|
Pontos idő: 2024. november 29., péntek 15:38
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
_________________ K.Tamás
|
2014. szeptember 5., péntek 13:39 |
|
|
Angol
|
Köszönöm . Akkor Hydor lesz . A JBL nagyon nem ajánlatos
|
2014. szeptember 3., szerda 20:31 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: papó írta: Jelzem a Sera szűrőkkel is sok baj volt a széria csere után , de szó szerint egyesével vizsgáltak át minden egyes darabot. Mikor volt széria csere? Teljesen olyan 2 éve..
2014. szeptember 3., szerda 19:16 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Jelzem a Sera szűrőkkel is sok baj volt a széria csere után , de szó szerint egyesével vizsgáltak át minden egyes darabot. Mikor volt széria csere?
|
2014. szeptember 3., szerda 18:42 |
|
|
flotyesz
|
papó írta: Mexx2 írta: Angol írta: Nem régen vettem egy egy JBL CristalProfi e901 külső szűrőt. Most azon töröm a fejem , hogy hogyan lehetne visszaküldeni és ha lehetséges akkor másfajta szűrőre kicserélni. Először is gyári hibás volt . Az egyik pöcök le volt törve a rotor leszorító részen. Mikor ezt kicserélték , akkor állóhelyzetben , ha nem működött a szűrő , akkor elkezdett folyni. Ezt is kicserélték . Kaptam egy hangosabb , addig sem volt csendes , fejet . Most újra folyik. Az akvárium bútorát ki lehet dobni annyira szétázott. Mondanom sem kell , hogy az akváriumom tiszta alga , hiszen hol van , hol nincs rajta szűrés. Papa említette , hogy a forgalmazó sem tartja igazán megbízhatónak a jBl szűrőit , no meg más fórumon sem dícsérték , mégis az ára miatt megvettem. Így utólag a szűrőanyag kicserélése és a garanciális csereberék költsége miatt ez életem legdrágább szűrője. Ha kicserélnék akkor , most már megkérdezem , milyen tipust ajánlotok ? Többet JBL nem kell az biztos. A szokásosból választhatsz. Sera, Eheim, Hydor, Tetra amit sokan használnak. Nekem Tetra-m van de én nemigen vennék többet, ugyanis az áruk is fentébb ment + a szűrőanyagokat cserélni kell. Akkor inkább Sera. A legjobb választás a Hydor . Egy életre szóló választás és garantálva van az örök hűség A Tetra szűrökhöz most akcióban ingyen adjuk a matrixot . A Jbl szűrők sajnos tényleg elég megbízhatatlanok , de ez a régi típusúakkal is így volt. Vesztettem már miatta el vevőt , mert tönkre ment a bútor az akvárium alatt és tőlem kérték volna a kárpótlást , de egyéb kaland is előfordult. Az újak valahogyan még rosszabbak . Pedig egy széria csere után jobbat várt volna a piac. Jelzem a Sera szűrőkkel is sok baj volt a széria csere után , de szó szerint egyesével vizsgáltak át minden egyes darabot. én is megtudom Papo hozzászólását erősíteni! eleinte nagyon féltem a hydortól mert nagyon nem lehetett olvasni róla semmi félét de rábeszélt erre és nem bántam meg.. igaz nálam még 10 hónapja megy de szerencsére semmi gondom nincs vele! (kopp-kopp-kopp) nem is akarok a gondokról hallani! egy jó szűrő már fél siker a tiszta jó akváriumhoz! Jelzem a hydorból is dobós a hozzáadott szűrőanyag! nekem full mátrixxal van töltve.. plussz ugye a szivacs előszűrönek és a végére meg perlon! nekem bevált csak ajánlani tudom! 96 literre van hydor prof 350! üdv
|
