Szerző |
Üzenet |
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
JANNUS333 írta: Multis, hol van ez a hely pontosan? Ez egy privát hely, sajnos nem engednek be mindenkit. Megmondom az igazat hogy ha megoldható lenne akkor megszervezném hogy velem kilehessen jönni másoknak is, de nem akarok visszaélni a tulaj jóindulatával. Rendes a tulaj de azért próbálom meghúzni a határt.De ha lehetőség lesz rá akkor szólok
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2016. március 14., hétfő 21:06 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Multis, hol van ez a hely pontosan?
|
2016. március 14., hétfő 21:02 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Egy élményekkel és eredményekkel teli nap pillanatai! Már alig várom, hogy legyen egy szabad hétvégém és tudjak menni a vízpartra. Télen már youtube-n néztem a videókat, mert elvonási tüneteim voltak Bemelegítés Folytatás Vigyorik Mérlegelés Pár perc eltéréssel És a korona aznapra És végül a hely, ami elég jól felszerelt. Tervben van idén egy több napos kiruccanás ha minden összejön
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2016. március 14., hétfő 20:41 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
JANNUS333 írta: Selena írta: Érdekes sport ez a pecázás...kikapcsol, megnyugtat esetleg még sikerelmenyt is nyújt. Viszont az akvarisztikával nekem nehezen összeegyeztethető. Itt próbálunk mindent megtenni azért hogy a halainknak minden jót megadjunk, még tán el is nevezzük őket...aztán kimegyunk és fogunk pecaval pár nagyobb halat...mondom én akinek az egyik kedvenc étele a hal... Szóval érdekes sport ez annyi biztos... A halak egytől egyig vissza kerülnek a vízbe, pontymatracra teszük, a sebeiket fertötlenítjük, vigyázzva tisztelettel bánunk a halakkal. És igen engem teljesen kikapcsol..a fogás már csak ráadás. Akkor megnyugodtam! Így azért mindjárt más!
|
2015. december 9., szerda 16:18 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: Érdekes sport ez a pecázás...kikapcsol, megnyugtat esetleg még sikerelmenyt is nyújt. Viszont az akvarisztikával nekem nehezen összeegyeztethető. Itt próbálunk mindent megtenni azért hogy a halainknak minden jót megadjunk, még tán el is nevezzük őket...aztán kimegyunk és fogunk pecaval pár nagyobb halat...mondom én akinek az egyik kedvenc étele a hal... Szóval érdekes sport ez annyi biztos... A halak egytől egyig vissza kerülnek a vízbe, pontymatracra teszük, a sebeiket fertötlenítjük, vigyázzva tisztelettel bánunk a halakkal. És igen engem teljesen kikapcsol..a fogás már csak ráadás.
|
2015. december 9., szerda 16:16 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Érdekes sport ez a pecázás...kikapcsol, megnyugtat esetleg még sikerelmenyt is nyújt. Viszont az akvarisztikával nekem nehezen összeegyeztethető. Itt próbálunk mindent megtenni azért hogy a halainknak minden jót megadjunk, még tán el is nevezzük őket...aztán kimegyunk és fogunk pecaval pár nagyobb halat...mondom én akinek az egyik kedvenc étele a hal... Szóval érdekes sport ez annyi biztos...
|
2015. december 9., szerda 16:06 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Duplázás..
|
2015. december 9., szerda 15:53 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
|
2015. december 9., szerda 15:51 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Sokáig pergettem rablóhalaztam, ismertem a környék összes ragadozós helyét, majd úgy hozta a sors hogy elköltöztem Hajdúböszörménybe, ismeretlen vizek, új élet stb..nem találtam a helyem peca részről. Aztán jött a változás..meghívtak a Béke horgásztóra..
|
2015. december 9., szerda 15:45 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Ha nem haragudtok meg, másik szeretett hobbymnak a horgászatnak nyitok egy topikot. (Nem eltitkolt szándékkal hogy "publikáljam" sikereim). Szivesen várom nagy fogásaitok, bevált kedvenv horgászhelyeitek stb...
|
2015. december 9., szerda 15:28 |
|
|