Szerző |
Üzenet |
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Molroth írta: Selena írta: Mexx2 írta: Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Tudsz mondani véleményt, hogy miért nem jön be az iphone és miért jön be a sony? A szifon lassúbb... Nem szeretek a technikára várni...a Sony iszonyat gyors... Milyen szifon az? 6-os...
|
2016. január 26., kedd 22:48 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Selena írta: Mexx2 írta: Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Tudsz mondani véleményt, hogy miért nem jön be az iphone és miért jön be a sony? A szifon lassúbb... Nem szeretek a technikára várni...a Sony iszonyat gyors... Milyen szifon az?
2016. január 26., kedd 22:44 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Selena írta: Mexx2 írta: Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Tudsz mondani véleményt, hogy miért nem jön be az iphone és miért jön be a sony? A szifon lassúbb... Nem szeretek a technikára várni...a Sony iszonyat gyors... És állóképesség szempontjából? A sony is android tudtommal, vagy gyorsan cserélődik a telefon?
_________________ K.Tamás
|
2016. január 26., kedd 22:36 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Mexx2 írta: Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Tudsz mondani véleményt, hogy miért nem jön be az iphone és miért jön be a sony? A szifon lassúbb... Nem szeretek a technikára várni...a Sony iszonyat gyors...
|
2016. január 26., kedd 22:33 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Tudsz mondani véleményt, hogy miért nem jön be az iphone és miért jön be a sony?
_________________ K.Tamás
|
2016. január 26., kedd 22:32 |
|
|
Selena
|
JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Add nekem...jó lesz a kölyöknek én meg csinlok egy 200 literest.. O2 kártyával...nagy lenne a számla nameg sokan hivogatnanak... A számlázási problémákat meghagynám neked...nem vagyok telhetetlen nem kell minden, a szmla maradhat.. Rendben...de akkor a sok hülye hivasat is fogadod kell...én meg otthon maradtatok az aksikkal és csak dől a lé BÍZD IDE KISTESTVÍREM...kenem vágom..perfect német angol francia... Bosch is good, eine meine kleine Bosch kütykürüty ja, ja na ..off.
|
2016. január 26., kedd 21:38 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Add nekem...jó lesz a kölyöknek én meg csinlok egy 200 literest.. O2 kártyával...nagy lenne a számla nameg sokan hivogatnanak... A számlázási problémákat meghagynám neked...nem vagyok telhetetlen nem kell minden, a szmla maradhat.. Rendben...de akkor a sok hülye hivasat is fogadod kell...én meg otthon maradtatok az aksikkal és csak dől a lé BÍZD IDE KISTESTVÍREM...kenem vágom..perfect német angol francia... Bosch is good, eine meine kleine Bosch kütykürüty ja, ja na ..off.
|
2016. január 26., kedd 21:37 |
|
|
Selena
|
JANNUS333 írta: Selena írta: JANNUS333 írta: Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Add nekem...jó lesz a kölyöknek én meg csinlok egy 200 literest.. O2 kártyával...nagy lenne a számla nameg sokan hivogatnanak... A számlázási problémákat meghagynám neked...nem vagyok telhetetlen nem kell minden, a szmla maradhat.. Rendben...de akkor a sok hülye hivasat is fogadod kell...én meg otthon maradtatok az aksikkal és csak dől a lé
|
2016. január 26., kedd 21:33 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Selena írta: JANNUS333 írta: Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Add nekem...jó lesz a kölyöknek én meg csinlok egy 200 literest.. O2 kártyával...nagy lenne a számla nameg sokan hivogatnanak... A számlázási problémákat meghagynám neked...nem vagyok telhetetlen nem kell minden, a szmla maradhat..
|
2016. január 26., kedd 21:28 |
|
|
Selena
|
JANNUS333 írta: Selena írta: Én most párhuzamosan használok egy iPhone-t (céges) és egy Sony Xperia Z5 Compact-ot (privat)...A sony-t semmi pénzért sem cserélném le...a szifont viszont szívesen odaadnam valakinek... Add nekem...jó lesz a kölyöknek én meg csinlok egy 200 literest.. O2 kártyával...nagy lenne a számla nameg sokan hivogatnanak...
|
2016. január 26., kedd 21:25 |
|
|