2014. szeptember 3., szerda 16:54 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mexx2 írta: Angol írta: Nem régen vettem egy egy JBL CristalProfi e901 külső szűrőt. Most azon töröm a fejem , hogy hogyan lehetne visszaküldeni és ha lehetséges akkor másfajta szűrőre kicserélni. Először is gyári hibás volt . Az egyik pöcök le volt törve a rotor leszorító részen. Mikor ezt kicserélték , akkor állóhelyzetben , ha nem működött a szűrő , akkor elkezdett folyni. Ezt is kicserélték . Kaptam egy hangosabb , addig sem volt csendes , fejet . Most újra folyik. Az akvárium bútorát ki lehet dobni annyira szétázott. Mondanom sem kell , hogy az akváriumom tiszta alga , hiszen hol van , hol nincs rajta szűrés. Papa említette , hogy a forgalmazó sem tartja igazán megbízhatónak a jBl szűrőit , no meg más fórumon sem dícsérték , mégis az ára miatt megvettem. Így utólag a szűrőanyag kicserélése és a garanciális csereberék költsége miatt ez életem legdrágább szűrője. Ha kicserélnék akkor , most már megkérdezem , milyen tipust ajánlotok ? Többet JBL nem kell az biztos. A szokásosból választhatsz. Sera, Eheim, Hydor, Tetra amit sokan használnak. Nekem Tetra-m van de én nemigen vennék többet, ugyanis az áruk is fentébb ment + a szűrőanyagokat cserélni kell. Akkor inkább Sera. A legjobb választás a Hydor . Egy életre szóló választás és garantálva van az örök hűség A Tetra szűrökhöz most akcióban ingyen adjuk a matrixot . A Jbl szűrők sajnos tényleg elég megbízhatatlanok , de ez a régi típusúakkal is így volt. Vesztettem már miatta el vevőt , mert tönkre ment a bútor az akvárium alatt és tőlem kérték volna a kárpótlást , de egyéb kaland is előfordult. Az újak valahogyan még rosszabbak . Pedig egy széria csere után jobbat várt volna a piac. Jelzem a Sera szűrőkkel is sok baj volt a széria csere után , de szó szerint egyesével vizsgáltak át minden egyes darabot.
2014. szeptember 3., szerda 15:56 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Angol írta: Nem régen vettem egy egy JBL CristalProfi e901 külső szűrőt. Most azon töröm a fejem , hogy hogyan lehetne visszaküldeni és ha lehetséges akkor másfajta szűrőre kicserélni. Először is gyári hibás volt . Az egyik pöcök le volt törve a rotor leszorító részen. Mikor ezt kicserélték , akkor állóhelyzetben , ha nem működött a szűrő , akkor elkezdett folyni. Ezt is kicserélték . Kaptam egy hangosabb , addig sem volt csendes , fejet . Most újra folyik. Az akvárium bútorát ki lehet dobni annyira szétázott. Mondanom sem kell , hogy az akváriumom tiszta alga , hiszen hol van , hol nincs rajta szűrés. Papa említette , hogy a forgalmazó sem tartja igazán megbízhatónak a jBl szűrőit , no meg más fórumon sem dícsérték , mégis az ára miatt megvettem. Így utólag a szűrőanyag kicserélése és a garanciális csereberék költsége miatt ez életem legdrágább szűrője. Ha kicserélnék akkor , most már megkérdezem , milyen tipust ajánlotok ? Többet JBL nem kell az biztos. A szokásosból választhatsz. Sera, Eheim, Hydor, Tetra amit sokan használnak. Nekem Tetra-m van de én nemigen vennék többet, ugyanis az áruk is fentébb ment + a szűrőanyagokat cserélni kell. Akkor inkább Sera.
|
2014. szeptember 3., szerda 13:48 |
|
|
Angol
|
Nem régen vettem egy egy JBL CristalProfi e901 külső szűrőt. Most azon töröm a fejem , hogy hogyan lehetne visszaküldeni és ha lehetséges akkor másfajta szűrőre kicserélni. Először is gyári hibás volt . Az egyik pöcök le volt törve a rotor leszorító részen. Mikor ezt kicserélték , akkor állóhelyzetben , ha nem működött a szűrő , akkor elkezdett folyni. Ezt is kicserélték . Kaptam egy hangosabb , addig sem volt csendes , fejet . Most újra folyik. Az akvárium bútorát ki lehet dobni annyira szétázott. Mondanom sem kell , hogy az akváriumom tiszta alga , hiszen hol van , hol nincs rajta szűrés. Papa említette , hogy a forgalmazó sem tartja igazán megbízhatónak a jBl szűrőit , no meg más fórumon sem dícsérték , mégis az ára miatt megvettem. Így utólag a szűrőanyag kicserélése és a garanciális csereberék költsége miatt ez életem legdrágább szűrője. Ha kicserélnék akkor , most már megkérdezem , milyen tipust ajánlotok ? Többet JBL nem kell az biztos.
|
2014. szeptember 2., kedd 23:05 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 8 hozzászólás ] |
|