Szerző |
Üzenet |
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
|
HUGO írta: HUGO írta: Kedves moderátorok! Nem e lehetne visszaállítani a hozzászólásoknál az időt és a dátumot? Zavaró hogy nem látom ki mikor szólt hozzá egy bejegyzéshez. Weak segíts! Én az itthoni PC-n látom az időt és minden egyéb infót. A bolti gépen meg szinte semmit. Nem tudom, hogy mi lehet rá a válasz...??? Hátha Weak nekem is tudna segíteni...
_________________Üdv. Bevi
|
2011. október 2., vasárnap 21:58 |
|
|
tibicuk
Csatlakozott: 2011. szeptember 2., péntek 16:26 Hozzászólások: 571
|
Én külföldön mentem fel a fórumra,3-4 napja és akkor nem voltak ott az idők. Hazajöttem,minden rendben van.
2011. október 2., vasárnap 18:03 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
HUGO írta: Kedves moderátorok! Nem e lehetne visszaállítani a hozzászólásoknál az időt és a dátumot? Zavaró hogy nem látom ki mikor szólt hozzá egy bejegyzéshez. Weak segíts!
_________________ Pé.Zoli
|
2011. október 2., vasárnap 17:33 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ha nem menne a hivatalos fórum url használata máshol. Akkor jelenleg ez is jó lehet. Ha mégsem menne kitalálok mást. Link: http://tinyurl.com/5ux7zlm
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 1., szombat 20:48 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Jah. Én sem találtam ilyen opciót. Szerintem weak kollégával üzid le a dolgot. Ő nagyon benne van a phpBB fórumok lelkivilágában.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2011. október 1., szombat 17:40 |
|
|
HUGO
Csatlakozott: 2010. február 9., kedd 22:12 Hozzászólások: 2030 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: Nézted a felhasználói vezérlő pultban a beállításaidat? Bár én nem találtam köztük ilyet de lehet mégis van benne csak nem láttam meg.? Ez azóta van vagyis nincs mióta átlett formázva a fórum! Megnéztem. De nem találok ilyenre utaló beállítást.
|
2011. október 1., szombat 17:37 |
|
|
SlyChocolate
|
Nézted a felhasználói vezérlő pultban a beállításaidat? Bár én nem találtam köztük ilyet de lehet mégis van benne csak nem láttam meg.?
|
2011. október 1., szombat 17:32 |
|
|
HUGO
|
Arra bizony! De akkor nekem hogy-hogy nincs ott?
|
2011. október 1., szombat 17:29 |
|
|
SlyChocolate
|
HUGO írta: Kedves moderátorok! Nem e lehetne visszaállítani a hozzászólásoknál az időt és a dátumot? Zavaró hogy nem látom ki mikor szólt hozzá egy bejegyzéshez. Szerintem ott van az. Zölddel karikáztam. Erre gondoltál?
|
2011. október 1., szombat 17:27 |
|
|
HUGO
|
Kedves moderátorok! Nem e lehetne visszaállítani a hozzászólásoknál az időt és a dátumot? Zavaró hogy nem látom ki mikor szólt hozzá egy bejegyzéshez.
|
2011. október 1., szombat 17:14 |
|
|