|
Pontos idő: 2025. január 15., szerda 20:41
|
Szerző |
Üzenet |
Icepeak
|
Egy kisebb adag cuba elvihető. nem sok kb 10-15cserép:D Nem kérek érte semmit , de ha van pár tő blyxa , stau , pogo vagy netán bonzai akkor azt szívesem fogadom érte:)
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2012. december 24., hétfő 16:56 |
|
|
Daníí
|
sp japan van nekem, ha gondoljátok.
|
2012. november 16., péntek 7:34 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Icepeak írta: Forumtársak segítségét szeretném kérni.
Kedves barátomnak nagyon megtetszett a növényes akvarisztika és megkért ,hogy alakítsam át a neki meglévő akváriumát (a mostanirol nem mondanék véleményt csak az üveg marad meg belőle és a háttér) Elég szűkös az anyagi kerete. A meglévő keretet felfogja emészteni egy szűrő, világítás, sprés co2 , talaj táptalaj illetve a tápok. Abban szeretnék segítséget kérni ,hogy aki tudna felajánlhatna ritkításból megmaradt növényeket illetve olyanokat amikre már nincs szüksége , ha arról van szó tudok érte fizetni is de csak nagyon keveset mivel nagyon véges a keret. Előre is köszönöm mindenkinek!
ui: Amire nagyon nagy szükség lenne az blyxa , rotala , hm , parvula , sp japan ,anubias, crypto , hydro vertica de ismétlem bármi más növényt szívesen fogadok!:) Tehát még egyszer , blyxa van azt hiszem rotalla is, valami hydrocotile.
2012. november 11., vasárnap 19:00 |
|
|
Icepeak
|
Forumtársak segítségét szeretném kérni.
Kedves barátomnak nagyon megtetszett a növényes akvarisztika és megkért ,hogy alakítsam át a neki meglévő akváriumát (a mostanirol nem mondanék véleményt csak az üveg marad meg belőle és a háttér) Elég szűkös az anyagi kerete. A meglévő keretet felfogja emészteni egy szűrő, világítás, sprés co2 , talaj táptalaj illetve a tápok. Abban szeretnék segítséget kérni ,hogy aki tudna felajánlhatna ritkításból megmaradt növényeket illetve olyanokat amikre már nincs szüksége , ha arról van szó tudok érte fizetni is de csak nagyon keveset mivel nagyon véges a keret. Előre is köszönöm mindenkinek!
ui: Amire nagyon nagy szükség lenne az blyxa , rotala , hm , parvula , sp japan ,anubias, crypto , hydro vertica de ismétlem bármi más növényt szívesen fogadok!:)
2012. november 11., vasárnap 16:53 |
|
|
Icepeak
|
Pár tő blyxa gazdára vár Ha van valakinek parvula, Ranunculus inundatus, Ammania Sp. Bonsai TC igényt tartanék rá:) akár meg is vásárolnám!
2012. július 23., hétfő 20:33 |
|
|
Icepeak
|
cryptocoryne wendti brown vinném:)
2012. július 23., hétfő 20:29 |
|
|
Robi
Csatlakozott: 2011. január 19., szerda 16:28 Hozzászólások: 60 Tartózkodási hely: debrecen
|
Sziasztok.
Pár tő indiai vizicsillag,és ludwigia repens,valamint cryptocoryne wendti brown(kis tövek)ingyen elvihetők.
Üdv Robi.
|
2012. július 21., szombat 17:22 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
AQViktor írta: papó írta: Szétszedtem az aksit , gyertek a növényért. Aki nem tud jönni annak feladom holnap. Köszi! Küldöm Viktor !
2012. május 22., kedd 20:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Daníí írta: papó írta: Szétszedtem az aksit , gyertek a növényért. Aki nem tud jönni annak feladom holnap. Holnap szerintem be megyek érte, ha tudsz akkor raksz félre nekem? El lesz téve Danii !
2012. május 22., kedd 20:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
stevbig írta: Daníí írta: papó írta: Szétszedtem az aksit , gyertek a növényért. Aki nem tud jönni annak feladom holnap. Szia! Én nem tudok holnap elmenni, mert nem vagyok otthon. A feleségemet tudnám beküldeni, ha az jó, meg ha marad mert úgy látom erre a szép növényedre van ám jelentkező bőven . Üdv: István Természetesen küldheted a párodat. El lesz téve az adag.
2012. május 22., kedd 20:12 |
|
|