Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Köszi srácok ! Úgy néz ki túlélem
2012. augusztus 22., szerda 18:56 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Mindenkitől elnézést kérek , de a mai fórumozásom elmarad Sikerült valami jó kis vírust összeszednem : láz hasmenés -stb. Minden ami illik ilyenkor. Holnapra összeszedem magam . Tartsátok a frontot Jobbulást Mester!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2012. augusztus 22., szerda 16:00 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Mexx2 írta: AQViktor írta: a keksz jó tanács, de az izzadás annál kevésbé.... Kicsit idősebb vagyok, csak tudom ha én is rendszeresen így járok el és ha a szüleim és nagyszüleim is ezt mondják. Nem mondok olyat amitől rosszabbul lenne az ember. A izzadás láz ellen valóban jó, de nagyon sok folyadékot veszít közben az ember, ezért pl. hasmenés stb. mellé nem ajánlott, mert ezek szintén rengeteg folyadékvesztéssel járnak..... Nyugi, én sem a levegőből szedtem...
|
2012. augusztus 22., szerda 12:35 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
AQViktor írta: a keksz jó tanács, de az izzadás annál kevésbé.... Kicsit idősebb vagyok, csak tudom ha én is rendszeresen így járok el és ha a szüleim és nagyszüleim is ezt mondják. Nem mondok olyat amitől rosszabbul lenne az ember.
_________________ K.Tamás
|
2012. augusztus 22., szerda 12:27 |
|
|
AQViktor
Csatlakozott: 2011. október 1., szombat 10:46 Hozzászólások: 1584 Tartózkodási hely: Eger
|
Mexx2 írta: T.Tamás30 írta: papó írta: Mindenkitől elnézést kérek , de ami fórumozásom elmarad Sikerült valami jó kis vírust összeszednem : láz hasmenés -stb. Minden ami illik ilyenkor. Holnapra összeszedem magam . Tartsátok a frontot Mielőbbi gyógyulást kívánok,és lehet meg kell próbálni amit Kerry javasolt Szerintem meg a leggyorsabb ha kiizzadja az ember. A láz tuti elmúlik, a hasmenés már más. Arra a háztartási keksz a jó. Mindenesetre gyógyulást kívánok én is. a keksz jó tanács, de az izzadás annál kevésbé....
|
2012. augusztus 21., kedd 20:54 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
T.Tamás30 írta: papó írta: Mindenkitől elnézést kérek , de ami fórumozásom elmarad Sikerült valami jó kis vírust összeszednem : láz hasmenés -stb. Minden ami illik ilyenkor. Holnapra összeszedem magam . Tartsátok a frontot Mielőbbi gyógyulást kívánok,és lehet meg kell próbálni amit Kerry javasolt Szerintem meg a leggyorsabb ha kiizzadja az ember. A láz tuti elmúlik, a hasmenés már más. Arra a háztartási keksz a jó. Mindenesetre gyógyulást kívánok én is.
_________________ K.Tamás
|
2012. augusztus 21., kedd 20:32 |
|
|
AQViktor
|
Gyógyulj meg mielőbb! Ha holnap nem vagy jól, inkább maradj otthon...sok folyadék( pl. Co2 nélküli ásványvíz ) és diéta segít ilyenkor.
|
2012. augusztus 21., kedd 20:21 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: Mindenkitől elnézést kérek , de ami fórumozásom elmarad Sikerült valami jó kis vírust összeszednem : láz hasmenés -stb. Minden ami illik ilyenkor. Holnapra összeszedem magam . Tartsátok a frontot Mielőbbi gyógyulást kívánok,és lehet meg kell próbálni amit Kerry javasolt
|
2012. augusztus 21., kedd 19:56 |
|
|
Kerry
Csatlakozott: 2012. március 16., péntek 13:01 Hozzászólások: 269 Tartózkodási hely: Dánia - Skælskør
|
Mielőbbi gyógyulást!!! Pálinka - pálinka - pálinka - pálinka - pálinka - pálinka - pálinka - pálinka - pálinka!!! És másnapra elmúlik...a másnapossággal együtt. Állítólag! papó írta: Mindenkitől elnézést kérek , de ami fórumozásom elmarad Sikerült valami jó kis vírust összeszednem : láz hasmenés -stb. Minden ami illik ilyenkor. Holnapra összeszedem magam . Tartsátok a frontot
|
2012. augusztus 21., kedd 19:53 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Mindenkitől elnézést kérek , de a mai fórumozásom elmarad Sikerült valami jó kis vírust összeszednem : láz hasmenés -stb. Minden ami illik ilyenkor. Holnapra összeszedem magam . Tartsátok a frontot
2012. augusztus 21., kedd 19:40 |
|
|