|
|
|
Pontos idő: 2024. november 30., szombat 4:37
|
Szerző |
Üzenet |
Barnapl
Csatlakozott: 2016. március 3., csütörtök 16:03 Hozzászólások: 361 Tartózkodási hely: Szeged
|
Rittanddel írta: Sziasztok! Új vagyok itt, és nem tudom, hogy hogy kell jelentkezni vagy képet feltölteni. Pedig nem vagyok őskövület Üdv a fórumon Rita! Nyiss egy naplót a akvariumaink/ topikba. Oda kell fel tölteni az akva fotókat és történéseket az akváriumról. A többi forumozó meg nézi és ha tetszik nekik akkor szavaznak rád a hónap akváriuma versenyben. Ezt te is meg teheted az ő akváriumukkal. A képet úgy tudsz fel tölteni, hogy egy képmegosztó oldalra fel regisztrálsz és a linkjét be másolod a hozzászólásba. Ne felejtsd el nyilvánossá tenni a fotó láthatóságát. Én speciel a https://www.flickr.com/ -ot használom de pl az inda fotó is jó.
|
2017. augusztus 31., csütörtök 15:33 |
|
|
Rittanddel
Csatlakozott: 2017. augusztus 31., csütörtök 14:40 Hozzászólások: 25 Tartózkodási hely: Tinnye
|
Sziasztok! Új vagyok itt, és nem tudom, hogy hogy kell jelentkezni vagy képet feltölteni. Pedig nem vagyok őskövület
|
2017. augusztus 31., csütörtök 14:57 |
|
|
papó
Adminisztrátor
Csatlakozott: 2010. január 14., csütörtök 20:30 Hozzászólások: 16092
|
Szüneteltetjük a topicot , vagy 1 hónapig Tessék visszajönni üdülésből mindenkinek .
2017. augusztus 29., kedd 19:53 |
|
|
friz74
|
Barnapl kolléga kertjére szavazok.
|
2017. augusztus 27., vasárnap 21:06 |
|
|
SlyChocolate
Csatlakozott: 2010. március 13., szombat 10:53 Hozzászólások: 4153 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Reméljük most nagyobb részvétellel lesz az új hónap... Ha már itt a forró nyár, az év legszebb hónapja!
_________________ Szeva, mizú?!Ha bármiben szívesen, csak szólj!Ha tudok segítek!Én is így teszem, erről szól a élet!Thanks...
|
2017. augusztus 4., péntek 17:40 |
|
|