Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Köszi Srácok asszonykám meggyőzve...túl vagyunk a tűzkeresztségen... Zöldség meglocsolva akva vizzel Bár a menta nyaranta limonádéba, mojitóba elment mi, de a sindlingnek meg smafú az akva jó ki tápos félig ozmóra szűrt víze?! ÁÁÁ
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. április 11., hétfő 20:08 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
Kis kannaval merem az akivizet es minden szobanoveny abbol kap es a fuszernovenyek is(snidling bazsalikom zeller stb ) plusz a tinlandia vagy mifene
Tapatalkkal küldve az én LG-D855 eszközömről
|
2016. április 11., hétfő 16:53 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: Nekem a jó kis akivíz egy kis TF Planterral megindította a orchideákat...szerintem kivállóan alkalmas öntözésre az akivíz. Azt nem eszed Teeee! Neem???? Pedig finom... viccet félretéve ha belegondolsz a csapvíz tele hormonnal meg minden szrral az esővíz se egy tiszta dolog...szerinten az akivizzel locsolt dolgoktol se lesz semmi bajod... Én is így gondolom de az asszony parázik az akva vizétől. Amit a mezőgazdaságban használnak vegyszert az miben különbözik? Amikor rovarirtóval lefújják a növényt stb.. Ugyanúgy megeszi mindenki, pedig azt sem tudja a paraszt, hogy mit eszik. Én a régi tf tápot az új hagymáimra meg a retkemre öntöm.
_________________ K.Tamás
|
2016. április 11., hétfő 7:06 |
|
|
titusz
|
SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: Nekem a jó kis akivíz egy kis TF Planterral megindította a orchideákat...szerintem kivállóan alkalmas öntözésre az akivíz. Azt nem eszed Teeee! Neem???? Pedig finom... viccet félretéve ha belegondolsz a csapvíz tele hormonnal meg minden szrral az esővíz se egy tiszta dolog...szerinten az akivizzel locsolt dolgoktol se lesz semmi bajod... Én is így gondolom de az asszony parázik az akva vizétől. Pedig az már tutira tesztelve van élőlények által! kell ettől jobb ajánlás Tapatalkkal küldve az én HUAWEI Y530-U00 eszközömről
|
2016. április 11., hétfő 6:06 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
JANNUS333 írta: SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: Nekem a jó kis akivíz egy kis TF Planterral megindította a orchideákat...szerintem kivállóan alkalmas öntözésre az akivíz. Azt nem eszed Teeee! Neem???? Pedig finom... viccet félretéve ha belegondolsz a csapvíz tele hormonnal meg minden szrral az esővíz se egy tiszta dolog...szerinten az akivizzel locsolt dolgoktol se lesz semmi bajod... Én is így gondolom de az asszony parázik az akva vizétől.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2016. április 10., vasárnap 22:41 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
SlyChocolate írta: JANNUS333 írta: Nekem a jó kis akivíz egy kis TF Planterral megindította a orchideákat...szerintem kivállóan alkalmas öntözésre az akivíz. Azt nem eszed Teeee! Neem???? Pedig finom... viccet félretéve ha belegondolsz a csapvíz tele hormonnal meg minden szrral az esővíz se egy tiszta dolog...szerinten az akivizzel locsolt dolgoktol se lesz semmi bajod...
|
2016. április 10., vasárnap 22:18 |
|
|
SlyChocolate
|
JANNUS333 írta: Nekem a jó kis akivíz egy kis TF Planterral megindította a orchideákat...szerintem kivállóan alkalmas öntözésre az akivíz. Azt nem eszed Teeee!
|
2016. április 10., vasárnap 21:57 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Nekem a jó kis akivíz egy kis TF Planterral megindította a orchideákat...szerintem kivállóan alkalmas öntözésre az akivíz.
|
2016. április 10., vasárnap 21:40 |
|
|
SlyChocolate
|
Hellac írta: Ja és kérdezni is akartam hogy nem baj e, hogy az akva vizével locsolom őket, gondolok itt arra hogy a tápszer mennyire ártalmas is így közvetetten az emberre mivel ezeket a növényeket ugye megesszük... Pont ez érdekel engem is mostanában. Ültetünk metélőhagymát, szerintetek mehet-e a csapvíz helyett akva víz? Vagy inkább ne?
|
2016. április 10., vasárnap 21:24 |
|
|
Hellac
Csatlakozott: 2013. május 28., kedd 11:12 Hozzászólások: 77 Tartózkodási hely: Ófehértó (Nyíregyháza és Nyírtelek)
|
Sziasztok! Én pár hónapja tartok mentát, bazsalikomot, rozmaringot, és kávét persze az csak dísz a mentából az az apró levelű fajta van nagyon igénytelen, (a nagy levelű nem olyan igazi jó illatú amit az ember a mentától várna) 3 naponta locsolni kell és közvetlen napfényen van, a negyedik nap már kókad ha nem kap vizet. a bazsalikom is hasonlóan igénytelen és ezeket igényli, mindkettő nő mint a gaz, nem győzöm szüretelni mert az ablakon se lehet kilátni tőlük Menta már annyi van hogy tövestől kaszálom néha és teát is főzök belőle, na meg persze ezer dologba jó, sütemények, turmixok, üdítők, sőt a múltkor vajas kenyeret ettem menta leveleket fektetve rá szaporítottam is anyumnak és kolléganőmnek is ültettem mindkét cserép szépen meggyökerezett és szaporodik Na a rozmaring már nem így viselkedik, barnulnak el a levelei a végétől kezdve valami tanácsot szívesen vennék. amúgy a sparba vettem mindet ilyen párszáz forintért Ja és kérdezni is akartam hogy nem baj e, hogy az akva vizével locsolom őket, gondolok itt arra hogy a tápszer mennyire ártalmas is így közvetetten az emberre mivel ezeket a növényeket ugye megesszük...
|
2013. július 9., kedd 11:00 |
|
|