|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 7:33
|
Szerző |
Üzenet |
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
JANNUS333 írta: Mexx! Hol van árban a lélektani határ? Max. 60.000 ft.
_________________ K.Tamás
|
2015. december 17., csütörtök 19:42 |
|
|
Mexx2
Sasszem
Csatlakozott: 2011. október 16., vasárnap 10:32 Hozzászólások: 3725 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Bandesz_ írta: Mexx2 írta: Bandesz_ írta: Bár látom, az x-fact gyorsan át lett lapozva, mégis leírom röviden, feleségem kerékpárjával a tapasztalatainkat: úgy rossz, ahogy van. Szerencsére nem került semmibe, nyeremény volt, kb. csak ezért maradhat. Én egy lassan 20 éves acélvázas fausto coppi montit nyúzok. Még gimnazistaként kaptam, voltam vele Burgenlandban, a Felvidéken, a Balatonnál, egyetem alatt a Pilisi-hegyekben. Most már csak a munkába járok vele, naponta 10 kilométert taposok még így bele. Dög nehéz, régi, de pl. a középső agy még az eredeti és még mindig nem kell cserélni. Csak azt sajnálom, hogy most már nem én szerelem, hanem beadom egy hozzáértőhöz. Annak idején megvolt a maga varázsa a gép szétszedésének. Néha megnézek egy-egy új masinát, de nem vagyok biztos abban, hogy most is olyat sikerülne választani, amit 15-20 évig komoly gond nélkül tudnék használni. Én nem mondtam, hogy azt akarok venni, csak ugye jön a karácsony akcióznak agyba fűbe mindenhol, és régóta szeretnék egy biciklit. Ezért is érdeklődtem meg, hogy amiket a nagyboltokban lehet venni mennyire érik meg az árukat még akciósan is. Ezért is írtam a végén, hogy más alternatívát is elfogadok ha árban minőségibbet ki lehet hozni. De ahogy nézem ennyi pénzből még biciklit sem nagyon lehet venni. Bocs, ha bántó, ledorongoló volt a stílusom, csak meg szerettem volna osztani a tapasztalatot, mert Mi nagyot csalódtunk - hátha ezt Te megspórolhatod. Nem éreztem bántónak.
|
2015. december 17., csütörtök 19:41 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Mexx! Hol van árban a lélektani határ?
|
2015. december 17., csütörtök 14:53 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Bandesz_ írta: JANNUS333 írta: Bandesz_ írta: Bár látom, az x-fact gyorsan át lett lapozva, mégis leírom röviden, feleségem kerékpárjával a tapasztalatainkat: úgy rossz, ahogy van. Szerencsére nem került semmibe, nyeremény volt, kb. csak ezért maradhat. Én egy lassan 20 éves acélvázas fausto coppi montit nyúzok. Még gimnazistaként kaptam, voltam vele Burgenlandban, a Felvidéken, a Balatonnál, egyetem alatt a Pilisi-hegyekben. Most már csak a munkába járok vele, naponta 10 kilométert taposok még így bele. Dög nehéz, régi, de pl. a középső agy még az eredeti és még mindig nem kell cserélni. Csak azt sajnálom, hogy most már nem én szerelem, hanem beadom egy hozzáértőhöz. Annak idején megvolt a maga varázsa a gép szétszedésének. Néha megnézek egy-egy új masinát, de nem vagyok biztos abban, hogy most is olyat sikerülne választani, amit 15-20 évig komoly gond nélkül tudnék használni. Sajnos ilyen géped Mégegyszer nem lesz....gondolom az alkatrészek még made in japán vagy francia... Titkon reméltem, hogy megcáfolsz. Egyik kollégám gépe 1 éves, valahol 100 és 200 között vette, és már kotyog a hajtókar, zörög a pedál. Nálam a hajtókar még az eredeti, a pedál 10+ éves még én cseréltem anno fémre, az akkor még, most már nem divatos klipsz miatt. (Tavaly kellett új hevedert vagy mit vennem a klipszhez, már alig találtam. Egy bolt hátsó polcának legalján porosodó darabot hoztam el.) Fogaskerekeket is cseréltem már egyszer valamikor, lassan újra időszerű lesz. Milyen márkát érdemes keresni? Sram esetleg Shimano...7k-4k...tol vannak és sajna3-4év...
