Köszi. Látszik, hogy Amano öregszik, mert csipesz igen keveset volt a kezében. Bedobálta a növényeket, mint én a kavicsot a patakba. Nekem nagyon tetszik ez a kialakítás.
Hát igen, azt lehet mondani nem gyep téglákat hanem növény téglákat tesz az akváriumban, és egyre ritkábban csipeszel. Viszont nekem az a kis ezeréves fapad tetszik amin ül. Látszik még a hagyomány meg van.
_________________ K.Tamás
2012. január 24., kedd 11:50
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
Köszi. Látszik, hogy Amano öregszik, mert csipesz igen keveset volt a kezében. Bedobálta a növényeket, mint én a kavicsot a patakba. Nekem nagyon tetszik ez a kialakítás.
Jobb és bal oldalt hirtelen belekerült, vagy 50cm magas talaj...
Úgya, ez a medence 180 x 120 x 60 -as méret. A köveket meg pont úgy rakták, hogy ha beülnél a mdencébe, kifogástalanul rájuk tudnál könyökölni, miközben a víz simogatná hab tested, az agyad meg a grandszolárok barnítanák.
A halak meg az elhalt bőrt csipegetnék le rólad, és akkor már nemcsak pihensz hanem gyógyászati szempontból egészségesen pihensz.
_________________ K.Tamás
2012. január 18., szerda 13:32
KaZe
Csatlakozott: 2011. március 31., csütörtök 13:24 Hozzászólások: 685 Tartózkodási hely: Eger
Jobb és bal oldalt hirtelen belekerült, vagy 50cm magas talaj...
Úgya, ez a medence 180 x 120 x 60 -as méret. A köveket meg pont úgy rakták, hogy ha beülnél a mdencébe, kifogástalanul rájuk tudnál könyökölni, miközben a víz simogatná hab tested, az agyad meg a grandszolárok barnítanák.
2012. január 18., szerda 7:32
bevi
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. február 13., szombat 21:26 Hozzászólások: 843
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 7 vendég
Nem nyithatsz témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem szerkesztheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat ebben a fórumban. Nem küldhetsz csatolmányokat ebben a fórumban.