Szerző |
Üzenet |
xspirit
Csatlakozott: 2016. január 26., kedd 21:07 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
papó írta: xspirit írta: Üdv Mindenkinek! Riccardia chamedryfolia valamint Utricularia Graminifolia érdekelne az ország közepe táján, esetleg Pesten, vagy postai úton Köszi-kösz! Üdv a fórumon . Ha megnézed a Tf növényeit elfogatható az ár .. . Köszönöm! Bocsánat, nem volt értesítőm a válaszról, de már módosítottam a vezérlőpultban. Igen az lesz, mert még mindig nem kaptam ajánlatot, no meg kellene Planter is. Bárcsak közelebb lenne a bolt.
_________________ Oh, oh, egy Növényes-aki az álmom, régóta őrá vágyom...
|
2016. február 22., hétfő 11:55 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
xspirit írta: Üdv Mindenkinek! Riccardia chamedryfolia valamint Utricularia Graminifolia érdekelne az ország közepe táján, esetleg Pesten, vagy postai úton Köszi-kösz! Üdv a fórumon . Ha megnézed a Tf növényeit elfogatható az ár .. .
2016. január 27., szerda 14:35 |
|
|
xspirit
Csatlakozott: 2016. január 26., kedd 21:07 Hozzászólások: 27 Tartózkodási hely: Dunaújváros
|
Üdv Mindenkinek! Riccardia chamedryfolia valamint Utricularia Graminifolia érdekelne az ország közepe táján, esetleg Pesten, vagy postai úton Köszi-kösz!
_________________ Oh, oh, egy Növényes-aki az álmom, régóta őrá vágyom...
|
2016. január 26., kedd 21:14 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: SlyChocolate írta: Multis írta: Üdv Ludwigia repens-t keresek. Akinek van pár szál és megválna tőle az jelezzen PÜ-ben... Én közelebb leszek...ha már annó kaptam Tőled tiszafát akkor honorálnám pár tővel... Ebben az esetben is érte kell jönnöd... Köszöntem a növényt, hamarosan a helyére fog kerülni Igazán nincs mit! Remélem tudtál mit kezdeni azzal a pár nyeszlett tővel? Cserébe jöhet majd néhány fotó ha elültetted őket... Jut eszembe van ilyen topic is már: http://www.akvaforum.hu/altalanos-beszelgetes/koszonet-t1438.html
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. november 1., vasárnap 6:41 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
SlyChocolate írta: Multis írta: Üdv Ludwigia repens-t keresek. Akinek van pár szál és megválna tőle az jelezzen PÜ-ben... Én közelebb leszek...ha már annó kaptam Tőled tiszafát akkor honorálnám pár tővel... Ebben az esetben is érte kell jönnöd... Köszöntem a növényt, hamarosan a helyére fog kerülni
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2015. október 30., péntek 15:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Selena írta: SlyChocolate írta: Multis írta: Üdv Ludwigia repens-t keresek. Akinek van pár szál és megválna tőle az jelezzen PÜ-ben... Én közelebb leszek...ha már annó kaptam Tőled tiszafát akkor honorálnám pár tővel... Ebben az esetben is érte kell jönnöd... Hozzám csak be kell állni a sorba és buszokkal idehoznak No igen .. de nem árt ha van a hóna alatt egy imaszőnyeg
2015. október 28., szerda 21:53 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
SlyChocolate írta: Multis írta: Üdv Ludwigia repens-t keresek. Akinek van pár szál és megválna tőle az jelezzen PÜ-ben... Én közelebb leszek...ha már annó kaptam Tőled tiszafát akkor honorálnám pár tővel... Ebben az esetben is érte kell jönnöd... Hozzám csak be kell állni a sorba és buszokkal idehoznak
|
2015. október 28., szerda 20:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Multis írta: Üdv Ludwigia repens-t keresek. Akinek van pár szál és megválna tőle az jelezzen PÜ-ben... Én közelebb leszek...ha már annó kaptam Tőled tiszafát akkor honorálnám pár tővel... Ebben az esetben is érte kell jönnöd...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2015. október 28., szerda 20:10 |
|
|
Selena
Csatlakozott: 2015. június 10., szerda 12:04 Hozzászólások: 1222 Tartózkodási hely: Meisenheim, DE
|
Nekem van csak elkellene érte jönni...
|
2015. október 28., szerda 18:16 |
|
|
Multis
Csatlakozott: 2014. január 18., szombat 7:20 Hozzászólások: 706 Tartózkodási hely: Tiszacsege
|
Üdv Ludwigia repens-t keresek. Akinek van pár szál és megválna tőle az jelezzen PÜ-ben...
_________________ Isten hozott a földi pokolban...
|
2015. október 28., szerda 12:06 |
|
|