|
2015. december 17., csütörtök 14:51 |
|
|
Bandesz_
Csatlakozott: 2013. szeptember 13., péntek 11:24 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Gyula
|
Mexx2 írta: Bandesz_ írta: Bár látom, az x-fact gyorsan át lett lapozva, mégis leírom röviden, feleségem kerékpárjával a tapasztalatainkat: úgy rossz, ahogy van. Szerencsére nem került semmibe, nyeremény volt, kb. csak ezért maradhat. Én egy lassan 20 éves acélvázas fausto coppi montit nyúzok. Még gimnazistaként kaptam, voltam vele Burgenlandban, a Felvidéken, a Balatonnál, egyetem alatt a Pilisi-hegyekben. Most már csak a munkába járok vele, naponta 10 kilométert taposok még így bele. Dög nehéz, régi, de pl. a középső agy még az eredeti és még mindig nem kell cserélni. Csak azt sajnálom, hogy most már nem én szerelem, hanem beadom egy hozzáértőhöz. Annak idején megvolt a maga varázsa a gép szétszedésének. Néha megnézek egy-egy új masinát, de nem vagyok biztos abban, hogy most is olyat sikerülne választani, amit 15-20 évig komoly gond nélkül tudnék használni. Én nem mondtam, hogy azt akarok venni, csak ugye jön a karácsony akcióznak agyba fűbe mindenhol, és régóta szeretnék egy biciklit. Ezért is érdeklődtem meg, hogy amiket a nagyboltokban lehet venni mennyire érik meg az árukat még akciósan is. Ezért is írtam a végén, hogy más alternatívát is elfogadok ha árban minőségibbet ki lehet hozni. De ahogy nézem ennyi pénzből még biciklit sem nagyon lehet venni. Bocs, ha bántó, ledorongoló volt a stílusom, csak meg szerettem volna osztani a tapasztalatot, mert Mi nagyot csalódtunk - hátha ezt Te megspórolhatod.
|
2015. december 17., csütörtök 14:27 |
|
|
Mexx2
Sasszem
|
Bandesz_ írta: Bár látom, az x-fact gyorsan át lett lapozva, mégis leírom röviden, feleségem kerékpárjával a tapasztalatainkat: úgy rossz, ahogy van. Szerencsére nem került semmibe, nyeremény volt, kb. csak ezért maradhat. Én egy lassan 20 éves acélvázas fausto coppi montit nyúzok. Még gimnazistaként kaptam, voltam vele Burgenlandban, a Felvidéken, a Balatonnál, egyetem alatt a Pilisi-hegyekben. Most már csak a munkába járok vele, naponta 10 kilométert taposok még így bele. Dög nehéz, régi, de pl. a középső agy még az eredeti és még mindig nem kell cserélni. Csak azt sajnálom, hogy most már nem én szerelem, hanem beadom egy hozzáértőhöz. Annak idején megvolt a maga varázsa a gép szétszedésének. Néha megnézek egy-egy új masinát, de nem vagyok biztos abban, hogy most is olyat sikerülne választani, amit 15-20 évig komoly gond nélkül tudnék használni. Én nem mondtam, hogy azt akarok venni, csak ugye jön a karácsony akcióznak agyba fűbe mindenhol, és régóta szeretnék egy biciklit. Ezért is érdeklődtem meg, hogy amiket a nagyboltokban lehet venni mennyire érik meg az árukat még akciósan is. Ezért is írtam a végén, hogy más alternatívát is elfogadok ha árban minőségibbet ki lehet hozni. De ahogy nézem ennyi pénzből még biciklit sem nagyon lehet venni.
