|
Pontos idő: 2025. január 16., csütörtök 0:53
|
Szerző |
Üzenet |
Beni
Csatlakozott: 2014. december 28., vasárnap 21:57 Hozzászólások: 56 Tartózkodási hely: Tatabánya
|
Wabi kusa tálhoz keresek pár emers növényt, mindegyikből csak 1-2 szálat, mivel még nem próbálkoztam ilyennel. Ha esetleg van wabi tálad (vagy emers szigeted az akváriumban), és a kuka helyett nyírás után szívesebben látnád egy tálban a növényeidet, akkor kérlek írj Rám.
|
2015. április 4., szombat 20:34 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Sziasztok! Keresek blyxat, pogostemont és Willow mohát ritkításból. Posta lenne a legjobb:)
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2015. február 21., szombat 2:26 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Üdv Echinodorus tenellus-t keresnék egy 30 literes nano akváriumba. Sajnos jön a hideg, így a postát nem tudom mennyire tűrné...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2015. január 1., csütörtök 19:56 |
|
|
Molroth
Csatlakozott: 2013. augusztus 20., kedd 15:41 Hozzászólások: 1078 Tartózkodási hely: Gyál
|
Sziasztok! Anyám kis 50L-es akváriumából kipusztult Dezső, a 12 éves aranyhal és rá pár hónapra Küsz, a szintén 12 éves anci és megígértem neki, hogy csinálok neki egy kis egyszerű növényest, amit ő is könnyen karban tud tartani, ehhez keresnék pár cuccot, mert az akvárium, a fűtés és a szűrés (aquael belső szűrő) adott, nekem van itthon hengerelt bazaltaljzatom, dekorkövem meg egy kis vasfám és egy tő anubias, meg némi mohám van hozzá, a lakók endlerek és rc-k lesznek az itthoni szaporulatomból, de keresek még hozzá kevés fény mellett tartható mohákat (riccia, jávai, karácsony, willow), esetleg kisebb akváriumban tartható cryptoból, vagy valisneriaból 1-2 tövet ritkításból, ajándékba, sörért, csokiért, kis endlereket és rc garnélákat tudok még felajánlani a szaporulatomból, vagy nyírásból rotala rotundifoliát. Illetve amit még keresek hozzá, az valamilyen megunt, kallódó, stb... világítás (működő, vagy javítható, esetleg csak armatúra), akár 10 W-os is simán jó, csak hogy legyen egy kis fény. Ja és mindezt Budapesten és környékén. Természetesen megyek bármiért!
2014. december 27., szombat 11:59 |
|
|
Daníí
|
myk74 írta: Daníí írta: keresek ritkításból Cryptocoryne-t. Hogy lehetek ilyen figyelmetlen. Nem régen dobtam ki egy kis adag valisneriat,rotalat,anubiast,weeping mohat,monosoleniumot. Majd legközelebb Ha következőnek ritkítasz gondolj rám
|
2014. december 14., vasárnap 16:58 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
Daníí írta: keresek ritkításból Cryptocoryne-t. Hogy lehetek ilyen figyelmetlen. Nem régen dobtam ki egy kis adag valisneriat,rotalat,anubiast,weeping mohat,monosoleniumot.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2014. december 13., szombat 23:33 |
|
|
Daníí
|
keresek ritkításból Cryptocoryne-t.
|
2014. december 13., szombat 17:31 |
|
|
Daníí
|
Sziasztok Low tech akvárium indítás előtt állok. Keresnék Debrecen közelében ritkításból származó szinte bármelyik mohafajtát, anubiast, pár tő valisnériát, Microsorium pteroptus, Cryptocoryne wendtii és bolbitis heudelotii. Akinek véletlenül lenne valamelyik növénye privátban jelezzen. Köszönöm.
|
2014. november 22., szombat 22:16 |
|
|
resurrect
Csatlakozott: 2014. szeptember 26., péntek 9:08 Hozzászólások: 17
|
Sziasztok !
Ranunculus inundatus keresek . Vennék is vagy akár cserélnék is .
|
2014. november 15., szombat 8:12 |
|
|
edo
Csatlakozott: 2010. február 8., hétfő 17:10 Hozzászólások: 334 Tartózkodási hely: Püspökladány
|
Sziasztok
Keresek egy kevéske weeping mohát. Köszönöm
|
2014. november 4., kedd 10:07 |
|
|