Szerző |
Üzenet |
Icepeak
|
Készül az új pilácsom:) Egy 60*40*40 akvát fog megvilágítani. Elég jól haladunk. Jövőhéten készen is lesz ha kezembe lesz a táp 4db power led. 4*15W 4*1500lumen 2db 10cm venti 120W ipari táp
Nincs meg a kellő jogosultságod a hozzászóláshoz csatolt állományok megtekintéséhez.
2013. február 22., péntek 20:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
hzshalas írta: papó írta: hzshalas írta: Egy kis előrelépés történt. Végre elkészült és nagy vonalakban a helyére került a reflektor. Hihetetlen módon elsőre eltaláltam a méreteket mind a lámpa burkolatához, mind pedig az állványhoz. Így nekem csak némi fazonigazítás, festés illetve az állvány zsugorcsövezése és persze az összeszerelés maradt. Nagy vonalakban ilyen lesz: (csavarok, kábelek természetesen nem fognak látszani) g] Bővebbet tudnál róla írni ? Ha jól láttam akkor Led ? Persze Papó, részemről ez a három oldal erről a lámpáról szól Ja , hogy ez AZ a lámpa Akkor mindent vissza........ szívok
2013. február 3., vasárnap 18:23 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: hzshalas írta: Egy kis előrelépés történt. Végre elkészült és nagy vonalakban a helyére került a reflektor. Hihetetlen módon elsőre eltaláltam a méreteket mind a lámpa burkolatához, mind pedig az állványhoz. Így nekem csak némi fazonigazítás, festés illetve az állvány zsugorcsövezése és persze az összeszerelés maradt. Nagy vonalakban ilyen lesz: (csavarok, kábelek természetesen nem fognak látszani) g] Bővebbet tudnál róla írni ? Ha jól láttam akkor Led ? Persze Papó, részemről ez a három oldal erről a lámpáról szól
_________________ Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket.
|
2013. február 3., vasárnap 18:13 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
hzshalas írta: Egy kis előrelépés történt. Végre elkészült és nagy vonalakban a helyére került a reflektor. Hihetetlen módon elsőre eltaláltam a méreteket mind a lámpa burkolatához, mind pedig az állványhoz. Így nekem csak némi fazonigazítás, festés illetve az állvány zsugorcsövezése és persze az összeszerelés maradt. Nagy vonalakban ilyen lesz: (csavarok, kábelek természetesen nem fognak látszani) g] Bővebbet tudnál róla írni ? Ha jól láttam akkor Led ?
2013. február 3., vasárnap 17:51 |
|
|
hzshalas
Csatlakozott: 2012. március 25., vasárnap 13:49 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
|
2013. február 3., vasárnap 15:21 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mindig a kocsma!!! Jó ember mondja! Én is épp most értem haza a halköz mokkából.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 19., szombat 20:59 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Deck tudna segíteni , de hétvégén muszáj kocsmáznia
2013. január 19., szombat 19:56 |
|
|
hzshalas
|
|
2013. január 19., szombat 19:49 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Mivel a Te lámpád gyári cucc én nem piszkálnám ha ezt gyárilag nem tudja. Mi ami dimmelhető cuccot szereltünk eddig az led csíkok voltak. Aminek volt saját 230/12Voltos tápja egy RF vevője és teljesítménytől függően 2-3 méterenként egy jelerősítő. Szóval egy komplex világítási rendszerek nem egy darab reflektor. Persze tuti van ami tudja ezt. No persze mindezt még egy időkapcsolással is meg kéne extrázni ugye.
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. január 14., hétfő 21:15 |
|
|
hzshalas
|
Oké, de bővebben meg tudnád mondani, hogy mi kellene hozzá, mire keressek rá a neten? Csak nagy vonalakban
|
2013. január 14., hétfő 21:01 |
|
|