Szerző |
Üzenet |
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Rendben..bár kis canon compaktom van...nem igazán komál semmit csak a szabadtéri napsütést...ha lesz időm lvök pár képet...
|
2016. január 28., csütörtök 22:42 |
|
|
Vasmacso
Csatlakozott: 2014. november 27., csütörtök 16:43 Hozzászólások: 428
|
JANNUS333 írta: Vasmacso írta: DonaTTT írta: Szia!Én el is kezdeném a zaklatást Ha akváriumot akarok fotózni, milyen beállításokat kell alkalmazni?Egy Panasonic Lumix fz72 vel próbálkozok, de a teljes akvás képek soha nem sikerülnek úgy ahogy szeretném. Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el kéne tudnom mi az ami nem tetszik a képen illetve az elkészítés módja . 1 színhőmérsékletet állítani kell hogy színhelyes legyen a kép 4.5 től 7 ig legyen rekeszelve ehhez a záridőt kitapasztalod mikor lesz elég világos de még ne égjen ki a kép Az isot érdemes piszkálni mellé? Vagy az legyen inkább automatikusan? törekedni kel a lehető legkisebb isóra bár a jobb tükrös gépek elvannak 1600on is de azért kerülendő 100-200-400 max
|
2016. január 28., csütörtök 22:23 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
Csatlakozott: 2014. december 16., kedd 17:43 Hozzászólások: 2694 Tartózkodási hely: Hajdúböszörmény
|
Vasmacso írta: DonaTTT írta: Szia!Én el is kezdeném a zaklatást Ha akváriumot akarok fotózni, milyen beállításokat kell alkalmazni?Egy Panasonic Lumix fz72 vel próbálkozok, de a teljes akvás képek soha nem sikerülnek úgy ahogy szeretném. Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el kéne tudnom mi az ami nem tetszik a képen illetve az elkészítés módja . 1 színhőmérsékletet állítani kell hogy színhelyes legyen a kép 4.5 től 7 ig legyen rekeszelve ehhez a záridőt kitapasztalod mikor lesz elég világos de még ne égjen ki a kép Az isot érdemes piszkálni mellé? Vagy az legyen inkább automatikusan?
|
2016. január 28., csütörtök 22:20 |
|
|
Vasmacso
|
DonaTTT írta: Szia!Én el is kezdeném a zaklatást Ha akváriumot akarok fotózni, milyen beállításokat kell alkalmazni?Egy Panasonic Lumix fz72 vel próbálkozok, de a teljes akvás képek soha nem sikerülnek úgy ahogy szeretném. Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el kéne tudnom mi az ami nem tetszik a képen illetve az elkészítés módja . 1 színhőmérsékletet állítani kell hogy színhelyes legyen a kép 4.5 től 7 ig legyen rekeszelve ehhez a záridőt kitapasztalod mikor lesz elég világos de még ne égjen ki a kép
|
2016. január 28., csütörtök 22:02 |
|
|
DonaTTT
Csatlakozott: 2014. október 11., szombat 18:24 Hozzászólások: 562 Tartózkodási hely: Baz megye, Forró
|
Szia!Én el is kezdeném a zaklatást Ha akváriumot akarok fotózni, milyen beállításokat kell alkalmazni?Egy Panasonic Lumix fz72 vel próbálkozok, de a teljes akvás képek soha nem sikerülnek úgy ahogy szeretném. Tapatalk-kal küldve az én ALCATEL ONE TOUCH 7041X-el
|
2016. január 28., csütörtök 21:34 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Rendben...csak fínoman..lassan zúdítom..
|
2016. január 28., csütörtök 21:19 |
|
|
Vasmacso
|
JANNUS333 írta: Vasmacso írta: JANNUS333 írta: Szia Macsó, azt selytettem hogy rofi fotós vagy, a többit nem tudtam, szerintem a többiek nevében is köszönöm önzetlen felajánlásod. Nem Bp-i révén lenne egy irdatlan pofátlan kérdésem: " online lehetne-e segíteni képminőségi problémákon? Gondolok itt rövidebb záridővel fotózz.. nagyobb isot próbálj stb...rásegítéssel? Szia igen persze akár utómunka is jöhet ha időm engedi megcsinálom azért a profitól nagyon messze vagyok még csak kb 20-25 éve fotózok és csak ismerkedek a digitális fotózásban rejlő lehetőségekkel vagy 10 éve Én meg már azt hittem öreg motoros vagy a szakmában.. 25 év....mi az... Viccet félretéve ha nem gond...1-2 kérdéssel zaklatnálak...majd...most csak telórol vagyok... óvatosan a zaklatással
|
2016. január 28., csütörtök 21:10 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Vasmacso írta: JANNUS333 írta: Szia Macsó, azt selytettem hogy rofi fotós vagy, a többit nem tudtam, szerintem a többiek nevében is köszönöm önzetlen felajánlásod. Nem Bp-i révén lenne egy irdatlan pofátlan kérdésem: " online lehetne-e segíteni képminőségi problémákon? Gondolok itt rövidebb záridővel fotózz.. nagyobb isot próbálj stb...rásegítéssel? Szia igen persze akár utómunka is jöhet ha időm engedi megcsinálom azért a profitól nagyon messze vagyok még csak kb 20-25 éve fotózok és csak ismerkedek a digitális fotózásban rejlő lehetőségekkel vagy 10 éve Én meg már azt hittem öreg motoros vagy a szakmában.. 25 év....mi az... Viccet félretéve ha nem gond...1-2 kérdéssel zaklatnálak...majd...most csak telórol vagyok...
|
2016. január 28., csütörtök 21:05 |
|
|
Vasmacso
|
JANNUS333 írta: Szia Macsó, azt selytettem hogy rofi fotós vagy, a többit nem tudtam, szerintem a többiek nevében is köszönöm önzetlen felajánlásod. Nem Bp-i révén lenne egy irdatlan pofátlan kérdésem: " online lehetne-e segíteni képminőségi problémákon? Gondolok itt rövidebb záridővel fotózz.. nagyobb isot próbálj stb...rásegítéssel? Szia igen persze akár utómunka is jöhet ha időm engedi megcsinálom azért a profitól nagyon messze vagyok még csak kb 20-25 éve fotózok és csak ismerkedek a digitális fotózásban rejlő lehetőségekkel vagy 10 éve
|
2016. január 28., csütörtök 20:49 |
|
|
JANNUS333
Sasszem
|
Szia Macsó, azt selytettem hogy rofi fotós vagy, a többit nem tudtam, szerintem a többiek nevében is köszönöm önzetlen felajánlásod. Nem Bp-i révén lenne egy irdatlan pofátlan kérdésem: " online lehetne-e segíteni képminőségi problémákon? Gondolok itt rövidebb záridővel fotózz.. nagyobb isot próbálj stb...rásegítéssel?
|
2016. január 28., csütörtök 20:44 |
|
|