|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 13:47
|
Szerző |
Üzenet |
Hathor
Csatlakozott: 2010. február 21., vasárnap 10:56 Hozzászólások: 259
|
"Nem tudtam , hogy ilyen csípős lehet egy pizza " Jaja, pont te ne tudtad volna, Papó... T.
|
2011. augusztus 9., kedd 21:12 |
|
|
Hathor
|
Kb. harmadjára fogok neki a levélírásnak, de valaki vagy valami mindig lelök a rendszerről. Szóval: Gratulálok a babához, és ne írj olyanokat, hogy "Lány lett, nem gyerek.", mert a végén még rádpirít majd valami Soma Mamagésa, az ország p*n*ja (nagyon bocsánat), hogy frusztráltad a gyerekedet! Nem baj, ha egy férfi sírni is tud, legalább látszik, hogy ő is emberből van. A férjem szeme sem maradt szárazon, főleg, hogy mindkét "diktátort" ő látta először. Sajnos, engem mindkét alkalommal nyiszáltak, mert az első túl kicsi volt, meg farvégű, a második meg túl nagy... Mennyivel könnyebben megy ez a halaknál. Gratula nektek, a hős feleségednek a harmadik gyönyörűséges utódért!
H.
|
2011. augusztus 9., kedd 20:43 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe írta: Köszönöm kedveskéim a sok értéket, mit tőletek kaptam szülés témakörben, igyekszem kamatoztatni. Tényadatok: Lány lett nem gyerek. 3600 grammal 52 centivel augusztus 3-án délután szépen megszületett Koczka Léna. Ma Papó felhívott, hogy minden rendben van-e. Jelentem van néhány percem a gép előtt így mindenkit tájékoztathatok róla, hogy baba is, anyuka is jól vannak. Tegnap jöttek haza a kórházból, most apuka beszoktatása zajlik, mert elszoktam már az ilyen "kiscsepp"-től. Határozott érdekérvényesítőkéje van, mindezt diszkós zenegép suttogását megszégyenítő teljesítménnyel tudja kifejteni. (Na jó, ez kicsit felvágós volt, így csak részben igaz.) Tény viszont, hogy apukája nagyon jól viselkedett a kórházban, egy cseppet sem sírt. Na jó, egy kicsit lehet elfutotta a könny a szemét, mert véletlenül belekapott, illetőleg elhaló hangon csak annyit tudott a csodálatos feleségének mondani, hogy "lyány", de nyilván ez is azért lehetett, mert éppen egy pizzát majszolt közben. Ja bocs, tudom már. Csípős volt a pizza, ez lehetett a gond. Férfitársaimhoz szólván a szülőszobában ne feledjétek: csípőset szülés közben nem eszünk, sem hagymát nem pucolunk, mert megfolyósodhatik az ember szeme, a zorra meg mellevesesedik. Mindenkinek köszönök mindent, de legfőképpen a feleségemnek a gyönyörű harmadik gyermekemet! Ezer Gatula Nektek a Babához. Legalább 1000* úgy szeresd a kicsit mint az akvádat. Sok Boldogságot és Egészséget Kívánok Nektek!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. augusztus 9., kedd 20:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Ez hiányzott Zoli ! Nem tudtam , hogy ilyen csípős lehet egy pizza Gondolom mexikói aki elkészítette.....
2011. augusztus 9., kedd 20:18 |
|
|
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
|
Köszönöm kedveskéim a sok értéket, mit tőletek kaptam szülés témakörben, igyekszem kamatoztatni. Tényadatok: Lány lett nem gyerek. 3600 grammal 52 centivel augusztus 3-án délután szépen megszületett Koczka Léna. Ma Papó felhívott, hogy minden rendben van-e. Jelentem van néhány percem a gép előtt így mindenkit tájékoztathatok róla, hogy baba is, anyuka is jól vannak. Tegnap jöttek haza a kórházból, most apuka beszoktatása zajlik, mert elszoktam már az ilyen "kiscsepp"-től. Határozott érdekérvényesítőkéje van, mindezt diszkós zenegép suttogását megszégyenítő teljesítménnyel tudja kifejteni. (Na jó, ez kicsit felvágós volt, így csak részben igaz.) Tény viszont, hogy apukája nagyon jól viselkedett a kórházban, egy cseppet sem sírt. Na jó, egy kicsit lehet elfutotta a könny a szemét, mert véletlenül belekapott, illetőleg elhaló hangon csak annyit tudott a csodálatos feleségének mondani, hogy "lyány", de nyilván ez is azért lehetett, mert éppen egy pizzát majszolt közben. Ja bocs, tudom már. Csípős volt a pizza, ez lehetett a gond. Férfitársaimhoz szólván a szülőszobában ne feledjétek: csípőset szülés közben nem eszünk, sem hagymát nem pucolunk, mert megfolyósodhatik az ember szeme, a zorra meg mellevesesedik. Mindenkinek köszönök mindent, de legfőképpen a feleségemnek a gyönyörű harmadik gyermekemet!
2011. augusztus 9., kedd 15:23 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
KaZe! Kicsit lemaradtam, gratulálok a csöpséghez!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. augusztus 8., hétfő 18:46 |
|
|
Hathor
|
papó írta: Hathor írta: papó írta: "Remélem, anya is jól van, meg persze te is" Már ha Zoli túlélte a mai napot Naná, próbálná csak nem túlélni!!! Mondjuk én nem "rúgtam be", amikor a gyermekeim világra jöttek, mert egészen mással voltam elfoglalva bár igaz, leokádtam mindenkit, aki a közelembe merészkedett: az első gyermekemnél csak szülés után, a másodiknál már szülés előtt is... Timi ! Csúcs vagy Szerintem te vagy csúcs , és ezzel bizonyára a fiúk is egyetértenek.
|
2011. augusztus 5., péntek 16:54 |
|
|
Hathor
|
|
2011. augusztus 5., péntek 5:20 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Cici helyett cicát olvastam Aztán csodálkoztam , hogy mi ezzel a probléma. A prűdségről meg teljesen más ugrott be.. nem a cica.
2011. augusztus 4., csütörtök 22:22 |
|
|
N-dee
Csatlakozott: 2010. február 16., kedd 13:28 Hozzászólások: 403 Tartózkodási hely: Keszthely
|
Hathor írta: Hatéves fiam viszont (még mindig) cicimániás... Elárulom, ez még csak rosszabb lesz...most még a te cicid kell neki, de hamar eljön az idő, amikor majd mindenkié kellene, akié csak fogható a környéken
|
2011. augusztus 4., csütörtök 22:03 |
|
|