Szerző |
Üzenet |
DeKol
Csatlakozott: 2011. február 27., vasárnap 12:54 Hozzászólások: 531 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok!
Keresek pár tő Staurogyne-t és pár szál Rotala Indica-t.Előre köszönöm
_________________ Sólyom Gábor
|
2013. november 5., kedd 22:53 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: myk74 írta: Sziasztok! Keresek pár tő blyxat,limnophila hippuridoidest,staut,elatine hydropipert. Postát állom! Köszönöm A Blyxad nálam van , még Csoki hozta . "elatine hydropipert" Ez is van de ezt vágásból ne keresd. 'imnophila hippuridoidest" Talán ez van vágásból , holnap megnézem. Talaj csere megvolt.Ha valakinek van lehetõsége postázni a fentebb keresett pár növényt kérem jelezze. Talán még pogostemon is jöhet pár db.
_________________ Nincs kéz nincs csoki!
|
2013. november 5., kedd 22:35 |
|
|
myk74
Csatlakozott: 2011. augusztus 10., szerda 12:37 Hozzászólások: 1794 Tartózkodási hely: Nyíregyháza
|
papó írta: myk74 írta: Sziasztok! Keresek pár tő blyxat,limnophila hippuridoidest,staut,elatine hydropipert. Postát állom! Köszönöm A Blyxad nálam van , még Csoki hozta . "elatine hydropipert" Ez is van de ezt vágásból ne keresd. 'imnophila hippuridoidest" Talán ez van vágásból , holnap megnézem. Köszönöm előre is!
|
2013. október 31., csütörtök 2:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
myk74 írta: Sziasztok! Keresek pár tő blyxat,limnophila hippuridoidest,staut,elatine hydropipert. Postát állom! Köszönöm A Blyxad nálam van , még Csoki hozta . "elatine hydropipert" Ez is van de ezt vágásból ne keresd. 'imnophila hippuridoidest" Talán ez van vágásból , holnap megnézem.
2013. október 30., szerda 18:45 |
|
|
myk74
|
Sziasztok! Keresek pár tő blyxat,limnophila hippuridoidest,staut,elatine hydropipert. Postát állom! Köszönöm
|
2013. október 30., szerda 18:24 |
|
|
nebula
Csatlakozott: 2013. augusztus 29., csütörtök 9:42 Hozzászólások: 138
|
ha valakinek van esetleg anubias nana petite, azoktól nagy mennyiségben meg/átvennék a hétvégén megyek pestre, ott is tudok érte menni, vagy fehérváron, vagy posta, ha valaki vállalja. nem lennék háládatlan.
|
2013. október 22., kedd 16:38 |
|
|
kensington
Csatlakozott: 2013. július 13., szombat 10:16 Hozzászólások: 115 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Sziasztok,
Hátha itt nagyobb az élet. Nincs valakinek feleslegben nővényei? Nekem kellene az akváriumba mert pár tő sajnos kipusztult és pótolnám. Bárkinek bármi, érte is mennék term.
Előre is köszi.
Csaba
|
2013. szeptember 24., kedd 13:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
myk74 írta: SlyChocolate írta: Miki. Holnap visszek be Gabi bához pár tő Blyxát. Ha gondolod, és még kell akkor a tied. Pár napja szedtem ki így nem a legjobb a kondi de majd rendbeszeded... Köszi a felajánlást,de sajnos csak jövōhét péntek körül lesz emberem aki el tudja hozni. Szerintem nem lesz azzal semmi gond. Max még gyűlik az ajándék csomagodhoz.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. szeptember 14., szombat 5:45 |
|
|
myk74
|
SlyChocolate írta: Miki. Holnap visszek be Gabi bához pár tő Blyxát. Ha gondolod, és még kell akkor a tied. Pár napja szedtem ki így nem a legjobb a kondi de majd rendbeszeded... Köszi a felajánlást,de sajnos csak jövōhét péntek körül lesz emberem aki el tudja hozni.
|
2013. szeptember 14., szombat 0:12 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Miki. Holnap visszek be Gabi bához pár tő Blyxát. Ha gondolod, és még kell akkor a tied. Pár napja szedtem ki így nem a legjobb a kondi de majd rendbeszeded...
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. szeptember 13., péntek 20:59 |
|
|