Szerző |
Üzenet |
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
papó írta: Srácok ! Elnézegettem a Japán verseny eredmény hirdetését. Egyszerűen nem tudom megfejteni mi alapján pontoztak. Okosítsatok , mert hülyén fogok meghalni Ennyi a válasz ??????????
2011. augusztus 1., hétfő 19:11 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Srácok ! Elnézegettem a Japán verseny eredmény hirdetését. Egyszerűen nem tudom megfejteni mi alapján pontoztak. Okosítsatok , mert hülyén fogok meghalni
2011. augusztus 1., hétfő 18:02 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Köszi fiúk, de azért nem árt nem elfelejteni, hogy az én kategóriámban mindösszesen csak 15-en indultak. Nem baj, éppen Papónak mondtam, hogy volt olyan állapota a medencémnek, ami sokkal szebb volt (szerintem) de akkor nem lett befotózva. Ugye ez a HAC-os fotó, amit az medence indulása után 4 hónappal készítettünk, pedig utána előnyére sokat változott. Mindegy, ez most ilyen, de köszi mégegyszer.
2011. július 31., vasárnap 20:04 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. július 31., vasárnap 17:51 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Hoppá ! http://www.aquascapingworld.com/competi ... ANKING.pdf http://www.aquascapingworld.com/competi ... 7. Slow Motion Zoltan Koczka Hungary Végre !!!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrá -hurrá-hurráááááááááááááááá!
2011. július 31., vasárnap 15:51 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
papó írta: Na tessék :
NYÁR TELEPÍTÉSE..... ██████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ 33% KÉSZ. Telepítés sikertelen. Hiba 404: Évszak nem található. Az évszakot amit keresel lehet, hogy eltávolították, megváltoztatták a nevét vagy átmenetileg nem érhető el Magyarországon. Kérjük próbálkozz később. Papó, e nemjó! Hiába, manapság az ember már a nyárban sem bízhatik, de hogy azt a jóisten telepíteni szokta, azt nem tudtam. Azt hittem, az csak úgy lett.
2011. július 30., szombat 20:41 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Na tessék :
NYÁR TELEPÍTÉSE..... ██████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░ 33% KÉSZ. Telepítés sikertelen. Hiba 404: Évszak nem található. Az évszakot amit keresel lehet, hogy eltávolították, megváltoztatták a nevét vagy átmenetileg nem érhető el Magyarországon. Kérjük próbálkozz később.
2011. július 30., szombat 16:14 |
|
|
KaZe
|
papó írta: Srácok gratulálok mindenkinek. Főleg azért mert ez volt az első próbálkozásotok és mindennemű tapasztalat nélkül hoztátok össze az akváriumokat. Talán bármilyen hihetetlen , sokszor nehezebb lefényképezni és bemutatni az alkotást , mint megépíteni. Azt tudom mondani , hogy gyúrjunk rá srácok.!! Amit lehet részemről mindent megteszek a jövőben a sikereitek érdekében . Isten engem úgy segéljen !!! Ahogy a nagyfiam mondaná: "ÁMEL"!
2011. július 29., péntek 20:39 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Srácok gratulálok mindenkinek. Főleg azért mert ez volt az első próbálkozásotok és mindennemű tapasztalat nélkül hoztátok össze az akváriumokat. Talán bármilyen hihetetlen , sokszor nehezebb lefényképezni és bemutatni az alkotást , mint megépíteni. Azt tudom mondani , hogy gyúrjunk rá srácok.!! Amit lehet részemről mindent megteszek a jövőben a sikereitek érdekében . Isten engem úgy segéljen !!!
2011. július 29., péntek 19:24 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Kemény verseny volt! Nagy csatát vívtam és sikerült 950. helyezést elérnem! Kemény napok állnak mögöttem! Világbéke! KaZe drusza nagyon nagy grat.
_________________ Pé.Zoli
|
2011. július 29., péntek 17:05 |
|
|