Szerző |
Üzenet |
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Ha már szóban vannak a webáruházak. Akkor én is linkelnék egyet a Hajdúböszörményi céget. Ha ledes cucc kell a melóhoz mi tőlük szerezzük be. Náluk is van ilyen köret. http://www.anrodiszlec.hu/article_info.php/articles_id/211
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 13., szombat 19:48 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
lakly írta: SlyChocolate írta: papó írta: Megrendeltem pár izzót. Nagyon kíváncsi vagyok . Honnét vetted? Milyen körtét rendeltél? Szerintem vilmost rendelt. Ezek az égők valóban vibrálás mentesek, direkt ezért rendeltem ezeket. Ugyan azt rendeltem amit linkeltél
2013. április 13., szombat 19:15 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
SlyChocolate írta: papó írta: Megrendeltem pár izzót. Nagyon kíváncsi vagyok . Honnét vetted? Milyen körtét rendeltél? Szerintem vilmost rendelt. Ezek az égők valóban vibrálás mentesek, direkt ezért rendeltem ezeket.
|
2013. április 13., szombat 18:50 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
SlyChocolate írta: papó írta: Megrendeltem pár izzót. Nagyon kíváncsi vagyok . Honnét vetted? Milyen körtét rendeltél? Olyat melyet Lakly belinkelt. Ja és onnan
2013. április 13., szombat 18:34 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
papó írta: Megrendeltem pár izzót. Nagyon kíváncsi vagyok . Honnét vetted? Milyen körtét rendeltél?
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2013. április 13., szombat 18:19 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
lakly írta: papó írta: Megrendeltem pár izzót. Nagyon kíváncsi vagyok . Hajrá. Várom a tapasztalataidat vele, addigra már én is többet tudok mondani. Remélem arra figyeltél, hogy a hideg fehérek legyenek, mert az ő színhőmérsékletük a legmegfelelőbb. (Ez nem kioktatás akart lenni. ) Oktassál csak , Te már előrébb jársz
2013. április 13., szombat 18:07 |
|
|
lakly
Csatlakozott: 2013. április 6., szombat 17:58 Hozzászólások: 165 Tartózkodási hely: Szekszárd
|
papó írta: Megrendeltem pár izzót. Nagyon kíváncsi vagyok . Hajrá. Várom a tapasztalataidat vele, addigra már én is többet tudok mondani. Remélem arra figyeltél, hogy a hideg fehérek legyenek, mert az ő színhőmérsékletük a legmegfelelőbb. (Ez nem kioktatás akart lenni. )
|
2013. április 13., szombat 16:52 |
|
|
papó
Adminisztrátor
|
Megrendeltem pár izzót. Nagyon kíváncsi vagyok .
2013. április 13., szombat 16:10 |
|
|
T.Tamás30
Csatlakozott: 2011. december 15., csütörtök 12:31 Hozzászólások: 1981 Tartózkodási hely: Kiskunhalas
|
papó írta: Az 5000-65000 K pont jól hangzik . Hangzik ? Egy lámpa ... normális ? Nekem amíg működött a tálkám,félelmetes milyen színeket hoztak a növények az 1W-os 100 lumenes ledek alatt.Szóval a kelvin érték az tuti jó,szerintem. lakly írta: T.Tamás30 írta: Nano akváriumok fölé még el tudom képzelni alternatívaként,de egy nagyobb fölé már rendesen kellene belőle szórni,és akkor lehet ott fog tartani,vagy még több is mint egy t5-ös szett. Ezekből is létezik eltérő sugárzási szögű, én 60°-ot választottam, de létezik 120° is, ez értelemszerűen nagyobb területet világít be. Ezen én is filóztam, hogy miként működne ez nagy akváriumon, de mivel a nagyobb sugárzási szögűvel is megépíthető lenne, ezért szerintem működne. A t5-nél ne feledjük, hogy 1 év után nagyon visszaesik a fényteljesítménye! Amíg valaki ki nem próbálja egy nagy akváriumra addig nem fogjuk tudni, hogy jó megoldás e ez. A 60°-os optika szerintem kell is rá,hogy mondjuk át lehessen vele "lőni" mondjuk egy 35cm-es mélységet,és akkor még nem számoltam azzal,hogy a lámpa az akvárium fölött Xcm-re van függesztve.
|
2013. április 9., kedd 21:44 |
|
|
lakly
|
DeKol írta: Sziasztok! Nekem egyenlőre ami még tisztázatlan hogy vajon mennyire melegszik fel ez a világítás és hogy mekkora hőt ad le.Esetleg ha van valakinek ilyennel tapasztalata azt szívesen meghallgatnám Szia! A világítási idő lejárta előtt ezt én is teszteltem, ezért a kezemet az égő elé tettem közvetlenül, és csak langyosnak éreztem (közel 9 óra folyamatos világítás után). Ez a leírt technológia miatt van, ezért is hosszabb elméletileg az élettartama.
|
2013. április 9., kedd 21:14 |
|
|