi akváriumodat és majd utánna kezd el magyarázni! Énse ugatok bele a tengeribe mert nem értek hozzá , de szerintem te se.... nade Máté de ne itt és igy
|
2013. augusztus 19., hétfő 15:16 |
|
|
wágner úr
|
Icepeak írta: Csináld ahogy akarod. Nincs kedvem felkúrni az agyamat a fa...gokkal főleg egy olyantól aki max a csapban lát édesvizet , de még sose látott akváriumban...
Várom az édesvizi akváriumodat és majd utánna kezd el magyarázni! Énse ugatok bele a tengeribe mert nem értek hozzá , de szerintem te se.... Hogy megnyugtassalak . Évtizedeken át volt édesvízi akváriumom. Csak Te még akkor ágybavizeltél. Évtizedekig halat tenyésztettem míg a Közel -keleti import tönkre nem tette a hazai díszhaltenyésztést. A fél országot én láttam el Dé -amerikai lazacokkal. Azért akartam segíteni mert egy külső szürő nem olcsó , főleg ha feleslegesen van lecserélve a régi. De akinek annyi esze van mint egy hörcsögnek az megérdemli hogy palira vegyék naponta.
|
2013. augusztus 19., hétfő 15:14 |
|
|
Icepeak
|
Csináld ahogy akarod. Nincs kedvem felkúrni az agyamat a fa...gokkal főleg egy olyantól aki max a csapban lát édesvizet , de még sose látott akváriumban...
Várom az édesvizi akváriumodat és majd utánna kezd el magyarázni! Énse ugatok bele a tengeribe mert nem értek hozzá , de szerintem te se....
2013. augusztus 19., hétfő 15:03 |
|
|
wágner úr
|
Icepeak írta: wágner úr írta: Ki mit használ nem az én dolgom. De arra rákérdezhetek hogy sok értelme van -e . Egy növényesnek elég lenne csak a vízforgatás meg egy belső szűrő. De legyen külső mert az esztétikusabb. Szeretném megnézni ,hogy ha egy 100l hight tech aksit üzemeltetsz belső szűrővel! De szerintem ezt ne folytassuk. Az írásodból annyi jön le ,hogy a tengerizel és közöd nincs az édesvizihez! Ezzel nem építesz csak rombolsz és ennek a forum látja a kárát! Hülyeséget nem kell írni inkább tartsd meg magadnak és csináld otthon úgy ahogy érzed és jónak látod! Nem kommunikálok Veled tovább . Olvass sokat , bár nem hiszem hogy megérted a mondatokat.
|
2013. augusztus 19., hétfő 15:00 |
|
|
wágner úr
|
Icepeak írta: Igen teljes mertekben egy es ugyan az a tengeri es edesvizi akvarisztika... Valóban nem ugyan az . A tengeri akvarisztikában azért használunk bilógiai szűrőanyagokat , hogy lebontsuk a nitritet nitrátot. Itt a rengeteg növény felveszik az anyagokat sőt még öntögetünk is hozzá : nitrát -foszfát.
|
2013. augusztus 19., hétfő 14:58 |
|
|
Icepeak
|
wágner úr írta: Ki mit használ nem az én dolgom. De arra rákérdezhetek , hogy sok értelme van -e . Egy növényesnek elég lenne csak a vízforgatás meg egy belső szűrő. De legyen külső mert az esztétikusabb. Szeretném megnézni ,hogy ha egy 100l hight tech aksit üzemeltetsz belső szűrővel! De szerintem ezt ne folytassuk. Az írásodból annyi jön le ,hogy a tengerizel és közöd nincs az édesvizihez! Ezzel nem építesz csak rombolsz és ennek a forum látja a kárát! Hülyeséget nem kell írni inkább tartsd meg magadnak és csináld otthon úgy ahogy érzed és jónak látod!
2013. augusztus 19., hétfő 14:57 |
|
|
Icepeak
|
stevbig írta: Mi van veled Máté !! Egy kissé ingerült vagy, csak próbálnak segíteni!!! Csak el kell olvasni a hozzászólásokat! Sajnos ezzekel a hozzászólásokkal nem építenek (segítenek) csak rombolnak.. Ezért vagyok kiakadva.
2013. augusztus 19., hétfő 14:53 |
|
|
Icepeak
|
Igen teljes mertekben egy es ugyan az a tengeri es edesvizi akvarisztika...
2013. augusztus 19., hétfő 14:50 |
|
|
wágner úr
|
asera írta: Ne haragudj,de ezt most komolyan mondod,wágner úr?? A legkomolyabban.
|
2013. augusztus 19., hétfő 14:49 |
|
|