|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 11:48
|
Szerző |
Üzenet |
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: atti76 írta: papó írta: Tuborgot tuti nem viszek , mert meginnád előlem Nagyon nagy jós vagy! Remélem, mire ideértek, a világítás is készen lesz.... Legyen is világítás . Petróleumlámpánál még nem rendeztem be akváriumot. Mondjuk ilyet még A manó -Amanó- sem csinált Ha tudom , hogy nincs nálad villany akkor a műnövények között válogattam volna inkább, nem a Tropica között matatok . Itt figyel mellettem a 770 Wattos szörny, csak nincs bekötve a táp, és nincs még felakasztva. Reggel 8-ra jön a villanyász, ha nem lesz kész a bekötéssel, lógni fog
_________________Bonus iudex damnat improbanda, non odit.
|
2011. október 21., péntek 20:21 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
atti76 írta: papó írta: Tuborgot tuti nem viszek , mert meginnád előlem Nagyon nagy jós vagy! Remélem, mire ideértek, a világítás is készen lesz.... Legyen is világítás . Petróleumlámpánál még nem rendeztem be akváriumot. Mondjuk ilyet még A manó -Amanó- sem csinált Ha tudom , hogy nincs nálad villany akkor a műnövények között válogattam volna inkább, nem a Tropica között matatok .
2011. október 21., péntek 20:16 |
|
|
atti76
Csatlakozott: 2011. augusztus 30., kedd 10:20 Hozzászólások: 343 Tartózkodási hely: Hódmezővásárhely
|
papó írta: Tuborgot tuti nem viszek , mert meginnád előlem Nagyon nagy jós vagy! Remélem, mire ideértek, a világítás is készen lesz....
|
2011. október 21., péntek 20:01 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
atti76 írta: papó írta: Atti 76 ! Bepakoltam mindent holnapra , de milyen páleszt vigyek ? Nagy gondban vagyok Gabi, én antipáleszes vagyok (csak Tuborg Green jöhet szóba, mint láthattad), úgyhogy olyat hozz, amit TI szerettek! Ok ! Tuborgot tuti nem viszek , mert meginnád előlem
2011. október 21., péntek 19:59 |
|
|
atti76
|
papó írta: Atti 76 ! Bepakoltam mindent holnapra , de milyen páleszt vigyek ? Nagy gondban vagyok Gabi, én antipáleszes vagyok (csak Tuborg Green jöhet szóba, mint láthattad), úgyhogy olyat hozz, amit TI szerettek!
|
2011. október 21., péntek 19:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Atti 76 ! Bepakoltam mindent holnapra , de milyen páleszt vigyek ? Nagy gondban vagyok
2011. október 21., péntek 19:23 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Most értem haza .. és nézem .. hát zöldre van a zöldre van a rácsos kapu festve..
2011. október 6., csütörtök 23:16 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Stim írta: Nem akarom szétoffolni az akváriumok fórumot , de nagyon sok szép akvárium van fent. Gratulálok minden alkotónak. Böngésztem a nemzetközi akvakertész verseny helyezéseit. Megmondom őszintén nem értem a bírákat. Az első 10 helyezésig még csak -csak találni logikát, de aztán valahogy mintha nem érdekelné a bírákat a mű. Nagyon sok meseszép akvárium érdemtelenül hátra van sorolva ,ellenben nagyon sok alkotás érdemtelenül előkelő helyezést ér el. Van erre valami magyarázatotok ? "Nagyon sok meseszép akvárium érdemtelenül hátra van sorolva ,ellenben nagyon sok alkotás érdemtelenül előkelő helyezést ér el. Van erre valami magyarázatotok ?" Szia először is üdv a fórumon. Kérdésedre válaszolva . van de magunkban tartjuk
2011. október 4., kedd 18:40 |
|
|
Stim
|
Nem akarom szétoffolni az akváriumok fórumot , de nagyon sok szép akvárium van fent. Gratulálok minden alkotónak. Böngésztem a nemzetközi akvakertész verseny helyezéseit. Megmondom őszintén nem értem a bírákat. Az első 10 helyezésig még csak -csak találni logikát, de aztán valahogy mintha nem érdekelné a bírákat a mű. Nagyon sok meseszép akvárium érdemtelenül hátra van sorolva ,ellenben nagyon sok alkotás érdemtelenül előkelő helyezést ér el. Van erre valami magyarázatotok ?
|
2011. október 3., hétfő 22:48 |
|
|
stevo
Csatlakozott: 2011. augusztus 20., szombat 14:24 Hozzászólások: 521 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.kerület
|
bevi írta: Akkor a bolti explorer-vel van gond.... Otthon mozzila van.... Inkább az IE-vel van gond, de úgy nagyon
|
2011. október 3., hétfő 11:27 |
|
|