A beültetett növény értéke bőven haladta a 100 ezrest még nettó áron számolva is. ,
Effelől nem volt kétségem,inkább a gyakorlati oldala miatt írtam.Nem fogják egymást elnyomni a növények? Vagy már eleve úgy építkezett,hogy nagyon hasonló igényű növényekkel operált?Hogy ne túlélő túra legyen belőle nekik.Mert néhány akváriumot láttam tőle mind tömve növénnyel indulásnál,de később sem látszódott rajta,hogy a növények egymással versenyeznének.Szerinted-szerintetek?
Ha jól van tápozva akkor nagyon sok növény elviseli a másik közeli jelenlétét. Gondolok pld. arra hogy ha nagy tömegben van teszem fel a Blyxa akkor sincs hiánytünet ha nem kap nagy része fényt. Van olyan akvárium boltban amely dugig van limnophila sessiliflora val. A lesűrűjében is tökéletesek az alsó levelek. Ugyan ezt viszont nehéz ill. nem lehet megcsinálni nagyon sok Ludwigiával. Tehát , növénye válogatja..
A beültetett növény értéke bőven haladta a 100 ezrest még nettó áron számolva is. ,
Effelől nem volt kétségem,inkább a gyakorlati oldala miatt írtam.Nem fogják egymást elnyomni a növények? Vagy már eleve úgy építkezett,hogy nagyon hasonló igényű növényekkel operált?Hogy ne túlélő túra legyen belőle nekik.Mert néhány akváriumot láttam tőle mind tömve növénnyel indulásnál,de később sem látszódott rajta,hogy a növények egymással versenyeznének.Szerinted-szerintetek?
szép akváriumot sikerült összeraknia ismét.Nagyon megfogott engem a beültetett növények mennyisége.Akár hány akváriumot is láttam tőle indulni,nem aprózta el abszolúte a beültetett növények mennyiségét.Egyrészt gondolom az indulásnál már meglévő szinte kész látványvilág miatt,meg az Amazonia végett is. Nekem nagyon megnyerte a tetszésemet,lehet tudnék neki helyet csinálni....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 4 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.