|
2015. december 17., csütörtök 14:20 |
|
|
Bandesz_
Csatlakozott: 2013. szeptember 13., péntek 11:24 Hozzászólások: 160 Tartózkodási hely: Gyula
|
JANNUS333 írta: Bandesz_ írta: Bár látom, az x-fact gyorsan át lett lapozva, mégis leírom röviden, feleségem kerékpárjával a tapasztalatainkat: úgy rossz, ahogy van. Szerencsére nem került semmibe, nyeremény volt, kb. csak ezért maradhat. Én egy lassan 20 éves acélvázas fausto coppi montit nyúzok. Még gimnazistaként kaptam, voltam vele Burgenlandban, a Felvidéken, a Balatonnál, egyetem alatt a Pilisi-hegyekben. Most már csak a munkába járok vele, naponta 10 kilométert taposok még így bele. Dög nehéz, régi, de pl. a középső agy még az eredeti és még mindig nem kell cserélni. Csak azt sajnálom, hogy most már nem én szerelem, hanem beadom egy hozzáértőhöz. Annak idején megvolt a maga varázsa a gép szétszedésének. Néha megnézek egy-egy új masinát, de nem vagyok biztos abban, hogy most is olyat sikerülne választani, amit 15-20 évig komoly gond nélkül tudnék használni. Sajnos ilyen géped Mégegyszer nem lesz....gondolom az alkatrészek még made in japán vagy francia... Titkon reméltem, hogy megcáfolsz. Egyik kollégám gépe 1 éves, valahol 100 és 200 között vette, és már kotyog a hajtókar, zörög a pedál. Nálam a hajtókar még az eredeti, a pedál 10+ éves még én cseréltem anno fémre, az akkor még, most már nem divatos klipsz miatt. (Tavaly kellett új hevedert vagy mit vennem a klipszhez, már alig találtam. Egy bolt hátsó polcának legalján porosodó darabot hoztam el.) Fogaskerekeket is cseréltem már egyszer valamikor, lassan újra időszerű lesz. Milyen márkát érdemes keresni?
|
2015. december 17., csütörtök 14:17 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Mexx2 írta: JANNUS333 írta: 1 év a garancia, ezalatt teljes mértékben működik és itt a működiken van a hangsúly mert sok márkánál nem.- mármint az ingyenes szervíz... Érdekes, pedig a mai világban elvárható lenne a korrekt hozzáállás mindkét féltől. A magasságom miért kérdezted? A magasságot csak azért mert 2 méteres ember ne vegyen 26-os alacsony vázas kerót... Sajnos a korektség nem nagyon működik és nem csak kerós berkekben....szerintem bármely szakát nézük a kerekedelemnek sajnos mindenütt lesznek negatív példák és sokszor nem a kereskedő a hibás...pl ezért nem tartok neuzert, kolikent, lofty mert egyszerűen nem adja azt a garanciális hátteret amit szeretnék és amit a vevőim megszoktak és elvárnak..
|
2015. december 17., csütörtök 13:29 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Bandesz_ írta: Bár látom, az x-fact gyorsan át lett lapozva, mégis leírom röviden, feleségem kerékpárjával a tapasztalatainkat: úgy rossz, ahogy van. Szerencsére nem került semmibe, nyeremény volt, kb. csak ezért maradhat. Én egy lassan 20 éves acélvázas fausto coppi montit nyúzok. Még gimnazistaként kaptam, voltam vele Burgenlandban, a Felvidéken, a Balatonnál, egyetem alatt a Pilisi-hegyekben. Most már csak a munkába járok vele, naponta 10 kilométert taposok még így bele. Dög nehéz, régi, de pl. a középső agy még az eredeti és még mindig nem kell cserélni. Csak azt sajnálom, hogy most már nem én szerelem, hanem beadom egy hozzáértőhöz. Annak idején megvolt a maga varázsa a gép szétszedésének. Néha megnézek egy-egy új masinát, de nem vagyok biztos abban, hogy most is olyat sikerülne választani, amit 15-20 évig komoly gond nélkül tudnék használni. Sajnos ilyen géped Mégegyszer nem lesz....gondolom az alkatrészek még made in japán vagy francia...
|
2015. december 17., csütörtök 13:22 |
|
|
Bandesz_
|
Bár látom, az x-fact gyorsan át lett lapozva, mégis leírom röviden, feleségem kerékpárjával a tapasztalatainkat: úgy rossz, ahogy van. Szerencsére nem került semmibe, nyeremény volt, kb. csak ezért maradhat. Én egy lassan 20 éves acélvázas fausto coppi montit nyúzok. Még gimnazistaként kaptam, voltam vele Burgenlandban, a Felvidéken, a Balatonnál, egyetem alatt a Pilisi-hegyekben. Most már csak a munkába járok vele, naponta 10 kilométert taposok még így bele. Dög nehéz, régi, de pl. a középső agy még az eredeti és még mindig nem kell cserélni. Csak azt sajnálom, hogy most már nem én szerelem, hanem beadom egy hozzáértőhöz. Annak idején megvolt a maga varázsa a gép szétszedésének. Néha megnézek egy-egy új masinát, de nem vagyok biztos abban, hogy most is olyat sikerülne választani, amit 15-20 évig komoly gond nélkül tudnék használni.
|
2015. december 17., csütörtök 11:45 |
|
|